Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
igen nekem is az is furcsa h nincs barna pedig szokott mielőtt megjön igaz én most ittam palástfű teát rá
lehet a tea tolta így el a mensim?
Andoca? Mész mostanában vizsgálatra? Hogy vagytok?
Sibetti, mostanában tesztelsz Te is, nem?
Szilke, hogy vagy?
HANIM????? Merre jársz?
Jó lenne megint mindenkiről egy kis összefoglaló (helyzetjelentés), mert szerencsére sokan vagyunk, de így már nagyon keverednek az infók, és az új csatlakozók is jobban kepben lennének :-)
Angyalváró, Nikike, sajnos nem tudok nektek semmi okosat mondani.
Nikike, még annyi, hogy szerintem hívd fel a nőgyógyászod ha valaki, akkor Ő biztosan tudni fogja.
Jó reggelt!
Már nagyon izgulok, elvileg ma vagy holnap nem kellene megjönnie! Érezni nem érzek semmit, néha szurkál a petefészkem meg a derekam olyan megjövősen, bár tudom, hogy ez semmit sem jelent. Egy kicsi pozitívum és remény, hogy nem barnázok pedig már mensi előtt 1 nappal szoktam. Szorítsatok légyszi!!!?
Sziasztok Lányok!
Segítséget szeretnék kérni, van-e valaki köztetek olyan, akinek kruppos a gyereke.
Milyen gyakran jelentkezik, stb ...
Most először volt Nálunk, az elmúlt 3 évben nem volt beteges a fiam.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként ma jött a védőnő hozzánk, megtapogatta a hasam és mondta jól beindultunk szépen nő a baba a méhem már majdnem a köldököm színtjében van - hát igaz én is tapasztalatam hogy már látszik, de jól ledöbbentem, mert ha jól emlékszem a fiamnál nem nőtt ilyen gyorsan a pocim:-)Elő is szedtzem ma a terhes gatyákat belebújtam és igen már ideje lesz elkezdenem hordani őket. persze volt megint egy kis dopler, a kis huncut baba mindig odarugott a mikrofonhoz és én is éreztem hogy ficánkol odabennt. Mondtam a védőnőnek még nem tudjuk a nemét - ő kislányra tippelt :-) Persze nem sokat oszt egy védőnő tippje, de ezzel és a gyerekdokink multkori megjegyzésével" mikorra is várjuk a kislányt?" gyűlnek már a kislányra voksolók is :-)
Nekem csütörtök a forduló napom, akkor töltöm a 18. hetet és jövő héten szerdán nov 6.-án megyek majd a klinikára a 2. genetikai uhra.
Még nem jelentkeztem be - de azt követő hétre szeretnék menni a maszek helyre, csak aza bibi, hogy a konyhát is arra a hétre fogják hozni beszerelni és amíg nem tudjuk biztosan melyik 2 nap lesz melós átjáró a ház; addig nem akarom az időpontot lefixálni...
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés