Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lelkitársak (beszélgetés)
Szia!
Mi is kívánunk nagyon sok boldog névnapot Gergőnek! :))))
Hangyika!
Boldog névnapot Gergőnek!
Balazaticsok!
Bezzeg Komárnóba nem bír szakadni!!!!
Sziasztok.
Szép hetet és derűs hétfőt kívánok mindenkinek.
Nálunk esik az eső. :(((((((((((
Ma sajnos bent kell kotlani a házban, úgy fest.
Szép jó reggelt!
Elvitték a pasimat,de returt adtam neki.
Akkor ez nem tűr nyomdafestéket!
Jó éjt neked is!
Sziaztok reggel jövök korán!
Ne felejtsd a returnjegyet mellékelni a férjedhez, hogy minél hamarabb térjen vissza! :)))))
És milyen volt a buli?
Na csajok megínt összecsomagoltam az embert!Mehet!Na nem mintha örülnék neki,de ez van.Voltam buliba......
Vége bizony. És úgy tűnik ezentúl nyállal fogok felmosni. Amerre ment mindenhol ott hagyta kondenzcsíkot. :))))))
Húúú Én délután már nagyon szenvedtem. A férjemet ledöntötte valami vírus. Bence úgy lefárasztotta magát, hogy aludt két órát. Olyan csend volt itthon.
Óóóó Te szegény. Vasárnap dolgozni! Hát az sem volt normális aki ezt kitalálta. :)))
Gratula Bencének!Na anya vége a nyuginak!!!
Szia, nekünk is csendes Vasárnapunk volt
Összeszereltük a sok, legott amit gyerekek szétszedetek
Autó állomás. dömpert, kamiont, repülőt
Gyerekek örültek neki nagyon
helloka!
Gratulálunk Bencének:))
Én most megyek dili-dolizni:(( már alig várom,hogy itthon legyek:D
puszi Nektek
Sziasztok.
Csodaszép vasárnapot kívánok mindenkinek.
Remélem jól telik a napotok.
Nekünk csendes, de szép vasárnapunk van. Bence elkezdett kúszni!!!!!!!!!!
Jó reggelt kivánok
hogy telik a napotok
Jó reggelt kivánok
hogy telik a nmapotok
Meg kukultam a gyerekeidet nagyon szépek elhiszem, hogy kitölti minden idődet
Nekem is van kettő ráadásul mind a kettő fiú két ördögfióka
Szia!Jó volt a napom!Végre bekötötték a kábeltévét!Lemondtuk az előzőt,és egy másik szolgáltatónál rendeltünk előfizetést,augusztus 2-a óta vártuk őket!:-)Ideértek!Amugy gyermekeim kitöltik minden időmet!
Szia, milyen volt a mai napod?
Én itt vagyok!!!:-)szia!!
sziasztok mi újság veletek hogy vagytok?
Köszönöm ma már nem leszek apázunk 3-kor jött meg puszil mindenkit!sziasztok!!!!
Boldog szülinapot Bálintnak!!
Tudod néha a gyerekek annyira gonoszok tudnak lenni.Szegény kisfiad.Bocsi az értetlenségemért.
Mert egy 6 éves gyerek így válaszolt arra,hogy a te anyukád nem is a te anyukád!