Magány, mit tehetünk ellene? Adjatok tanácsot! (beszélgetés)
ÁLLJATOK ÖSSZE MINT KÉT KICSI LEOG.... access-el (??)
tipp ez,meg karácsonyra hangolódj rá..... stb.....
szép napot:)
Szia,
amikor Pestre költöztem, volt egy macskám, nagyon szerettem. De mivel sokáig dolgozom, szegény nagyon szenvedett az egyedülléttől, kiengedni sem tudtam, túl forgalmas helyen lakom. Így a végén hazavittem a szüleimhez, ott boldogabb volt... amíg elveszett végül. Egyelőre albérletben lakom, de ha lesz saját lakásom, megint megfontolom a kutya-macska kérdést.
Szia,
próbálkozom ezzel is, kicsit megnehezíti, hogy kisfőnök vagyok, csináltam programot a kolléganőkkel, de ők a beosztottaim és szerintem emiatt ez mindig egy felületes dolog lesz. De abban igazad van, hogy általuk bővülhet a kör és nekik is vannak ismerőseik.
Szia Júlia,
erőt ad, hogy mások is hasonló cipőben járnak. Részben igazat adok neked, valóban fontos, hogy megtaláljuk önmagungat és jól érezzük magunkat a saját társaságunkban, de azért társaság is kell...
Én ugyan nem szakadtam el a gyökereimtől, de nekem vannak barátaim, akik önzetlenek, stb.
Tehát az utolsó mondatod nem igaz.
:-)
Ha azt mondod, amit hallani szeretnének, addig igen.
Ha eltér a véleményed, minden leszel, csak
úriember nem.
Olvasva a leveledet és a kommentet, ezt az emberek 99%-a elmondhatja magáról.
Én is így voltam. amikor munka miatt elszakadtak a gyökereimtől, azóta is gyökértelen vagyok, de ez így is marad. /46 éve/.
Van viszont egy jó hírem,
önmagadban megtalálod az igaz társat. :-)
Mindig ráfog érni Veled törődni,
Veled lenni, és önzetlenül.
Nekem mióta megtaláltam önmagam, millió társam, barátom van.
Imádnak a fák, a virágok, a növények, az állatok.
Idegen kutyusok nekem hozzák a labdájukat, meg a botjukat, a gazdájuk legnagyobb meglepetésére.
Ha emberek igaz barátságára vágy, el kell hogy keserítselek még jobban, mert embernek ember a farkasa.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Pasik! Adjatok tanácsot!
- Adjatok tanácsot légyszi(kényes téma)