Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett? (beszélgetés)
megértem hisz ide jártál suliba ,sok emlék fuz ide ,de ahol a házatok van ahol a jovotoket megalapoztátok,sok sok szép élményt fog hozni számodra,és idovel nagyon fogsz orulni neki.Meg nyugtasson a tudat ha bármi van kozel vannak hozzád azok akik mindig mindenben a segítségedre állnak.
Győrben,oda húz vissza a szívem!
Szombathely vagy Esztergom
külföldön élnék szívesen, ha tudnám, hogy a családom legalább annyira elérhető közelségben lenne, mint most
Szegeden,vagy Pest közvetlen közelében.
ha falucskát választhatnék, akkor Csókakő
ha várost, akkor Esztergom
Egy dunántúli kisvárosba, de az is jó ahol most élek Komlón.
Imádom a városomat.
Kicsi, de nagy. Gyönyörű, zöld, stb. Gyereket nevelni is ideális. Nem vágyok máshova.
Budapest egyik külső kerületében lakom, nagyon jól érzem magam itt. Olyan, mintha egy csendes kisvárosban élnék, de 1 órán belül a nyüzsgő belvárosban lehetek, ezt nem cserélném el semmivel.
Szívemnek két kedves városa Debrecen és Sopron, ha a sors úgy hozná mindkettőben szívesen élnék.
Én Pest helyett Sopronban vagy Kecskeméten.
Ennyire borzasztót írtam, hogy befagyott tőle a topik? :D
Egyébként én szívesebben élnék vidéki városban, nem túl kicsiben, de nem is ilyen nagyban. Csak sajna ideköt bennünket is a meló.
Hm. Én meg épp itt lakom. :DDD Itt sincs ám minden kerítés kolbászból. :))) És teljesen normális emberek is élnek itt, teljesen normális társasházakban, nem csak celebek a villáikban. Sőt, azok már inkább máshova szoktak húzódni.
Nemhogy település, de egy külön világ!:)
az település?...azért szivesen élnék ott én is...vagy máshol,csak pénztárcát cserélnék az ott élőkkel:)
gyertek csak!
de szerintem végül is biztosan minden helységben van szeretnivaló!
Irigyellek. :)
Azért itt, Fehérváron is ki lehet bírni, de Szeged az más...hmmm...majd tavasszal talán megyünk nosztalgiázni. :)
én is az egyetem után ragadtam itt... :)
munkát én is nagyon nehezen találtam
Időnként szoktam, a legjobb barátnőmék ott laknak. A férjem nem költözne oda, már felvetettem neki. :) Sajnos elég nehéz ott munkát találni. De oda jártam egyetemre, nagyon szép évek voltak. Hiányzik is nagyon a város. :(
bár esetleg Szentendre, vagy valami dunakanyari várs se lehet rossz.
vagy a Dunántúlon valahol... vmi dimbes-dombos részen....
Jól van na tudom magyart kell választani..hát Bp:))
További ajánlott fórumok: