Lelkitársak (beszélgetés)
köszönöm az érdeklődéseteket,de most nekem sincs lehetőségem"beszélgetni,csak 1 pillanatra léptem fel,de máris kezdtem jobban érezni magam.
Mégse vagyok egészen elveszet emberke...
kedves lelkitársak!
Az ábra a következő:nekem van 1 genetikai örökletes betegségem:neurofibromatozis-a neten meg lehet nézni hogy kb.mi az,ennek s 3 db. sikertelen mütét következtében az orrom egy kicsit deformált.Mindamellet a lelki traumák mellet amit ez főleg fiatal korban okozott számot kell vetnem azzal hogy álláskeresésnél ez hátrányomra van.
Pedig most 1 olyan állásra jelentkeztem ahol semmi köze nincs annak ahogy kinézek. Még nincs minden veszve mert azt mondták hogy ma vagy holnap értesitnek.(a fenébe még mindig nem kapom a hosszú i-t a billentyüzeten)
Most a "TITOK" fügvényében probálok pozitivan gondolkodni.csak amint röviden utaltam rá,pont akitől a legjobb mellémállást várnám(a férjem)...nem kapom meg...ennyi egyelőre...
ma elmentem egy állásinterjura,s mi volt az első kérdés? mi történt az orrával(erről máskor)
Most itthon van a férjem s kérdi? -te kinek irsz ? -neked ugyse ir senki!
s érezzem jól magam?
Sziasztok
mi a baj mondd el azért van ez a fórum hogy elmond
ugy látszik nehéz lessz megtanulnum, h mások ostobsága miatt ne szomorodjak el s ne menjen fel a pumpa :((
muszáj volt leírnom valahova, mert mindjárt bőgök mint egy tehén :((
Sziasztok!
Túl vagyok a félévi vizsgákon....jelentem túléltem.
Van még néhány házidoga amit a jövő héten le kell adnom, de az már nem vészes.
Ma esett a hó, de nem hiszem, hogy megmarad... nagyon enyhe az idő.
Remélem jól vagytok.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Én ma elég jó hangulatban ébredtem s remélem hogy a napom jól is fog folytatodni.Fő ugye a pozitiv hozzáállás,biztatom magamat s másokat.Ha belezuhanok a depresszióba csak magamnak teszek rosszat s a közvetlen környezetemnek...