Legjobb sorozatok, filmek csajoknak (beszélgetés)
Leírtad sz összes kedvencemet:)
Szívek szállodája:))) Szuper sorozat, na meg a Buffy és Angel, meg a Dr. Csont:) Imádom ezeket. És persze a Monkot is nagyon szeretem. És még a Médiumt sem tudom megunni.
Hmm.. Egy rész már elhangzott, de én is ezeket tudnám ajánlani: Így jártam anyátokkal, Agymenők (Big Bang Theory - am angolul sztem sokkal jobb), Bűbájos boszorkák:D, Tuti gimi, Vámpírnaplók, True Blood, Szívek szállodája..
:))
Ámen:))
Egyet értek.
Most újrakezdték a story 4en ezt is, érdemes belenézni annak is, aki még nem látta:)
Jé...hogy filmek is? XD
Nem is figyeltem...
Szóval: Lopott idő, Eredet, Az utolsó léghajlító, Angyalok és démonok, Mennyei prófécia, Hős, Karib-tenger kalózai (összes része), Véres Valentin, A holló, Szellemíró, Sherlock Holmes....és még sok más. XD
Csajos filmek, mint kedvencek: Hm.:DD
Örök kedvenc a spinédzserek, a Dr. Szöszi, és a Neveletlen hercegnők:)
Kegyetlen játékok, Beépített szépség !!!:DDD, Ház a tónál, Sztárom a párom, Micsoda nő, ejj, örök klasszikusok:)
Nekem nagy kedvencem a Szívek szállodája, Dr. Csont, Gyilkos elmék, Vámpírnaplók, Odaát, A férjem védelmébe, Derült égből család, és nemrég kezdtem el (szerintem ez még nálunk nem is megy Secret Circel.)
Régen nagy kedvenc volt a Buffy a vámpírok réme, és az Angel.
Én szeretem a Haven-t a Universal-on, a Döglött aktákat, ez több csatornán is megy, a Gyilkos elméket ez is több csatornán megy.
Az abszolút kedvenc lányos filmek pedig a Holiday,Édes kis semmiség, Édes november.
De amúgy inkább thrillerbe és horrorba utazom :)
Így jártam anyátokkal
egy rokonomnak töltöttem le, kíváncsiságból belenéztem, most a harmadik évadnál tartok :-)
Hát ez nem túl csajos, de ami nekem nagyon bejön, az az Agymenők (természetesen némi romantikus szállal), de nem ez a legfontosabb. a Pretty little liars eléggé csajos, 5 lányzóról szól, és hát a Vámpír naplók, ami hm. Megint szerelmi szálas.
Remélem segíthettem!
Szép estét:)
Így szeretek itthon lenni; vasalni, takarítani, stb.
Van, volt nekem is több kedvencem...
Haliho, elég sorozatfüggő, illetve filmfüggő vagyok, ha tehetem egész nap megy valami a háttérben, amire jó rápillantani.ÍMivel itthonról dolgozom és egyedül vagyok, nem érzem magam olyan magányosnak.
Érdekelne, hogy tud-e valaki ajánlani valami jó csajos sorozatot, filmet...
A nagy kedvenceim Sex és Ny,Gossip Girl, Váratlan utazás,Narancsvidék, Jóbarátok,Grace Klinika, Született feleségek, Katonafeleségek,Monk, Szökés.
Szóval ilyen jellegűek érdekelnek engem. Csajos filmek inkább azok érdekelnének, amik nem olyan ismertek. Azon is gondolkoztam, hogy milyen "betegségben" szenvedek, mert mmint írtam, szinte mindig kell, hogy menjen vmi a háttérben, de egy sorozat huszadszor nem jó, tehát vmi belső kényszer miatt mindig újra vágyom, van, aki szintén hasonló cipőben jár???