Másodunokatestvérrel összejönni? (beszélgetés)
😀 Ezután már nem mosod le magadról, hogy trollkodsz.
Mostanában kevés esély diak munkára, de kellene egy szép csizma is. Majd kérek tőle.
Hülyeség? Nem tudom, hogy lehet valamire rávágni, hogy hülyeség, ami személyes tapasztalat. Legfeljebb nem hiszed el, vagy neked más a tapasztalatod. Nálam is volt egyéb, mint írtam, de csak elvétve.
Szerintem ez hülyeség, de csak magamból tudok kiindulni.
Nálam szőkétől feketéig, 18-70 évig mindenféle felbukkant.
HA valós a sztori,,,,akkor majd jön a bánatát is levezetni,,miután a kedvesruhavevősimogatórokon eltűnik a habokban:)
Fogadni mertem volna, hogy szereted, elég volt rád nézni. 😀 Évekkel ezelőtt egy ideig pultosként dolgoztam, és a kreol kolléganőmmel megfigyeltük, hogy melyikünknél milyen pasik próbálkoznak be. Kevés kivétellel, nálam csak sötét hajú, sötét szemű, nála pedig kék vagy zöld szemű, világosabb hajúak. 🙂
Ok. Akkor szombaton, ők is akkor taliznak és legyél te is kedves.
Ez nem kedvesség.
Ez pusztán érdekérvényesítés az ő részéről, miközben masszívan visszaél azzal, hogy nagyobb az élettapasztalata, mint Neked.
Fűzi a fejed, és élvezed.
Az a baj, hogy erre sok más pasi is képes, aki egyedül van, nem házas, nem a rokonod, és korban is illik hozzád.
A saját érdekedben sztem ne feküdj le vele, vagy próbálj meg bármire nemet mondani, amikor próbálkozik, egyből nem lesz majd kedves...
Este is kedves volt.Ma hazautazik.Szombaton talizunk ujra.
Ezt megbeszéltük. Amikor csak akarod
Ezt a ruha vásárlást a fórumindító írta, mielőtt még azt hinnéd én találtam ki.🙂
Még szerencse, elég, ha ők matekoznak:D
De jön a tél, vásárolni elvihetsz szép ruhát venni nekem:D
Azt hiszem a szex jobb mint a logika vagy a matek, csak nem tudom bizonyítani :D
Hát kérlek ők úgy deriváltak, hogy fergeteges szexbe torkolló matekórájuk lett:D
Nem olvastam el bocsesz. Ő hogy derivál ? Hadd nevessek kicsit olyan szar napom volt, megint családi gondok, de hisz tudod, írtam.
Az nem baj ha festett. A lényeg, hogy szőke vagy. Én nagyon szeretem a szőket de tényleg. Meg úgy általában a férfiak is.
Mi is úgy deriváljunk, mint a fórumindító és az unokatestvére?:DDD
Tanítottam matekot, mégsem tudok deriválni :D De egy szuper hölgy mint te megtaníthatna.
Akkor valahol ő is undorító.
A csaj... alkalmazkodik hozzá.
Az.
A csaj meg, na...
Ennyire hülye nem lehet. Vagy de.
Vagy csak trollkodik.
Szerencsére nem vagy a helyében.
Neki meg az jó...
Figyelem, szex, téli kabát....:)
A helyében megmondanám neki, hogy ne nézzen már ennyire hülyének.
Semmi gond, én is csak festett szőke vagyok. 😉
Bocsi, Srcrss-nek szántam.
Bocsi, ha te szőke vagy. Én is voltam. Festett szőke is meg hülye is. De erről a csajsziról ez ugrott be, hogy szőke hercegnő , akit elbűvölt a herceg. Ha tényleg igaz, nem troll, nagyon sajnálom , le fog esni a vártoronyból egyszer...
Ruhát? Viccel? Legalább egy házat, ha már prostinak néz. 😀
További ajánlott fórumok: