Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert nem tudom kihez fordulhatnék. A szüleimet nem szeretném ilyenekkel riogatni, főleg ha vaklárma. 20 éves vagyok, most kezdtem az egyetemet. 10-én kezdődtek a panaszaim, amikor is barnás folyásom volt. Eddig ilyet még nem tapasztaltam, tehát utána olvastam az interneten, ahol is azt találtam, hogy vagy a peteéréstől, vagy a beágyazódástól lehetséges. Megnéztem a menzesznaptáram és láttam, hogy elvileg a peteérés miatt történt. 31-33 naposak a ciklusaim május óta, akkor hagytam abba a tabit. Igaz legutóbb 43. napra jött meg. Valószínüleg a költözés miatt (lelkileg megviselt). A lényeg, hogy a peteérés megviselt, hányingerem volt, nem bírtam enni, rögtön begörcsölt a hasam, ha ettem. Szédültem, fáradt voltam. 2 nap "barnázás" után a folyásom a régi a tünetek azonban nem múlnak. Sőt egyre rosszabbak. Már fáj a hasam, van egy enyhe szeméremtesti fájdalmam is, a melleim feszülnek, nyomásra érzékenyek. A fenti tünetek pedig egyre súlyosabbak. Állandóan fáradt vagyok. Ezért nagyon félek, hogy a beágyazódást jelezte a barna folyás. Igaz a mensimnek 24-én kell megjönnie.. Most nagyon nem szeretnék gyereket. Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok vagy valami más bajom van? Köszönöm a válaszokat előre is
szerencsésnek érzem magam, hogy 12 éves korom óta pontosan megjött minden hónapban, egyszer sem maradt ki szerencsére... remélem, ha késni fog, az babát jelent majd nálam :)
A tesztelés nálam még messze van, mert 28-án kell megjönnie.
Drukkolok nektek. :)
Hétfőn csináltam negatív tesztet.
Jobb megvárni,hogy több napot késsen.
Milyen típusú tesztet használtok,
Melyik a legjobb?
Sziasztok!
Szerintem már csinálhatod is a lesztetet. :)
Én boztosan nem tudom majd kivárni, hogy késsen :)
Jó reggelt!
Oké,de mikor?
Nálunk a napokban lesz pé-m, addig is élvezzük az egüttléteket. Remélem hamarosan én is pozitívat tesztelek, és ezúttal minden rendben lesz. Ja, Zoé nov. 4.-én kezdi a bölcsit :-)
Kíváncsi leszek mit szól majd hozzá.
Hanim, Andoca, Sibetti??????
Már olyan sokan vagyunk, hogy mindenki adhatna megint egy kis helyzetjelentést :-D
Ne add még fel, lehet, hogy nem termelődött még elég hcg.
A héten szerintem tesztelj nyugodtan még egyet.
Üdv. közöttünk, mihamarabbi pocaklakót kívánok neked is!
Nekem két lányom van, egy 7 éves, és egy 23 hónapos, és szeretnénk még egy babát.
igen a nem várt mensim július 26.-ától lett volna és július 24.-et jelölte meg nekem a Jónás naptár - és csak 1 hetes késéskor lett pozitív a tesztem holott teszteltem nem várt napján 1,3,5 ill 7 napos késésnél is reggeli első pisiből. És mikor 2 hetes késésben voltam akkor volta az első uh ahol még nem volt szívhang csak petezsák - vissza is hívtak rá 2 hétre kontrollra.
Szóval nekünk bejött Jónás, bár én sem hittem benne ezért sem bíztuka véletlenre hanem 2 naponta együtt voltunk :-D
Lassan elköszönök mára, holnap őjra jelentkezem. :9
Mindenkinek kitartás!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés