Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
sziasztok:)
jobbulást a betegeknek:)
és hajrá hajrá középidősek:)
és drukk mindenkinek:)
nekem még nem jött meg pedig először 27-re vártam majd 4-5-re de semmi hétfőn negát teszteltem:(
Panka, Sovanne: drukk nektek! :) :) :)
Sibetti: mielőbbi jobbulást kívánok.
Tbt: na tessék, mondhatom én, hogy pihenj :( mielőbbi jobbulást a picurnak
Nálunk ma a feje tetejére álltak a munkahelyi dolgok, rengeteg a munka, és nem akar fogyni :( nagyon nem szeretem az ilyen napokat, mert sokat stresszelek. Mondjuk már fejlődök, egy csomó mindent nem veszek magamra, amit korábban igen. De így is sok. :(
Napközben itt-ott szurkált picikéket a pocim, nagyon bizakodok...
Helló :)
Kezdem elhinni, hogy tényleg valami kötődés van köztünk, az én páromnak is vannak ikertesói :)
Minden ok felénk, tegnap este elkaptam én is apát, meg majd ma este is, aztán majd szombaton :)
Nekem is fájdogál a hasam, de nem vészes :)
Remélem ez a mi hónapunk lesz :)
Mindenkinek megy a drukk :)
Tercsi köszi szépen,remélem mihamarabb sikerül apával maradandót alkotni :) ikrek is jöhetnének!!!! :) férjemnek vannak ikertesói,bár inkább női ágon öröklődik.
Jelentem reggel újból elkaptam apát,úgyhogy mai nap kilőve,kövi szombaton lesz....meg vasárnap. De ki tudja leget hogy holnap reggel ráerősítünk, bár illene tartani a 2 naponta dolgot.....:)
A hasam is fáj és tegnap este volt nyúlós nyákom.....együtt voltunk kedden este,szerda este volt a nyák és ma csütörtök reggel is együtt voltunk,akkor van esély,nem?
Panka,mizu?
Gyógyuljanak a betegek!!!!!
Nem értem miért gond ha adott időszakban sokan választanak egy adott nevet.....ha aaz tetszik,az sem érdekel ha más is azt adja körülöttünk.
Nekünk Beni baba is Bencének indult,de végül Benedek lett a drága.
Ja ha ikerlányaink lennének: Emilia és Johanna lenne.
Fiúnál...áá nagyon nehéz lenne választani...
Ismerőseinknél az ikerlányok: Magdaléna és Margaréta :)
Sibetti jobbulást neked! tbt0801 a kislányodnak is jobbulást kívánok! Biztos ez a ködös... :S
Én jól vagyok. Ma vagyok a 14. napon a hőm még nem esett le. A ciklus.hu holnapra írja az ovut. Kíváncsi leszek reggel mikor mérem a hőmet.
Jobbulást.
A kislányom is benyelt valamit köhög hőemelkedés és csak rajtam lóg egyébként sír :(
Jajjajjj, jobbulást Neked :)
Én itt vagyok, csak nem volt nagyon mondanivalóm :)
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok? Én benyaltam valamit és kivagyok teljesen. Torokfájás alig van erőm, a lábaim majd leszakadnak. És a hőm fél órája 38,6 volt. Négyre megyek dokihoz. Biztos ott leszünk jó sokáig.
Hát akkor neked is hajrá:-D
Remélem mihamarabb bővited újból a babások táborát.
Én is kétlábon sétáltam át a szülőszobából a gyermekágyas osztályra, holott az átlagos 2-3 öltés helyett 8volt nekem, lényegében majd egy órát foltozott a doki, de amint kivette a varratokat a hazamenetel reggelén, máris jobban voltam és otthon pár napon belül újra minden szép és jó lett. Szóval felesleges gátmetszésen agyalni, hogy mi lesz ha lesz, mert semmi túl lehet élni, ha szükséges inkább legyen, mintr repedjen az ember és megsérüljön a vastagbélzáró izom...
na a Bence nekem is nagyon tetszett, meg anyuék mondták, ah fiú lettem volna, akkor Bence lettem volna - aztán rákerestük a ksh honlapjára és az elmúlt 10 évebn benne van a top 3 névbe - leginkább az első helyen, így aztán kihúztuk a listáról - és valóban a gyerekágyas részlegen is sok bence lett akkor amikor a fiam született.
De tényleg annyira szép név, nagyon tetszetős.
sajnálom, de ne feledd új hónap új esély!
Én szorítok nektek is!
Mi még a kórházban is vitatkoztunk a sorrenden hoyg zsolt Ádám, vagy Ádám Zsolt legyen egészen a kitolási szakig ment az ötletelsé, még a szülésznők véleményét is kikértük, hogy szerentük hogyan hangozna jobban:-D
Közben meg kölcsönkértük a szülőszoba egyik konnektorját, mert a videó sem volt épp feltöltve szufla nélkül sikerült vinnünk szülésre:-D De a fontos pillanatig azért csak sikerült feltölteni azt is és persze a név is meg lett és nem bántuk meg a sorrendet:-d
Nekem a "nagyfiam" 3340grammal született kb 2 órát töltöttem a szülőszobában/kórházban és már kint is volt, nagyon akart már minket látni:-D mint ahogyan mi is nagyon kíváncsiak voltunk rá:-D
Mondtam is legutóbb a dokinak, hogy akkor most mi az ukász, mikor induljunk otthonról, mert ált. második gyerek még hamarabb születik meg - és ha magamra hallgatok legutóbb és nem a férjemre, akkor otthon szültünk volna, mert én még nem nagyon akartam bemenni, nem éreztem az idejét:-D
Hát én nem jártam kifejezett gát ill intim tornára soha sem.
Kismam tornára viszont a 14. héttől heti 2 alkalommal még a szülés hetében is. Ott a gyógytornász oktató olykor csináltatott velünk intimtornás dolgokat. Ehhez képest rekord gyorsasággal tágultam és szültem meg és nem csak a gátmetszésen estem túl, hanem jó sokáig stoppoltak jóval beljebb.
Mondjuk nekem hófehér a bőröm és vöröses a hajam - ami a leggyengébb kötőszöveti tulajdonságot már eleve sugalja, és striám is lett szép szerivel, hiába kenegettem magam mindeféle csodaszerrel, és összesen csak 7kgot híztam terhesség alatt.
És bőszen kenegettem magam gátmasszázsolajjal is, még sem úsztam meg a gátmetszést.
Nekem is volt ismerősöm aki első kettőt gátmetszéssel, 3.-at anélkül szülte meg. Igaz neki kreolabb a bőre és barna a haja, és nincs striája...
Szóval én inkább alkati kérdésnek és szerencsének tudom be ezt...
Most még nem sikerült eljutnom kismamtornára, kisfiam mellett nehéz ezt összehozni, viszont ő eleve jobban át is mozgat mint ahogyan a torna tenné:-D És már nem is igazán kenegetem magam se a hasam, se pedig a gátam. Max testápoló megy a pocimra. Így legalább többtízezreket megsórolok, nem úgy mint előző terhesség alatt.
NA nálunk igazi bab dömping van a családban; november 30.-án született meg egy Nándor, január 31re van kiírva egy KInga, aztán február elejére nővérem Kornél/Kristóf?, aztán jövünk mi ápr.3-mal bár szerintem inkább márciusi lesz a fiunk - még nincs nevünk, májusban lesz vegy ikerpár amiből már egy biztosan fiú, a másik még rejtegeti magát, és júliusra is lesz baba Szóval eléggé beindul a babüzem a családban:-D
Bezzeg előtte alig volt bébi, szerintem mi hoztuk meg a nagy fiammal a kedvet mindenkinek:-D
na hát ez nem volt kedves tőlük.
Nekünk a nagy fiam Zsolt Ádám - Zsolt az apja után, Ádám meg nekem tetszett, meg kellett egy keresztelhető név is, mert ügye a Zsolt egy ősmagyar név és nem kersztelhető...
Mindkét nevet a férjemmel ketten szültük meg, nem nagyon hagytunk bele beleszólást, aztán amint kiderült hogy nővérem babás, ráadásul fiúval, rögtön jött a duma hogy hogy ellőttük a legjobb nevet, pedig nem is használjuk, mert lényegében Zsoltikázza mindenki a fiam - holott szó sem esett róla hogy nekik ez tetszene, világ életében csak a lány nevekről áradozott, mert biztos volt benne hogy neki kizárólag csak lánya lesz.
Mondjuk én is azt hittem mert anyukám és még az ő anyja is csak lányokat szült ez idáig, de úgy néz ki a mi generációnk a fiúk éve lesz, mert nálam már a második fiucska érkezik, náluk meg az első.:-D
Nem tudom, dfe nekem az az érzésem fiú nevet nehezebb választani, mint lányt, de lehet hogy ez csak azért van mert idáig csak azt kellett választani:-D
szép nevek, nekem még nincs ilyen listám, holott mrá a 28. hétben járok:-D
Egyszerűen semmi fix ideállunk nincsen, pedig februárig legalább szertnék egy top 5 listát:-D
Nővérem pénteken tölti a 36.-at ő Kornélt, párja Kristófot szeretne, még vacillálnak:-D
Nekem a tieid közül talán az Olivér tetszik, a lány nevek közül meg a dorottya, bár azok is nagyon nagyon szépek nehéz lenen választani közülük.
Szeged ... örök szerelem :) sajnos már nem ott lakunk.
Május óta de szoptattam októberig így addig valószínűleg hatott a fogamzásgátló hatása.
A fiam clostis baba nincs minden hónapban peteérésem :( a lányom egy csoda :)
Ha májusig semmi akkor megyek megint clostiért, de ha nem muszáj most kihagynám.
Hú, lányok mennyit írtatok... :)
Wewe: szegedi vagyok, egyelőre elhalasztom a tanfolyamot, tavasszal talán jobban lesz rá keret, épp lakásfelújításban vagyunk, ha minden jól megy februárban költözünk be.
Nekem volt gátmetszésem, én nem bántam meg, teljesen jól gyógyult. :)
Nevek: az én fiam Olivér :))) mi is gondolkodtunk már, a fiúnév Mátyás, a lánynak nekem a Sára Kata tetszik, de apának nem annyira. A Tündével kiegyezne, de majd ha kell, lehet, hogy meggyőzöm ;)
Tbt: sajnálom :((( ti is régóta próbálkoztok már, doki mit mond, mi lehet a gond?
Bubcsi: azóta történt valami? Hogy vagy?
Ez nagyon izgalmas időszak,bár engem a meglevő két gyerkőc is lefoglal,megfőzni is igazi kihívás :) ma is főztem magunknak,külön a kicsinek bébihamit,leszedtem a dzáraz ruhákat,mostam teregettem,a karifát lebontottam,elpakoltam,ágyneműt cseréltem,mosogattam,közben pelluscserék,reggeli,ebéd,altatás,játszás mindkettővel, Mirának folyik az orra (tegnap vendégségben voltunk és picit meghűlt) ezért már 25x melegítettem teát....stb.stb...
Szóval mikor hulla vok estére nem vok biztos benne hogy most jöjjön a 3. babuci,de a szívem újraa és újra vágyik anyává válni...
Hát ez van:)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés