Könyvet karácsonyra, kinek és milyet vettetek? (beszélgetés)
Ohh, ne haragudj, csak egy ötlet volt.
Van amelyik nagyi vevő rá... és gondoltam.
Oké. Addig nézelődöm.
Hmmm. Ha már a csomagolás. Meglestem az adatlapodat ;)
Szép lett az első. Ötletes :)
Csak mert engem a másik fajta a Szex és tandíj érdekelne. Azt láttam valami ismerősnél. De tulajdonképpen ezt is elolvasnám.
De nem tudám elképzeli, hogy nagyimnak ilyet adjak.
Multkor kitalálta, hogy nem csomagolja be az ajándékokat, mert az mekkora környezetszennyezés. Lehetne talán a környezetvédelemmel kapcsolatban, vagy szelekív hulladékgyűjtés...stb...
Sajnos én nem olvasok, így nem is ismerem a könyveket.
Elszaladok fürdeni, 10 perc és itt vagyok.
Vagy Ruediger Dahlke: Betegség mint szimbólum.
Ez egy jó vastag könyv. Olyan 4 és 5.000 Ft között van.
Vagy Paulo Coelho: Veronika meg akar halni?
Tudom, címre nem túl bíztató, de úgy hallttam maga a sztori mély és elgondolkodtató. Van mondani valója. Szerintem jó. Én is meg aarom majd venni.
Esetleg a Titok könyv?
Ilyen nem érdekli?
Én sajnálom amikor vissza kell vinni :(
:)))
Hát, férfi témákban nem tudnék semmit ajánlani.
(Apum nem olvas, csak ritkán, párom pedig inkább az ezoterikus könyveket szereti.)
Igen, teljesen igaz. Én is így voltam vele. Ebből is lesz egy csomó pénzük.
De hát anyum örült neki. Meg szerintem neki egyébként is leginkább a sztorik tetszenek. Szereti az ilyen könyveket. Akkor meg miért ne? :)
Azért az valahol más. Mert egy könyv nem lehet ugyan olyan, mint egy film.
Viszont ha például egy sikeres sorozatból kiadnak valami könyvet, az olyan "pénzhajhász" dolog. Legyen ebből is pénzük...
Mondjuk ezt mondhatnánk fordított esetben is, szerintem még mindig az a jobbik eset. :-D
További ajánlott fórumok:
- Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek?
- Megvettetek mindent Mikulásra és Karácsonyra?
- Milyen könyvet ajánlanátok egy 9 éves kislánynak karácsonyra?
- Unokahúgom ált. isk. 6.-os, unokaöcsém 4.-es. Könyvet vennék nekik karácsonyra, de nem tudom mit olvasnak az ilyen korú gyerekek. Segítenél?
- Sziasztok!! Szeretnék karácsonyi ajándékként recepteskönyvet készíteni képekkel illusztrálva. Milyen programmal tudnám ezt elkészíteni?
- Tudtok ajánlani karácsonyi thriller-horror könyvet?