Leánykérésre való utalás (beszélgetés)
szerintem jobban járnál, ha ilyen hülyeségeken való agyalás helyett például jó pasikat nézegetnél :)))))
Köszi :) kész vagyok. És ilyen hülyeségeken gondolkozom:) mennék már dolgozni meg sportolni...
Nem voltunk fiatalok... a pasi akkor 40 es volt. És Ő íratta be így. Nem is agyalok, pusztán ráérek gondolkozni, mert beteg vagyok, és most "élvezem" az antibi tabl. mellékhatását...
azért nem érdemes agyalnod rajta, mert ha nem lánykérés bevezetőjének szánta, ami már kiderült, valószínűleg csak vicc volt. lehet, hogy aki kérte a neveket, feltételezte, hogy a partner, akivel van, a felesége, ő meg rábólintott vihogva. ha fiatalok voltatok, simán belefér ez is
ez csak egy h* vicc volt a reszerol
Igen, tudom :) lehet, félreérthető volt a válaszom. Szerintem a nyilvános fórumokon sosem az a lényeg, hogy valakit miért érdekel valami, hanem hogy ha válaszolok és véleményt nyilvánítok,az építő jellegű legyen. Minden vélemény az, ami tartalmaz információt, a másik személynek a témára vonatkozó meglátását, viszont az, hogy mi a francnak kérdezgetem ezt, nem a kérdés megválaszolása.
Szerintem túlagyalod. Tudod: a nők többet agyalnak azon, mire gondolnak a pasik, mint amennyit a pasik egyáltalán gondolkoznak :)
Lehet, pillanatnyi ötlet volt, akkor úgy gondolta, tetszeni fog neked, és ennyi.
Ezt a témát szerettem volna kivesézni rendesen. Mert akkor rosszul érintett, most meg lett egy kis időm erre... mert beteg vagyok :(
Nem is neked szólt a kérdeésem, hanem azoknak, akik támadtak, hogy miért érdekel már ez téged, hiszen ez a múlt.
Ezzel azt fejezte ki, hogy egy családot alkotunk... és ha tudta, hogy erre vágyom, nyilván nagyon nem volt így korrekt.
Egyébként így van és többek között azért is jó ez a portál.
Nosztalgiázom, és eszembe jutott. Itt arról teszek fel kérdést, amiről csak akarok, akkor is, ha egy 30 éves sztori.
Mittomén miért érdekel, érdekel és kész. :)
Nem ez történt, ez biztos. Ha így lett volna, akkor tudnám a választ :)
Csak egy tetű pasi infantilis játéka volt, tudta, hogy szeretnéd, hogy megkérjen erre kitalálta ezt a Kis Lászlónés dolgot. Sokat agyalhatott rajta. Ha az én fiam csinálna ilyet a barátnőjével (a jövőben) , elbeszélgetnék vele...
Régen volt, hát régen volt, de miért kell egyből fennakadni, hogy miért érdekli?
Húsvét előtt vagyunk megint, nosztalgiázik.
Tudod hányszor hülyítik a jónépet azzal telefonon különböző ügynökök, hogy csak most, csak önnek, csak ha van párja, sokkal olcsóbb ez az utazás/porszívó/fenesetudjami???
Ha jobban utánaérdeklődik az ember, akkor kiderül, hogy mindenki hozzájuthat adott áron, ez csak egy ócska, de jól bevált marketingfogás. Valószínű a párod is bekajált egy ilyen "kihagyhatatlan lehetőséget".
Ez nem olyan utazás volt amin a házasok értékesebb ajándékot kapnak??
Lehet lenyúlta,neked meg megadatott pár nap feleségszerep.
Ez a kérdés nekem is eszembe jutott, csak tapintatos voltam:)
Lehet érdeklődni,hogy mennyi idős vagy?
Előbb - utóbb csak megkér már egy olyan, akihez hozzá is szeretnék menni...
NODE ami késik....mint tudjuk....az a vonat:)
:) ugye? Ezt asszem nem sajnálom...
Még jó, hogy nem diktált be és nem vitt két gyereket is mellétek, lettetek volna egy szép nagy család:)
Most tényleg nem figyeltem. Bocs most látom a fórumindító vagy, és nem hozzászóló.
Miért nem kérdezed meg tőle, ha ennyire izgatna, én tuti megkérdezném.
hát ha nem kérte meg a kezed, és az volt a gond vele, hogy nem akar elköteleződni, akkor bizonyára nem egy ráutaló magatartás volt a részéről :)
de nem mindegy? hiszen az már akkor kiderült, hogy nem akar elvenni
Oké, de az első hsz-nél, tudnom kellene, ki és mit ír ?
Egyre gondoltunk.
Mondjuk arra nem fölösleges a "mélázás", hogy a kedves fórumindítónak a legközelebbi "lánykérésnek imponáló" projektnél - ahol gipsz jakabnének fogják titulálni - legyen annyi józan belátóképessége és egészséges veszélyérzete, hogy felmérje az ezzel esetlegesen együtt járható problémákat:)
Ha ez velem történik,én nem hittem volna,hogy meg akar kérni.
Nekem elég az,hogy velem van,nem szeretnék férjhez menni.
Csak gonddolom,szarul esett,mert te éppen az ellenkezőjét szeretett volna
További ajánlott fórumok: