Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Hát nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de akkor inkább vigyél magaddal egy fehér botot!
Nekem is szúrt a szemem, a fényérzékenységről nem is beszélve. Nem tudtam nyitva tartani a szemem. És ebben az esetben ne haragudj, de nem számít, hogy 15 percre laksz a klinikától vagy másfél órára. Egyedül ne vágj bele a dologba!!! Nem tudhatod előre, hogy fog viselkedni a szemed.
Dani, én még ilyen könnyelmű embert életemben nem láttam :-D
NEM fogsz tudni hazavezetni, nem azért, mert puhány vagy, hanem nem tudod majd nyitva tartani a kis szemeidet!
Te lettél volna a következő,akit megkérdezünk ;)
Te már tényleg nagyon át vagy szellemülve!Komolyan rá kellenne állnod a témára :)
Engem persze senki sem hiányol. :P
Esküvőn voltam a hétvégén, nem gondoltam volna,hogy ennyire szépnek találom. :) :)
Én is így gondolom! Ne maradjanak egyedül a világban! :)
Egyébként Én meg köszönöm az érdeklődésed! :)
:D Ez jóó! Úgy bírom az ilyen gyerekszáj beszólásokat! :D
Én tegnap röhögtem jót. A nagy megkérdezte a törpét: "Viki, ugye milyen nagy a hasam?" Mire a törpi lazán, vagányan: "Ahhaa" Nagy: "Na köszi!"
Mondtam Neki, nem jól tetted fel a kérdést! Megkérdezte Tőle: "Viki, ugye nem is olyan nagy a hasam?" Törpém: "Neem!" (Közben a tükör előtt pózolt!) :)
A fiúk is édesek, nyugi! Nekem is van egy unokaöcsém, igaz már nem pici. :( És hogy némelyik már most milyen jó csávó, meg tudok halni Tőlük. Ja és általában akkora szempillákkal vannak megáldva, hogy az irigység megesz. :P
Hullámfrontos a kezelés: Figyelembe veszi a szem nagyon finom fénytörési hibáit, kevesebb szövetet vesz le.
Tudtommal jelenleg a legtöbb lézeres szemműtétet ezekkel a módszerekkel végzik (LASEK nem igazán elterjed):
- PRK hullámfront
- LASIK hullámfront /ashperikus
- FEMTOLASIK Hullámfront
Van oldal, ahol a srác a műtét előtt összeszedett infóit osztotta meg (műtét típusa + rövid magyarázat + műtétet végző hely + ár).
IL-ről a legkevesebb az infó, hisz a PRK-hoz képest viszonylag új eljárás.
Mi meg fiút:) Én kukacfun vagyok :P
Fiúkról jut eszembe,reggel a 3 évesem megkérdezte,hogy: "anya,Nándikára miért a csajozós pólót adtad?" :D
Gyarmi,látod a fiúk is jófejek:)
Szia! Na látod, erről beszélek, hogy a kutya is...én is lányt akartam:)
Köszönöm, velem minden rendben, nagyon jól látok, viszont úgy tűnik, a bal szemem érzékenyebb lett, könnyen bepirosodik. (Szempillafestésnél, strandolásnál, vagy ha csak szárazabb, a gépezéstől...) De ilyenkor elő a műkönny és hamar elmúlik.
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?