Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Krémsajtlepény kékszőlővel recept

Krémsajtlepény kékszőlővel recept

A Krémsajtlepény kékszőlővel hozzávalói:
5 dl tejszín,
30 dkg krémsajt,
10 dkg porcukor,
4 tojás sárgája,
1 csomag vaníliás cukor,
1 citrom héja,
5 g zselatin,
1 fürt szőlő


A Krémsajtlepény kékszőlővel elkészítési módja:
A zselatint fél dl vízbe beáztatjuk, és állni hagyjuk. A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a reszelt citromhéjat, a zselatint, végül a felvert tejszínhabot. Formába töltjük, hűtőben dermesztjük, majd kék-szőlővel díszítve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A krémsajtlepény kékszőlővel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook