Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kozmetikai akupunktúra fórum

Kozmetikai akupunktúra (beszélgetős fórum)


20. grizus (válaszként erre: 19. - *bakancslista*)
2013. máj. 5. 17:06
Persze, erre nem is gondoltam. Szerintem tökéletes.
2013. máj. 5. 14:57
Bevallom, h patikai alkoholt hasznàlok. Nem tudom helyes-e, de eddig nem volt gond. Beleàztatom a rollert, hagyom amíg érzéstelenítek. Az arcom is azzal törlöm àt. A fórumjàn írjàk a lànyok ki mit hasznàl én nem tudom a nevét.
18. grizus
2013. máj. 5. 14:19
Ja igen, és a fertőtlenítőt hol szerzem be?
2013. máj. 5. 11:54
Dermastamp. Még eszembe jutott. Vettem szölömagolajat. Iszom is és hetente néhànyszor este bekenem az arcom, nekem bevàlt. Roller utàn hàmlani fogsz, ugyhogy hàmosìtót kenegess + hidratàlj. Nekem bevàlt a Cicaplast a La Rochetõl. Biztos van màs is, keresgélj. Igyàl sokat. Ha kevesebbet iszok rögtön làtszik a börömön, lötyi lesz. Most olvastam az almaecetet àttörölni az arcot, ki fogom próbàlni (inni iszom egy ideje).
16. grizus (válaszként erre: 15. - *bakancslista*)
2013. máj. 5. 11:31

Köszi a válaszaidat, sokat segítettél.

Hát azt nem mondanám, hogy ideje volt, hogy elmaradjon, mert nyáron leszek 37 és jó másfél-két éve nincs meg. Közben egyszer megjött pár hónapra, aztán egyszer a gyógyszertől, de amúgy semmi. Ez nem normális még ebben a korban, gyerekem sincs még, úgyhogy ki akarom vizsgáltatni magam. Lehet, hogy pajzsmirigy vagy inzulinrezisztencia. Vagy csak nem jók a hormonjaim.

Köszi még egyszer.

Nem tudod, a pecsétet hogy mondják angolul? Bár szerintem rollert veszek.

Láttam egy fényvédőt a CBA-ban is, majd megnézem.

15. *bakancslista* (válaszként erre: 14. - Grizus)
2013. máj. 5. 06:46

Szia! Még a pecsétet nem próbáltam, bár sokan dicsérik. Nekem 540/2mm-es rollerem van, de régebbről van még a 198/0,5 és 198/1 és 1,5 mm-es. Minden kezelésnél használom mindet, picit ezzel- picit azzal.

Az érzéstelenítés előtt, után fertőtleníteni kell, a bőr és az eszközöket is. Ha van pénzem és tudok venni veszek erre való szérumokat is, bár már egy ideje nincs, de nem is látszik, hogy nem használom.

A hámlasztást szigorúan nem napos időben szabad, ősztől. Ez nagyon fontos. Fontos ilyenkor az erős fényvédőkrém használata, nekem mosr Vis...van, de volt már Bioder.a is, mindkettő nagyon jó.(ennek is utána lehet nézni, kinek mi jön be) Kalapot is hordok, ha a kertben vagyok, vagy ha tehetem. Vízbe is kalapban megyek, arcot fényvédőzve.

Az Ultratonet szerintem próbáld ki, látom nyitottál fórumot, remélem lesznek hozzászólók. Igen, az a kis tappancsos. Testre is jártam évekkel ezelőtt, jó volt az is. En a Slendertone-n gondolkodom itthonra, de gyűjtögetnem kellene rá, nézd meg Te is.

Kozmetikusnál szinte mindent kipróbáltam. Régen jártam rendszeresen, ma már sajnálom rá a pénzt és megpróbálok, amit csak lehet itthon megcsinálni.

Pontosan nem emlékszem már miket csináltunk,(nagyon jó kozmetikushoz jártam, mindig újított, csupa szuper gépe van) akkor jónak tűntek, de egyszerűen nem tudok annyi pénzt rákölteni és csak akkor van látszatja, ha rendszeresen csináljuk.

A hámlasztást nem két napja csinálom, hanem kb 8 hónapja kétnaponként váltva az említett szereket. A dermarollert csinálom évek óta. Nem hinném, hogy gondot okozna magadnak csinálni, az érzéstelenítéssel tényleg szinte fájdalom mentes. (Persze kinek mennyi a fájdalomküszöbe, az enyém magas, de képzeld, a fórumozók között van olyan, aki nem használ. Na az ám a valami. Azt nem bírnám!)

Olvastam, hogy Neked már elmaradt. Ennek utána nézettél? Itt volt az ideje?

Folyamatosan figyelgetek én is, ki mit használ és dicsér. Ne adjuk fel. Mellesleg tényleg fontos a jókedv (a körülmények ellenére nálam megvan szerencsére, bár vannak nekem is holtpontjaim.)

Akkor hajrá! Sok sikert! Szép napot!

14. grizus (válaszként erre: 13. - *bakancslista*)
2013. máj. 3. 00:55

Köszi szépen. Szóval akkor csak ősszel hámlasszak? Mert az is megtetszett. Arcra feszesítésre a rollert vagy a pecsétet ajánlod? És elég a fél milliméter? Azt lehet hetente többször is? Igazából nem bírnék nagy fájdalmat okozni magamnak, meg nem bírnám, ha folyna a vérem... nem vagyok mazochista. Te hány milliméteressel csinálod? Az nekem is jó lesz. Ezek szerint még csak nyolc hónapja csinálod és van eredmény? A hámlasztást meg két napja? Nem sok az?

Ultratone-ból van most egy kupon, öt alkalmas. Ezek szerint jó? Arra gondolsz, ahol kis kerek tappancsokat tesznek fel?

Még annyit írj meg, hogy mit próbáltál kozmetikában? Én kuponnal voltam ultrahangos kezeléseken, mezoterápián, rádiófrekvencián, volt hideglézer is, meg arctornáztam is - egyik se ért semmit. Te se találtál egy jó kozmetikát? Mert akkor erre nem szórom többet a pénzt. Még van egy-két dolog, ami talán jó, pl. az ősásványmaszk meg az Afrika-maszk, holt-tengeri kezelés, ezek szimpatikusak, meg vannak azok, amikre gyűjtenem kell, a fórumom címe meg a Guna, ilyenek. A többi drága és kockázatos.

Én is hiszek abban, hogy tetszenünk kell magunknak, mert így tényleg tök más a kisugárzás. Úgyhogy nem adom fel, előbb-utóbb megtalálom a megfelelőt, én ebben hiszek.

Üdv

13. *bakancslista* (válaszként erre: 11. - Grizus)
2013. máj. 1. 21:59

Szia!

A Macilaci féle cucc egy orvos által felírt recept alapján patikában kevert érzéstelenítő. Most nincs itt az összetétel, de láttam a dermás fórumot megtaláltad, többször kiírták a lányok-fiúk.(Olvasgasd, én is sokat tanultam tőlük. Vegyes problémákra használják, ki feszesít, ki a patik helyére, stb)

Persze, hogy normális igény,hogy tetszünk, elsősorban (részemről) magamnak, mert ha ez így van, akkor olyan kisugárzásunk van, hogy másoknak is feltűnik.

Sajnos én rettenetesen hiú vagyok, régebben aranyárban jártam rendszeresen kozmetikushoz, mindent kipróbáltam, de nem mondhatnám, hogy tit bőröm lett tőlük. Mióta rollerezek, komolyan mondom, nem érzem szükségét.

46 éves vagyok, de rendszeresen jóval kevesebbnek néznek. Amit csinálok: rendszeres rollerezés, kb 8 hónapja kétnaponta hámlasztok: Isis glycol 12% + Neosrata aha testápoló (arcra használom) ezeket felváltva. Egyszer vettem én is TCA-t, de nekem nem sikerült szépen használni, szerintem nem jól csináltam, úgyhogy olvasgatom az erről szóló fórumot, ősszel újra megpróbálom, mert megvan még és sajnálnám kidobni.

A vaterán vettem a dermához a cuccokat, nagyon kedves lánytól, sokat segített az első lépéseknél.

Ja. Még valami. Ha feszesíteni akarsz van egy csodajó dolog, nem túl drága és nagyon hatásos. Az Ultratone arcra valami világszám. Van egy kedves ismerősöm, majdnem barátnőm és neki van otthon. Dupla programot tesz fel, 2000.-Ft/alkalom. Minden egyes alkalommal ájuldozik, hogy mekkora szemem lett (amúgy se kicsi), hogy az államnál a kontúr hogy kifeszült és a nevetőráncaim alig látszanak.

Ez tényleg jó.

No. mára ennyi, egész nap takarítottam és hulla vagyok. Remélem segítettem egy picit.

Sok sikert és jó éjt. (Nagyon szeretem én is a hoxát, sajnálom, hogy nem évekkel ezelőtt leltem meg, csupán közel 1 éve)

12. *bakancslista* (válaszként erre: 11. - Grizus)
2013. ápr. 30. 22:28
Szia! Holnap írok, most lettem netközelben, de màr fàradt vagyok. Holnap. Jó éjt!
11. grizus
2013. ápr. 30. 03:40

Köszi, hogy írtál. A dermás fórumot mindenképpen megnézem. Lehet, hogy hosszútávon jó ez a dolog? Ezt a macilaci-dolgot nem értettem, talán majd a fórumon kiokosodok.

Engem nagyon érdekel a spritualitás és ebben a közegben divat lenézni az anyagi dolgokat, a hiúság meg elég komoly jellemhiba. De mit csináljak? Szeretnék jól kinézni. Csak az a baj, hogy egyrészt dühös meg frusztrált vagyok az öregedés miatt, másrészt meg bűntudatom van, mert meg akarok fiatalodni. Te hogy kezeled ezt? Vagy ezek teljesen felesleges gondolatok? Ugye, hogy normális igény, hogy jól nézzünk ki? Ezért szégyelljem magam? Lám, Te is megteszed a tőled telhetőt, szerintem ez a normális.

Kár, hogy attól a kozmetikustól nem kértem el a rollert, de majd beszerzek egyet, ha tényleg jó.

Neked mennyi kezelés után lett hatása?

Üdv és köszi.

10. *bakancslista* (válaszként erre: 9. - Grizus)
2013. ápr. 29. 21:51

Szia!

Huh! Annyi mindent kérdeztél, alig győzök, ha győzök válaszolni. Részemről annyit, hogy nekem is kozmetikus csinálta, 0,5 mm-es rollerrel, kb 5 éve. Aztán kb 3 éve vettem én is magamnak a vaterán, egyre nagyobb tűmérettel, mostmár 540 tűsnél tartok és 2,0 mm-esnél.(Néhány hónapja találtam rá a hoxa fórumra, sokat tanultam tőlük.)

Igen, a pórusokat is összehúzza. A hoxás dermarolleres oldalon csuda jó dolgokat olvasgathatsz, nagyon aktív a fórum. Az érzéstelenítéssel kapcsolatban: én is megvettem a méregdrága, de jó Emlát, viszont az említett fórumon a Macilaci féle csodacuccként emlegetett érzéstelenítőt kiírattam, majd megcsináltattam és 3x annyit kaptam kb. 800.-ftért és nekem az is nagyon jó. Akkor még másik néven voltam regisztrálva, de bekattantam, töröltem magam, majd megbántam és új néven vagyok most. Bellavita és rekabeka és a többiek nagyon hasznos tanácsokat írtak, kérlek, ha van időd olvasgass utána.

Komolyan mondom, tényleg szép lett a bőröm, feszesebb, egyenletesebb, illetve a foltjaim halványodtak (el nem múltak, 46 éves vagyok, kicsi BB krémmel csodaszép lesz). Szerintem szebb vagok, mint 30 évesen. (bocsi, ma van a szülinapom, tényleg így érzem.)

Pattanás ügyben nem tudok mit írni.

Az otthoni hámlasztás, azzal amit írtam, tényleg jó, azt is használom a dermaroller mellé, finom, új a bőröm, szebbé teszi ez is.

Folyamatosan keresem az új dolgokat, de ez tényleg olyan, amit simán otthon megcsinálhatsz, kárt nem tehetsz, persze a szabályok betartásával. (higiénia ill. a nyári napos hónapok kihagyása)

Olvasgasd el a dermás fórumot.

Bocsi, ha nem sokat segítettem.

Sok sikert kívánok és a saját érdekedben kérlek nézz utána annak amit ki szeretnél próbálni (kozmetikusnál), sok-sok év tapasztalata alapján mondom, hogy sajnos egyik kezelés sem éri meg a 10.000 ftos kiadást. Otthon a saját kis cuccaimmal többet értem el, pedig sok mindent kipróbáltam, sok-sok pénzt hagytam rendszeresen a kozmetikusnál.

Szerintem az akupunkturát már most felejtsd el. Nem hinném, hogy megéri az árát, ráadásul szerintem a 10 alkalom után 2 hetente járhatnál és hát... nem tudom. rizikós ennyi pénzért kísérletezgetni.

Az a Guna biofiltinget megnézem, de már megyek alukálni.

Pusz és jó éjt!

9. grizus (válaszként erre: 8. - *bakancslista*)
2013. ápr. 29. 05:37

Szia.

Én is voltam dermarolleren, igaz, hogy csak egyszer, kuponnal, egy belvárosi szalonban, és utána volt hideglézer is. Ez így leírva nagyon jónak tűnt, a szalonban még örültem is, itthon már nem annyira, mert semmi változást nem tapasztaltam. Csalódott voltam. Azt hittem, már egynek látszania kéne, ha jó lenne. Ráadásul fájt is. Nálad hogy volt, hány kezelés után láttál változást? Hol szerezted be a rollert és hány milliméterest? Ez nagyon érdekelne, mert ha belátható időn belül hoz eredményt, lehet, hogy én is veszek egyet. Csak sajnos fájt! Te kensz rá érzéstelenítőt? Gondolom nem. Akkor hogy lehet kibírni? A pórusokat is összehúzza? Léci írd meg ezeket.

Egyébként az akupunktúra nem olyan horror drága, mert állítólag négy-öt alkalom után már látszik. Ráadásul egyszerre ránctalanít és eltünteti a pattanásokat, minden bőrhibát, állítólag. Tudok egy nőt, akinél 8800, és havi egy-kétszer ajánlja. Azt nem értem, miért, mert máshol tényleg 12000.

Kozmetikusnál még nem voltam hámlasztáson, azt nyáron nem is szabad csinálni mert pigmentálódhat és azt szinte nem lehet eltüntetni. De az otthoninak utána fogok nézni, köszi a tippet!

Amúgy van még egy dolog, nyitottam róla fórumot, a Guna biolifting, az is állítólag jó mindenre. Van 30-ért, az nagyon sok, de van 10-ért is, és elég hat alkalom két hónap alatt. Ezen meg az akupunktúrán vacillálok, mert a hagyományos kozmetikában csalódtam, ezek az ultrahangok-mezoterápiák-miegymások semmit sem értek.

Na majd megírom ha lesz valami és várom válaszod.

2013. ápr. 27. 13:35

Szia! Bevallom most hallok errõl elõször. Olvasgattam most róla. Elsöre szimpi, de horror dràga. 12.000 ês 10 alkalmat irnak, meg szerintem ez t rendszeresen kellene ezutàn alkalmazni pl havi 1.

Olvastam a vêleményef a d.rollerröl. Ezt én êvek óta hasznàlom rendszeresen a korosodó bõrömre, teljesen elêgedett vagyok. Szinte teljesen eltüntek a màjfoltjaim, életteli a böröm, a tényleges koromnàl jóval fiatalabbnak mondanak. Szóval az nekem bevàlt, igaz otthon csinàlom én is filléres költséggel.

Kivàncsian vàrom a beszàmolódat, ha valóban csodàs és elégedett leszel talàn kipróbàlom.


A hàmlasztàst (otthon) próbàltad màr a patikra? Olvass utànna, ugy emlékszem kimondottan ajànljàk. (Isis glycolsavas pl.)

2013. ápr. 27. 04:02
Nincs mit megelőznöm, 25 éve pattanásos vagyok és semmitől sem múlik el. Nem tudom, miért emlegeted a gyógyszereket ezen a fórumon, ez végképp nem tartozik ide. Egyébként gyógyszerellenes vagyok, káros, ránkerőltetett vegyszereknek tartom őket, aminél sokkal jobbak az alternatív megoldások, a természetgyógyászat, a masszázs, esetleg a homeopátia és igen, az akupunktúra is. Reméltem, hogy olyasvalaki ír nekem ide, aki próbálta már a módszert, de egyelőre csak Te jelentkeztél. Mindenesetre tetszik a dolog, és lehet hogy saját zsebre kipróbálom és akkor majd elmondhatom neked, hogy mit tapasztaltam, hátha neked is egyszer szükséged lesz rá, és legyőzöd fenntartásaidat.
6. 4f43a2fd4f (válaszként erre: 5. - Grizus)
2013. ápr. 23. 09:11

Nem én mondtam hogy természetes.

A pattanásokat tényleg elmulaszthatja a tűszúrás... ha beleszúrják a tűt a pattanásba, és kinyomják.

Vannak bogyók (gyógyszerek) amik tényleg a tüneteket enyhítik. Ilyenek pl. a fájdalomcsillapítók. De vannak olyanok is, amik magát az okot szüntetik meg, ilyenek pl. az antibiotikumok. De ha már erről beszélünk, legjobb stratégia mindig a megelőzés.

2013. ápr. 23. 00:14
Nem értem a problémádat. Az akupunktúra egy ősi, kipróbált módszer és kozmetikára is használták ezer évekkel ezelőtt, igen. Az ókori Kínában elég sok minden fel volt találva. Állítólag a pattanásokat is elmulasztja és nekem eddig semmi sem mulasztotta el, pedig ideje lenne 36 évesen. Elárulom, hogy többezer évekkel ezelőtt nem az ősember uralta a terepet, de ezt inkább hagyjuk. Ha kifogásod van a téma ellen, mit szólsz a plasztikai sebészethez? Vagy a lézersebészethez? Az se természetes dolog, nem? És az mitől természetes, hogy bekapunk mindenféle bogyókat, amire valakik azt mondták, hogy gyógyít, holott csak a tüneteket nyomja el, az pedig nem gyógyítás. Az akupunktúra ezzel szemben a tűkkel oki kezelést végez, harmonizálja a szervezetet, ettől simul ki a bőr, állítólag, lehet vele fogyni, dohányzásról leszokni és persze gyógyulni is. Remélem most már világos a téma.
4. 4f43a2fd4f (válaszként erre: 3. - Grizus)
2013. ápr. 22. 13:04

Tehát attól természetes valami hogy régi?

Kozmetikára is használták több ezer éve?

Kenyér és kés sem volt mindig, valamikor az ősember találta ki, persze nekünk már "természetes".

2013. ápr. 22. 07:05
Ez egy többezer éves eljárás, nem tudom mi a problémád vele. Mitől természetes az, hogy késsel vágjuk a kenyeret?
2. 4f43a2fd4f (válaszként erre: 1. - Grizus)
2013. ápr. 20. 12:56
Mitől természetes az ha az emberekbe tűket szurkálnak?
2013. ápr. 20. 04:45
Sziasztok, várok tapasztalatokat az akupunktúrás ránctalanítás témakörében. Nem szeretem a mesterséges dolgokat és ez egy természetes módszer. Van hely, ahol havi 1-2-szer csinálják 8000-ért, de a legtöbb helyen hetente vagy eleinte még gyakrabban ajánlják 12000-ért. Melyik a jobb? Ha valaki átesett már ilyenen, feltétlenül írjon! Köszönöm.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook