Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Szia szilke, üdv a csapatban!
Gratulálok a 2 csíkocskához!
Mikor mész dokihoz?
Enegm holnapra rendelt vissza a doki, mert legutóbb nem volt még szívhang 2 hete akkor azt mondta a petezsák méreteiből ő 2-3 hetesre saccol, így 2 hét múlva visszavárna kontroll uh-ra, ami holnapra esik.Már nagyon izgulok, bár legbelül érzem hogy felesleges mert minden rendben lesz. Nekem a nemvárt napja előtt 2 nappal foganhatott márha Jónás napomnak lehet hinni - de a doki is kb. akörül mondta a terhességi hetet saccolva...
Nekem anno a dm X-epil teszt kimutatta már a 29. napon du.. Akkoriban 31-33 napos ciklusaim voltak.
A gyógyszertári Gabriel a 31. napon reggeli pisiből alig mutatta. Teljesen bepánikoltam emiatt. Szóval nekem az X-epil vált be.
Persze, hogy megírom :) Délután indulunk csak, a Balatonon rendeztünk neki meglepibulit :) Ha reggel tesztelek, akkor jövök a válasszal :)
De azért félek nagyon :/
Akkor mindenképpen várd ki a vasárnapot minimum.
Én ma vagyok a 28. napon. Reggel volt hasi görcs, fáj a derekam, állandóan ehetnék, és nyűgös vagyok. Nekem ezek a mensi jelek.
Hogy mikor kellene megjönnie? Nem tudom. Sajnos a műtét óta egyre hosszabb és hosszabb ciklusaim vannak. A legutóbbi 38 napos volt. Bízom benne, hogy a pempő legalább a ciklust beállítja. Kezdetnek ez is jó lenne.
Voltam rossmanban, vettem kalciumot, nekem a folsavat mindig felirtak, de benezek dmbe is, mert rosiban nem volt. Meg hatha talalok ott vasat is :)
Fodrasz vagyok.
Ti mivel foglalkoztok?
Én úgy tudom, hogy 7-10 nap a beágyazódás és utána kezd el termelődni a hcg.
Hát nem tudom! Lehet, jobb ha vársz még ne érjen felesleges csalódás. De nyilván ahogy Te érzed!
Az evéssel nincsen baj, szeretek főzni is, és mindenfélét eszünk :) Délután elküldöm a vőlegényem a gyógyszertárba vetetek vele folsavat :)
Mit dolgozol Szilke?
Ezt akartam irni, h a kaja is fontos. En sok parolt zoldseget eszem amugy is, nem sok kaloria, eltelit, segiti az emesztest, es hat engem nem fuj fel :)))
Alomkoros vagyok, holnap raadasul 8ig dolgozom es sok vendegem is lesz, estere sztem kileszek rendesen...
A folsav az úgy tudom fontos már előtte is. Mivel azt magadnak nem tudod előállítani, külsőleg kell bevinni,és fel kell, hogy legyen töltve a szervezet vele. Folsavat tudsz venni akár a dm-ben is vagy patikában. A dm-ben van saját márkás jóval olcsóbb. Én heti 2-3 alkalommal szoktam, ha eszembe jut.
A kismama vitamin szerintem ráér utána, sőt sokak szerint ha eszel rendesen (zöldség, gyümölcs, tejtermék, húsok) és változatosan nem is kell.
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés