Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lézeres szőrtelenítés tapasztalatok Nyíregyháza, Miskolc környékén fórum

Lézeres szőrtelenítés tapasztalatok Nyíregyháza, Miskolc környékén (beszélgetős fórum)


2020. júl. 14. 15:07
Bocsi konkrét szalont nem tudok :D csak le akartalak beszélni az otthoni cuccokról. Bár nem tudom a Philips milyen de azért 150 ezret kifizetni h kipróbáljuk kicsit meredek lenne :D
2020. júl. 14. 15:05

Nekem volt otthoni Remington készülékem úgy 5-6 éve, akkor volt 90-100 körül. Semmit sem ért annyi h foltokban nőtt a szőröm de rengetegszer villantottam és nem kopott ki. Miután eladtam akkor meg visszanőtt normálisan.

Valamint Miskolcon a Professzőr szalonban a hónaljamat csináltattam azt mondták 6 alkalom kell, én végigjártam, közben tényleg nagyob vékony pihe lett és ritka de egy év elteltével most ugyan olyan erős... Összefutottam a kezelő csajjal, mondtam neki erre azt válaszolta, hogy biztos még egy 3 alkalmas kellett volna... Szóval nekem eddig egyik sem jött be de mind2 IPL volt. Lehet a lézer jobb, sőt tuti mert az erősebb. De azt csak szalonban csinálják. Sok sikert!

2020. júl. 14. 08:01
Ne kozmetikába menj. A házi gépek is szuperek. Nekem Remington 6250-s van 60 e Ft környéke és nagyon szuper. Az első időkben 2 hetente villantottam, most van, hogy hónapokig el is felejtem, annyira nem nő a szőr.
2020. júl. 13. 23:41

Sziasztok! Mar régebben gondolkodom a lézeres szőrtelenítésrol (bikini) es megszeretnem kérdezni toletek van e

tapasztalata valakinek valami jó klinikával Nyiregyháza,Miskolc kornyekeben? Szlovákiából származom, és az kozel lenne nekem. Nemszeretnék feleslegesen fizetni egy olyan klinikanak ami nem is segít nekem. Elore koszonom.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook