Lelkitársak (beszélgetés)
Az Én anyukám infarktusba halt meg. Szerda este nyolckor még beszéltünk telefonon és vidám volt. Jól elviccelődtünk. Háromnegyed kilenckor hívtak, hogy meghalt. 47 éves volt. :((((((
Édes Apám úgy halt meg,hogy itt volt a névnapomon és a számba rágta hogyan vigyázzak 15 hónapos fiamra sosem tette!Mikor megjött akkor mondtam a férjemnek megjött a névnapi ajándékom azt mondta nem hozott semmit holnap hozza!Mondtam neki Apa nekem te vagy a névnapi ajándékom hajnalba telefonáltak meghalt Apád!
Sajnos Én sem tudtam elbúcsúzni Tőle, mert hirtelen történt. Szinte soha nem volt beteg.
Nem azon akadtam ki,hogy mit csinált.Azon,hogy beírást kapott!Levágtam Szofi haját!
sajnálom:((((
sokszor félek attól,hogy egyszer úgy megy el vkim,hogy én itt vagyok messze attól a helytől,ahol ők laknak és tudom,hogyha egyszer ilyen történne,sajnos még a temetésére sem mehetnék haza:((((
Az Én fejem is elvihetted volna. Ráférne már egy kis tatarozás. :)))) Milyen színű lett a hajad?
Sziasztok.
Szépen termeltetek ma.
Nekem szomorú és nehéz napom volt. Ma lenne anya 51 éves, de sajnos már nem lehet velünk. Ezért Én mentem hozzá. :(((((
Sziasztok, jó estét mindeknek
Ma voltam fodrásznál befestetem a hajam
egyébként mit mondtál erre a fiadnak?
egyébként igy utólag -megint- sziasztok!:)
Anyukám megtanitott köszönni,csak mikor visszaolvasok egyből válaszolok és kimegy a fejemből:D
ez olyan hülyeség,én biztos nem adtam volna azért egy gyereknek beirást,mert evett...
Nekünk volt olyan óránk,ahol ehettünk,ihattunk,de ettől mi ugyanúgy tanultunk ill. a megtanult anyagot ugyanúgy számonkérték tőlünk...
Én azt mondom inkább egyen,mint vmi komolyabb dolgot csináljon!
Szia!
Igen nagy meglepetés ért ma!Meghozta nagyfiam az első beírását!
Tisztelt Szülő!
Bálint tanulási ídő alatt evet!
Ja és egy hatalmas fekete pont is volt melette!
Szenvedek a gyerekkel,mert nagyon vékony és azt mondtam neki ne merje haza hozni a kaját vagyis azt az egy szendvicset amit elvisz.Hát nem bunkóság????
remélem kiheverted a tegnapi napot te is és a gyerekek is.Fel a fejjel lesznek még meglepetések.
Jót nevettem mert elképzeltem leültetem fiaim(14/18/21 ÉVESEK)és mesét olvasok nekik csak azért nem hívnák a mentőt mert a legnagyobb mentőorvosnak tanul.:D))))
Sziasztok mindenki sehol sincs?
Szép jó reggelt!
Megyek kicsit ügyet intézni nagyon rossz volt az éjszakám!
bocsika,jó régen kérdezted:( ne hari,de nem voltam itt...
hat órával vagyunk Mo után:)
Jó éjszakát lányok holnap jövök remélem ti is!
Na nyugi Drágám amit ma múvelt Bálintom többet mi sem szenvedünk!
Nekünk azt mondták, hogy a védetség valamennyire tuti legyen ahoz legalább négyféle influenza elleni oltást kellene kapnia. De még akkor sem biztos, hogy nem egy másik fajta vírus támad és a nem lesz védettsége. Ezért mi nem oltattuk be.
Az igaz,de a szövődmények!Az sokkal kevesebb és kisebb az esélye!Most mennyi idő van nálatok?
azt hogy utána elkaphatja a betegséget annak ellenére,hogy oltást kapott..
Szia Moncsi azt hallottad,hogy iszonyú nagy járvány lesz vagy azt,hogy kapja el?Egyébként egy hónap múlva mégeggyet kapunk mert nincs 3 éves és ez az első ilyen jellegű oltása.
ezt már én is hallottam,sőt itt azt mondták,hogy kellene adni a gyereknek de mi inkább kihagytuk,mert itt minden olyan más mint otthon..
szegénykék,igy nagy buli lesz!Remélem,hogy minden simán megy
egyébként mindenkinek hello:))
ja,ne haragudj amikor elolvastam másra gondoltam...
talán,hogy mesét olvastok nekik??:DDD tiszta hülye vagyok,nem is tudom,hogy hova tettem az agyam,bocsi