Magassarkú cipő.... Megéri?! (beszélgetés)
az a baj,h az alacsonyabb nők is magasabb ffira vágynak sokszor..méghozzá akár sokkal magasabbra.
.és most nem arról van szó,h egy alacsony ffi téged akar,vagyis a magasat,a magasságodért,hanem hogy bírja a személyiséged,jól érzi magát veled.
Én is remélem,hogy nem kizáró ok a magasság legtöbbször,de épp ezért nyitottam a fórumot,mert sokszor találkoztam a jelenséggel,hogy bizony de.
Alapelvárásként8az első 2 kitételben benne van!) fogalmazzák meg,hogy a ffi legyen magas/abb.
és innen kezdve az alacsonyabbak áshatják el magukat,mert igen kevés nő hajlandó egyáltalán szóba állni velük.
... ha rosszul érzi magát bármilyen körülmények között veled, miért jöttetek össze? ... ha az a pár cm okozza a rosszul- illetve jólétét, akkor valami gáz van vele... szerintem. :)
Szerinted?
a "semmit senki miatt"-on most elgondolkoztam..
..nekem "megérte" az,h az exem miatt ne vegyek magassarkú cipőt,mert őt zavarta,h magasabb voltam nála,és nem érezte volna jól magát emiatt..persze ez az ő problémája,h mennyire zavarja,h magasabb nála a nő..de nekem nem ért annyit a szép láb-effektus,és cipő,h ő rosszul érezze magát velem kitudja milyen frusztrációi miatt.pl.
ezt általában kérdezem,mindenkitől:
ha mi nők ki merünk iylet jelenteni,pl.hogy 170 alatt törpe a férfi,mit szólnánk ahhoz,ha a ffi kijelentené,h pl 70 kg fölött ..-milyen állatot írjak..pl: röfimalac a nő?
Asszem kikaparnák a szemét a nőtársak pillanatok alatt.
Az alacsoynabb férfiak meg..csak kínlódhatnak csendben,ha a nőktől megkapják a törpézést,mert kinevetik őket,ha pl. azzal jönnek,hogy nem a magasságukban van a férfierejük és - lényegük..
..fáziskésésbe estem..:)
akkor mégiscsak működik nálad is az egészséges "kompromisszum",csak az elvet írtad ki magadból nagy elánnal:)
:D
pont erre gondoltam..Ha te a magas sarkú cipőt,amiben úgynevezett szép,meg csinos a lábad,és személyiséged részének érzed,nem tudod mellőzni egy értékes,és magasságon kívül minden másban jó férfi kedvéért..akkor..legyen a tiéd,amit főzöl:)
kivételesen egészséges szemlélet:)
én több,igen figyelemreméltó ,170 alatti férfit ismerek,és égnek áll a hajam a gondolattól,hogy csak az "alacsonyságuk" miatt nem választják őket a nők..
..persze azok a nők,akik cipőstül se érik el a 170 et,rájuk teljesen más törvények vonatkoznak :D
Nem írok a lábra gyakorolt káros hatásról,mert azzal mindenki tisztában van,és ennek ellenére az ún: 'szépségért' mégis rengetegen hordják,és még érveket is adnak elő,hogy kényelmes az,csak én vagyok a hülye,hogy nem tudok benne ügyesen járni :D
..169 cm alatt törpe a férfi???
beszélgettem már nagyon értelmes nővel,alaposan,aki talált nagyon jó férfit magának,de nem tudta miatta levenni(pontosabban feladni)a magas sarkú cipőt,így ugrott a kapcsolat...
További ajánlott fórumok:
- Van ilyen magassarkú cipő, ami...?
- Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok?
- Vannak itt olyan nők köztetek, akik nem szeretik a magassarkú cipőt?
- Nagyon pici, 34-es lábra hol lehet magassarkú cipőt vásárolni?
- Milyen tapasztalataitok vannak az s. Oliver cipőkkel? Megérik az árukat?
- Hol tudnék Air Jordan High Heels magassarkú cipőt venni?