Komárom-Esztergom megyeiek ! (beszélgetés)
sziasztok!
ma megyek megint tát fele bringával!
elvileg ha tegnap tetőzött,annak ma este fele látványosnak kellene lennie az apadásnak!hát kiváncsi vagyok!
sziasztok!
Én is esztergomi vagyok. Ma voltunk a szigeten az új garázsnál. hát eléggé fent van a víz. a liftet nem is lehetett használni mert a garázsba is befolyt.
Sziasztok! Tatabánya nem a vizeiről volt híres, amilyen (semmilyen) patakok, erek itt vannak most
azok aztán bemutatkoztak. A laposabban fekvő házaknál láttam a csöveket kivezetve a kapun a csatornába, gondolom a pincék jócskán elúsztak. Szerencsémre (?) a Turulnál lakom. Innenn viszont félelmetesen hömpölygött lefelé, teljes útszélességben a sár, a víz a hordalék, a művelt szőlők tőkéi alól kimosta a földet. Igen az elég nagy baj lesz, hogy most meg nagyon meleg van csupa szúnyog lesz minden.
hát horgászni sztem sehova sem kell most menni!igen tátnál én is voltam bringával,eléggé kinn van,de ha jól tom ma tetőzött ott is!
már most iszonyat mennyiségű szúnyog van itt!mi lesz ha vissza megy?bele sem merek gondolni!
Szia!
Én Esztergomi vagyok,de vannak még páran innen a megyéből!A párom nézte vmelyik nap,hogy Tátnál a temető mögött a gátnál telibe kint van a víz.Most nem igen lehet oda kimenni horgászni:(
Sziasztok!
Én esztergomi vagyok.Nálunk délután tetőzött a Duna.Remélem most már megindul az apadás.
akármiről!
akár arról is:
ami épp téged foglalkoztat!
sziasztok!
Noémi vagyok Nyergesről!
arra gondoltam,itt összeszedem a Hoxásokból a mi megyénkben lakó tagokat!
hogy áll felétek a Duna?
KOMESZ megyeiek beszélgessünk mindenféléről!
-örömök
-gondok
-receptek
-csak úgy
-akármiről
További ajánlott fórumok:
- Barátokat keresek Komárom-Esztergom megyéből!
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Tudnátok-e segíteni? Shih-tzu kölyökkutyust keresek. Komárom-Esztergom megyében.
- Tudtok Komárom-Esztergom megyében jó magán nőgyógyászt, aki nem férfi?
- Karácsonyi vásár, piac Komárom-Esztergom megyében