Lányok, nők, Ti szoktatok pukizni a párotok előtt? (beszélgetés)
Hat, direktbe nem eresztek oda, de szerintem, ahogy en hallom ot a klotyon, o is engem. A lakas akusztikajat meg mar ismertem.
Meg csak gondolom, de almonban is biztos szoktam.
Volt egy parom akinel konkretan telefostam az agyat.
Elkaptam ezt a fosos hanyos virust ami minden even slager es azt almondtam h wct keresek. Almomban megtalaltam es beletojtam. Kar hogy a valo eletben is beszartam. Meg a matracot is ki kellett takaritani. Es nem dobtak ki....
Ugyanugy megtortenhetett vna a parommal is. Aki amugy elkapta es mondta is h ha almaba jon ra ez olyan, hogy o is osszefosna magat.
Joh eleg lesz a reszletekbol🙀🙀🙀
Igen
És szexelünk is😉
A jelenlegi párod buta.
Nyilván nem az orra alá pukizol.
Normális esetben az ember félre vonul és elereszti a galambot.
Sose bántanám meg ez miatt a páromat.
Ez egy olyan biológiai folyamat, amit nem mindig tudsz kordában tartani.
Ha ezen nem tud túl lépni, nem érti az emberi test működését.
Én, ha valakit szeretek, minden tulajdonságával együtt szeretem.
Elveszik a romantika meg a szex?
Olyankor persze nem reklamál, ha főzöl neki valami finomat és éppen megkíván, közben előre hajolsz és kicsit nagyobb terpeszt csinálsz.
Ne bosszants.
😉
Csak egy kis purci volt😁Szállóige nálunk.
Eleinte a wc-t nem mertem használni,alig vártam hogy menjen el otthonról.
Na de az évek és a rutin.
Jó nyilván nem direkt módon.
Csak kíváncsiságból😂 annyira megosztó ez a téma
Volt olyan pasim akit nem érdekelt, de a jelenlegi párom azt mondta hogy ha egy nőt pukizni hall utána elveszik a romantika meg a szexualitás 😅
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mit tesztek és mit nem tesztek meg a párotok elött?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Kérdés azokhoz a lányokhoz, akik már túl vannak rajta: Ti mit kaptatok a párotoktól a 40. születésnapotokra?
- Mióta ismertétek (akár látásból) a párotok mielőtt lett köztetek valami?