Lombik - 2013 Április, Május, Június !!! (beszélgetés)
ok, remálem amikor adnia kell akkor is jó lesz :)
Szegénykém ki nem állhatja ezt a szobai maszekolást :)
Akkor most szerecsésebb voltál, gratulálok :)
Mikor tudod meg, hogy mennyi termékenyült meg? Szorítok ám :)
ez 2 stimu.
1-nél volt gonal f 112,5.nem vált be.13 tüsző indult, leszívásra 3 maradt
most 150 pergoveris 12 petesejt lett tőle
MENOPUR 75 NE injekció javasolt kezdő adagja 75-225 NE. A napi legnagyobb adag 225-450 NE lehet. Mivel a petefészek válaszreakciója betegenként nagyon eltérő lehet egységes adagolási előírást nem lehet megadni. Az adagolás beállítására a petefészek reakciójának folyamatos figyelése után 7 naponta szükséges lehet. Az adagemelés beállításonként 37,5-150 NE.
hát nem kevés, de nem is a maximum ezek szerint
az jó.nekem is 2. napi eredmény amit írtam.csak akkor számít.timu alatt lh és E2-t néznek.
akkor nem is kapsz sokat.azt hittem nagy adagokat kapsz.ez olyan közepes
7. nap még nem sok, ne aggódj.én leállítón kívül 11 napig szúrtam.mennyi tüszőt látott a doki?
még dolgozom a héten, utána 2 hét szabi lesz:-)
lányok, egy kicsit eltűntem.
Gica gratulálok nagyon szép eredményed lett. Most már táppénzen leszel vagy még mész dolgozni?
Nekem még mindig szúrnom kell az injekciókat. A 7. injekciós napon még mindig kevés a tűsző, igy ezen a héten pénteken megyek vissza uh-ra. Remélem akkor már elég tűszőt lát az orvos.Kicsit aggódom, hogy ilyen nehezen stimulálható vagyok.
Majd visszaolvasom a történteket de most nics időm
Mindenkinek szerencsét kívánok:)
Sziasztik!
ma voltam uh.
jobb oldal:10-8-8-6
bal oldal:6-6-8
mnyh:10,5
gonal maradr napi 300.mellé napi 4 merional.csütörtökön jön mellé a cetrotide.
pénteken vv-el és uh.
Köszi!!
Most már csak annyi kéne, hogy minél több jó legyen a megtermékenyítésre, és jól osztódjanak majd. Meg még azon hezitálunk, hogy 1 vagy 2. Kapásból 1-et írtam a papírra, de biztatott a csajszi a Kaáliba, hogy azért ezt még beszéljük át, és inkább kettő legyen. Háát, nem tudom. Nagyon nem.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- 2012 tavaszi babák (március, április, május)
- 2009 április, májusban született babák :)
- Jó reggelt. Azt szeretném valakitől kérdezni, hogy április 6án szültem, június 15-én már megjött, de azóta sem :( ez normális?
- Békásmegyeri kismamák - akik májusra, júniusra várják babájukat
- Véletlenül nincs meg valakinek az Alexandra könyvesboltban kapható Könyvjelző magazin május és júniusi száma?