Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Még hogy izgi? Már most ideges vagyok. :D
Ha arra gondolok, hogy anesztesként mennyit mondom a betegeknek műtét előtt, hogy ne aggódjanak, a legjobb kezekben vannak... Persze ez vagy igaz, vagy nem... :)
Nos, kicsit olyan a hóhért akasztják érzésem van. :D
az biztos!!!!!
Nekem 12.40-re kell ott lennem.
külföldröl jövök - tehat altalaban otthon mindig igy mennek a dolgaim.
egy nap minel több mindent...
a fogorvos nalam a következöt fogja csinalni: hogy elhagyhassam az ejszakai fogszabalyzot, felragaszt valamit a fogsor belsö ivere, ami szepen összetartja a fogakat.
szoval semmi fajdalmas akcio :-)
Ezt nem mondod komolan, először kicsináltatod a fogad, azután pedig a szemed?..:-)
Vagy szintén fogorvos "kolléga"?
:-)
de, komoly :-)
nekem is IL.
de en kertem tölük, hogy a legutolso lehessek aznap.
delelöttre van egy ketoras fogorvosi akciom.
Nekem a -5,25, de főleg a -6,75-re már inkább az IL javasolt... Meg van még 6 nap szabim az év hátralevő részére plusz havi 7 húzós ügyelet. Szóval elég hamar dolgoznom is kéne...
Alacsonyabb dioptriánál és több szabadidőnél talán én is PRK-t választottam volna.
Neeeee. Komoly? :)
Én 10-re megyek IL-re. És te? PRK? IL? :D
ha nem szolnak, en is ugy indulok el otthonrol :-)
minden reggel a kave az elsö :-)
Sziaaaaaaaaaaaaaaaa,
en is oktober 11 :-)
OptikMed
Jó, hát ilyen erővel bevehetnék egy marék szteroidot szájon keresztül is... :) Az tutira levágja az immunrendszert. :D
Őszintén szólva kicsit tele van a gatya. Nem tudom, mi lenne a jobb, laikusként felszínesen tudni a dolgokról, vagy az én esetemben orvosként kicsit jobban a mélyére látva... :)
A vitamin dolog szerintem itt elméleti síkon pörög és az a lényege, ha túl erős az immunrendszer, akkor még jobban törekszik az eredeti állapot helyreállítására, ezért úgy lenne logikus, hogy akkor ne turbózzuk még jobban.
Tudományos, hiteles verziót sehonnan nem hallottam és nem is olvastam.
Látod, ezzel én is így vagyok.
Egyébként nálam szerencsére haver volt a kávé az érzéstelenítővel, de még a sanaxal is, mert így is azt kérdeztem a páromtól, mi van, ha elalszok műtét közben...?
Legalább nem kellett volna a Xanax. :)
A vitamin dolgot meg én sem értem igazán.
Koffein:
A koffein vérbőséget okoz és ez alól a szem kötőhártyája sem kivétel. Ez nyilván zavaró tényező lehet, sőt IL esetén a vákumos szemrögzítés talán kicsit nagyobb átmeneti bevérzést is okozhat.
Sziasztok!
Már egy ideje passzív olvasója vagyok a fórumnak és a témának. Döntöttem. Mondhatni a kocka el van vetve :)
IL, Optik-med, október 11. :)
Szijja Drága!
Szerintem az érzéstelenítő nem haver a koffeinnel...
V.Hapsikám!
Te mindent tudsz, miért nem szabad a műtét napján koffeines italt inni? Bár nekem már úgy is mindegy, de ki tudja, még itt a gyerek...
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?