Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Én azt nem értem, miért ez a nagy érdeklődés.
Ki mit vár?
Szaftos történetet?
Köpködést, mocskolódást?
Van az elég, sok helyen, máshol.
És ha nem tévedek nagyot, akkor mi hárman e szint felett vagyunk bőven.
Zsemlebuci az utóbbi hetekben egyre kisebb aktivitást mutatott a klubomban és a naplómban, ezért megszüntettem a tagságát.
Jártam már én is így, hogy kidobtak valahonnan, nem is egyszer. Volt, hogy meg se kérdeztem az okot, tudomásul vettem, a lényegen már nem változtatott volna.
Mindannyian máshogy élünk meg helyzeteket.
Ennél nagyobb drámára viszont ne számítson senki.
Szerintem.
Én azt, hogy mi történt nem tudom, de igazán nem is érdekel. Ezt ,,bunyózzátok" le egymás közt!
De attól, ha két emberrel összekülönbözik valaki, akinek fontos ez az oldal, mert szeret ide járni, még nem kell elmennie. Ez nem olyan, mint egy munkahely, hogy nem tud tovább együtt dolgozni a másikkal.
Keressen más fórumot más embert, de ne 100%-ig tegye magát a dolgokba.
Sajnálom, ha így döntesz!:/
Van itt hely, el lehet férni.
Nem hiszem, hogy csak a két ember miatt jártál ide.
Félreértés ne essék!
Senki nem árulta el zsemlebucit.
Persze, igazad van a gyerekkori barátságot illetően, de -szerintem- ha valaki nem önmagát adja, az az őt érdeklő ember számára hamar kiderül.
Az életben is megjátszhatja magát valaki. De igenis kialakulhatnak szimpátián, közös érdeklődésen, közös problémákon alapuló barátságok. Elmondok egy titkot. Nekem van (azaz volt) egy több évtizedes kapcsolatom még az internet hőskorából, soha nem találkoztunk, mégis bátran ki merem mondani, hogy barátok vagyunk. Persze ez nem olyan barátság, mint a középiskolás barátom, akit ha hajnalban felhívok, hogy lerobbantam Honoluluban és vontasson el, és szó nélkül megteszi. Barátság és barátság között is van különbség.
Nálatok fiúknál a barátság egészen más fogalom.
A férfibarátság olyan valami, amit mélységesen tudok tisztelni, és örömmel látom, hogy a fiam megéli.
A női barátságok mások valahogy. Én sem értem igazán, sosem voltak olyan echte barátnőim. A csajos dolgoktól meg a hideg is kiráz.
Viszont itt a Hoxán néhány "csajjal" alkottunk egy kis csoportot, volt már személyes találkozó is. A véleményükre és az őszinteségükre tudok számítani!
Tudjuk, mivel lehet a másikat hisztibe kergetni. És meg tudjuk nyugtatni a másikat,ha gondja van.
Azt hiszem, hogy az ember igazán gyerekkorában szerezhet barátokat a való életben és nem egy ilyen oldalon, ahol bizonyos keretek között, arc és név nélkül bárki azt ír amit akar, igazán nem lesz következménye.
Nem hiszem, hogy itt a néhány hónap alatt igazi és olyan erős barátság alakulhat ki, mint aki már a másik embert 20-30 éve ismeri.
Persze biztos van kivétel, ami arra jó, hogy erősítse a szabályt.
Én is látom. :)
Nekem sikerült is innen barátokat találnom.
Ha szereted ezt az oldalt miért mész el? Van elég fórum, sok ember, akikkel továbbra is jól érezheted magad.
Egyet jegyezz meg, ez nem az a hely, ahol az ember igazi barátokra találhat, akikben 100%-ig megbízhat.
Nem benne, csak rajta! ☺
Ráadásul 👙 nélkül...😉
Azigen!
Akkor Te benne voltal a vízben, nem a partján! 😄
Én a kertben voltam.
Napoztam a medencére tett matracon.
Tök jó volt!☺
:)
Én sem vagyok vízparton.
Nálam a kutyaetetés volt durva, azt hittem elégek az udvaron. :D
Nem sajnos :)
De nagyon jó helyen 😀
Tikkasztó volt füvet nyírni. 😅
Remélem, ti vízparton vagytok 🎁🤽
"...veled maradnék, ha tudnám..."
😕
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?