Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Hát azét nem egészen..egy 20-25 éves lány kontya azért teljesen más, mint egy 50-60 évesé...
A lányomnak hosszú a haja..nem tudnám őt elképzelni röviddel..a minap kontyba köttette, mert esküvőre ment. Hát nem hasonlítható össze a barátnőm kontyba kötött fejével, az már biztos:)
...és én mit írtam?hogy minden kornak más a stílusa.
Egy 50-es nő,hogy néz már ki,mikor olyan cuccokba öltözik,mint egy 20 éves?50 évesen is lehet nagyon csinos,kifejezetten jó nő vki,de ha úgy öltözik,mint a lánya,hát az rajta inkább idétlen,mint szexi
Mindenképp másképp áll egy 20évesnek a konty,mint egy 50-60-70 évesnek.Nem is egyforma kontyot viselnének.Egy 20 éves tuti vmi extrábbat kér a fodrásztól.
A kislányok aranyosak ha kontyot viselnek,egy fiatalabb esetleg csini lesz tőle,na de egy idősebb inkább olyan mamás
Sokkal jobban állna neki..de nem tudjuk meggyőzni!!!
Úgy néz ki, mint egy lovacska.):) De azért imádom ám!!:)
Illik nem illik,szebb ,jobb....szerintem stílus kérdése.
Én ,pl ,sajna nem vagyok az a "fazonírozott" frizura párti.:))
Persze ettől még tetszik a rövid,a tüsi,a melírozott....szóval minden frizura:)
Vannak akiknek igen:/
Más ám,mikor már kapcsiban van az ember,s úgy változtat.Ha vki a szőkékre bukik,bizti azokra is hajt.Ha barnán lát meg az illető,lehet fel sem keltem az érdeklődését.Ezt nem lehet tudni
Én nem a csutkáról beszélek!
Egy 40-50 éves nő,igen is mutatósabb egy normál hosszúságú,fazonra vágott hajjal,mint pl.:egy 20-30 éves seggig érő hajjal.Másképp öltöznek,viselkednek,s egy idősebb nő stílusához kevésbé illik a segget verdeső haj,mint egy 20-aséhoz,aki még poci villantó,csípőnadrágos korát éli
De ez a fontos? Az élet nem attól lesz szép,és nem attól lesznek boldogok mert a nőnek hosszú a haja.
erre a pasi dologra mondok egy példát: én szőke vagyok x éve. kb.2 éve beakartam festetni sötét barnára mert az is tetszik,a párom kiakadt,hogy ne ne ne csináljam! persze én megcsináltam és azt mondta .hogy "kúrva jó!" :)Aztán nem bírtam megszokni és szépen lassan vissza szőkültem. utólag kiderült,hogy a párom szőke párti,mégis nagyon tetszett neki a sötét hajam is. ergo tök mindegy milyen a hajad,mert ha szeret a pasi akkor nem az a lényeg.
Aham.....egy 40-50 es nő muszáj ,hogy "frizurát " hordjon?:)
Szerintem a rövid haj csak a csodaszép arcú,és szép fejformájú nőknek áll jól,a többi nő a rövid frizurával,szinte észrevétlen marad.
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van nálatok most a net szerint ?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Le szeretném vágatni a hajamat! Hogy vágjak bele? Félek is meg minden.
- Le szeretném vágatni a hajamat, milyen fazont csináltassak?
- Hosszú hajamat le szeretném vágatni és eltenni a későbbiekre póthajnak. Mit kell tennem pontosan?