Lasange recept

A Lasange hozzávalói:
1cs.pennetészta
4 közepes vöröshagyma
50dkg darálthús
7dl tej
7ek.liszt

bors
fokhagymakrém
bolognai fix alap
2db.paradicsom konzerv
oregánó


A Lasange elkészítési módja:
Vastag aljú serpenyőben jó ha csinálod.A darálthúst miimális zsíron az apróra feldarabolt vöröshagyával fehérre párolod,majd amikor már kezd pirosodni felöntöd vízzel és lefeded.Amikor majdnem kész,beleöntöd a paradicsom konzervet,a bolognai fixet.Oregánóval ízesíted.Közben a tejet,lisztet,sót,borsot,fokhagymakrémet összekevered és keményre főzöd.Amikor kihült a massza,összekevered a már kifőzött tésztával.Jénait kikensz margarinnal és egy réteg tészta,egy réteg hús,egy réteg tészta egy réteg hús.A tetejére én sajt mellé szoktam tejfölt is rakni.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A lasange elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook