Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Köszi lányok! :)
Akkor holnap minden kiderül...
Mindenképp írok majd a fejleményekről. A munkahelyemen kértem egy nap szabit, nem mondtam el, miért kell, jobb így...
Ha nem marad meg a baba akkor a műszeres befejezés csak akkor kell ha nem ürül ki teljesen minden a vérzéssel ha a vérzéssel kiürül minden akkor nem kell.
drukkolok hogy ha ne adj Isten nem marad meg a baba akkor ne kelljen a műtét.
Ohhh de cuki vagy! Ha neked úgy jobb tesztelj persze. Drukkolok neked, hogy +++ legyen! :)
Decemberben nekem is késett 6 napot és már azt hittem sikerült, de nem mert megjött:(
Én gyógyszert szedek szóval valószínű az kavarhatott be mert pontosan 28-29 naposak a ciklusaim.
Madine, nekem ugyan ez volt, megjott nagyon egy halvany pozi teszt utan, kovetkezo honapban ismet osszejott egy baby, most vagyok mindjart 26 hetes :)
Ugy vagyok vele, h a termeszet szelektal, lehet valami nem stimmelt. Ezert jo mensi elmaradasa utan tesztelni par nappal :)
Sok ++++++++++++++++
Madine! Fel a fejjel, tudom mit érzel, decemberben Nálunk is volt hasonló. :( Pozitív hozzáállás a lényeg, nem szabad feladni!
Tercsi és a többiek, ha kérdésetek van tgyás,gyed alappal kapcsolatban, akkor nyugodtan írjatok privit is, elég jól kivagyok már okosodva!
Szép hétvégét mindenkinek!
Hát azért rménykedjünk hátha megmarad én is hallottam már olyanról hogy még terhesen is menstruált a nő nem is egyszer és semmi baja nem volt a babának. Sőt egyszer a mostani terhességem során is találkoztam a váróban egy nővel, aki már 20 hetes terhes lehetett mikor megjelent akkor a terhesambulancián hogy érzi a babát holott végig menstrzált így nem igazán sejhette hogy terhes és mível jó húsban volt, annyira nem is látszódott rajta. Aztán megvizsgálták és készült uh is ami segítségével 20 hetesnek könyvelték el...
Szóval remény mindig van.
Ha meg ne adj isten elment akkor ez a természetes szelekció része, hisz ha valamilyen genetikai probléma aadódik akkor azt a szervezet sokszor így reagálja le, és valjuk be akármilyen szőrnyű egy ilyen korai vetélés még mindig jobb mintha egy bármiben fogyatékos vagy beteg gyermeket hozna a világra...
Britiki: na igen, az embernek az az első gondolata, hogy ő a hibás.... és tényleg igazad van, ezek a dolgok valószínűleg csak úgy megtörténnek, minden magyarázat nélkül.
Anita: nálad mi újság, teszteltél????
Én decemberben jártam úgy, hogy terhes lettem, de a 6. héten kb. elkezdtem vérezni. Sajnos az uh-n már semmit nem látott a doki, ezért kaparásra sem volt szükség. Akkor nagyon ki voltam lelkileg, de most már hála az égnek sikerült túl tennem magam, és nem félek, ha újra pozitívat tesztelek, mert nem lesz semmi baj :-)
Reméljük neked nem is kell átélned ezt, mert minden rendben lesz a babucival!!!! Pihenj sokat, az a lényeg!!!
Szia!
az a lényeg, hogy ne idegeskedj pihenj sokat, de ha erősődött a vérzés menj vissza. Tudom mit érzel én 3hónapja estem át ezen sajnos nálam elment a baba. nekünk várni kellett 3hót a következő probálkozásig. ha mégis történne valami akkor se TE vagy az oka és nem BENNED van a hiba csak erre goldolj. szorítok puszi neked és kitartás
Nagyon sokat gondoltam rád,ezek szerint még nem biztos hogy elment,ugye?
Nagyon sok erőt kívánok,a fiam előtt nekem is volt menszikor + tesztem,több is,aztán megjött....elmentem dokihoz,mondta hogy vszínű volt baba csak elment. Kövi hónapban babás lettem,itt szuszog az ágyban!!!
:(
drukkolok
Semmi vész, nem bánkódok, majd a kövi hónapban :)
Ha megjön, mennem kell vissza a dokihoz, majd meglátjuk mi a kövi lépés :)
Nálam az a baj, hogy reggelente alig kapok levegőt az orromon, így igazi tortúta a szájban mérés... Gondolom én, hogy zárt szájjal kell mérni :D
Úgyhogy valószínű ciklusváltáskor átállok arra.
Ma lesett 36.1-re, úgyhogy várom a mensit :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés