Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva? (beszélgetés)
oké
:-)
Én totál hasonlóan vagyok ezzel.
Élethelyzete válogatja...
Van, hogy + 10 év. De olyan is, hogy -10 :)
Ezen többször gondolkodtam már. De ez szerintem azon múlik, hogy kinek milyen a magánélete, és mennyire sikeres a munkahelyén, mennyire szeretik a családtagjai, és főként a párja, és nem utolsó sorban, hogy hány kudarcot élt ált.
Én sajnos már 1-2 éve rájöttem, hogy sokkal több vagyok belül, mint amennyi vagyok.
Általában egy kissé megfásult 40-es nőnek érzem magam, akit a férje elhanyagol, és kikapcsolódásnak nem marad más mint a házimunka. Pedig nem hinnétek el: 25 vagyok.
Én néha olyan kajla vagyok, mint egy 14 éves kislány, pedig 15 éves korom óta külön élek a szüleimtől, és talán ezért néha meg befásult 58 éves vagyok, aki már csak azt várja, hogy nyugdíjba menjen.
Szóval hangulatfüggő. :) De szerintem is jó a kérdés! :)
Tetszik ez a fórumkérdés! :)
Hát lényegesen komolyabbnak az átlagnál. De vannak nekem is gyerekes dolgaim. :) Nekem már az szuper lenne, ha olyan 4-5 évvel idősebb lennék.
:DDD
Na lám, bátor fiatalember :)))))))))
Köszi!
Én lelkileg minimum + 5 évet érzek magamon, de van, amikor + 25. Persze olyan is, amikor - 10, de az ritka :)
Én általánosságban lennék kíváncsi!
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?