Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Nálam a fiacskámnál úgy volt, hogy pontban éjfélkor a várható menses napján pisiltem rá egy gabriell tesztre - mert már annyira izgutam nem tudtam reggelig várni:-D
Azóta is megvan a teszt még mindig bika erős a két csík :-)
Mondjuk nővérem ugyan így tett és negatívat mutatott neki, és rá pár napra meg a legolcsóbb gyógyszertári stikszesre pisilt rá az meg már pozitívat mutatott...
Szóval nagy lutri, de nem is a teszten hanem azon múlik hogy mikor volt a peteérés megtermékenyülés, ill beágyazódás. A tesztekre ált. rá van írva hogy beágyazódástól hány nappal mutatja ki, de ha nem kp. időben volt a peteéréset (mint szerintem a nővéremnek) akkor nem biztos hogy kimutatja... ált 3-10 nappal beágyazódás után mutaja ki a babát egy teszt ezért sem ajánljhák hogy a várható kimaradása előtt rápisiljen az ember!
Gratulálok, addig is jó babavárást!
van már kiszemelt név, vagy névsor? :-)
Első kislányotokat hogy hívják?
Hú, csajok kicsit görcsölgetek...reélem nem azért mert meg fog jönni. ma egész nap meló,kicsit fáradt vagyok már... október elejére tervezzük a nászutunkat(májusban esküvdtünk), mivel munkahelyemről nem tudok most elmenni.
csajok össze kell jönnie nekünk.
Remélem mindenkinek sikerült válaszolnom - túl vagyunk egy kis nyaraláson nagyon szuper volt kisfiunknak sok elsős élménye volt első nagy kocsizás első liftezés első hajókázás, első tejfölös-sajtos lándos, első pancsolás a strandon... stb Előtte meg a szülinapi buli is nagyon jól sikerült.
A tegnapi lagzi is klassz volt mindenki csak a kicsinket akarta ő meg jól tűrte a ducálást és végigette a menűsort végül 9körül szokásos módon bealudt és mivel mi voltunk hullák a sok táncikától éjfélkor a torta után búcsúztunk el az ifjú pártól, holott a gyerkőc még jól bírta az alvást:-)
Mindenkinek további szép vasárnapot!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés