Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Érzékenynek nem mondanám, csak néha elnehezülnek. Az evéssel nem tapasztaltam változást , elég jó evő vagyok :)
Most megint a derekam érzem, napokon belül kiderül, hogy mitől :)
Köszönöm az infókat!
Hű, hát nem egyszerű.. gondolom az ovikkal meg méginkább ez a helyzet. Azért vicces. Kötelező oviba menni 3 éves kortól, csak nincs hova... Haha...
Az tök jó egyébként, mert én 5 éve BP-en élek, ezzel szemben a lakcímkártyám vidékre szól, úgy 170km-rel arrébb. Se kórházba, se oviba, sehova nem tudok menni így. Így akkor kb. nem is fognak fogadni oviban, ha nem szerzek bp-i lakcímkártyát?
Amióta nálam jelentkeztek a rosszullétek, a reggeli kávé nem esik jól, napközben iszom egyet, de azt sem mindig... pedig előtte az íze miatt imádtam. :)
Szóval szerintem ez elég egyértelmű tünet lehet. :)
Szorítok...
Köszi Csajok, én is viszont küldöm a sok-sok drukkot :)
Pidiko az elég jó kis tünet nem? A kávét sokfelől hallom, hogy az első jel lehet :)
Bár én nem kávézom, erről nem fogok tudni nyilatkozni :)
Nekem egész nap fájdogál ma a pocim, néha a cicim is, de az nem is fájdalom, hanem mintha nehezek lennének :/ Ezeket érzem jelenleg :)
Sziasztok:)
Panka megy a drukk:)
Én ma nem bírtam meginni a szokásos reggeli tejes kávémnak csak a felét az is csak nagy nehezen hányingerem volt tőle:/ A hőm meg már 36,9 keddre nem várom:)
Panka, ezerrel megy a drukk!
Többieknek is, de most Pankának külön csííít küldök :D
Amúgy a bölcsi kérdés felmerült pont tegnap is egy beszélgetésben anyukával... És az jutott eszembe, hogy egyébként oda be lehet jutni államiba? Mert amiket hallok.. Szóval én tuti magánbölcsibe nem adnám be, mert akkor már inkább itthon maradok a gyerekkel.. De államiba meg azt hallom, hogy kb. még a fogantatás előtt be kéne jelentkezni. :P Hogy van ez?
Igen, utalhat. :)
Nálam is furcsa alhasi feszülés volt tapasztalható. És fájdogált is a pocim, de nem intenzíven...
:) Úgy látom, akkor itt az ideális személy akitől lehet kérdezni bölcsi ügyben. :)
Igen, a kicsi agyuk szivacsból van, és mindent megjegyeznek :)
:) Biztosan ez is más-más minden kicsinél... Ők is külön személyiségek.
Nincs gyermekem, csak egy 3 éves keresztfiam, aki járt bölcsibe 2 éves kora után. Nála kifelyezetten jót tett, pedig mindenki sajnálta, és próbáltak hatni a szülőkre, hogy ne tegyék be, de nem hagyták magukat...
Sokkal könnyebben beilleszkedik a közösségbe...
De ez nem azt jelenti, hogy aki nem járt bölcsibe, az nem, de az biztos, hogy jó döntés volt a bölcsi, mert ott is fejlesztik őket és rosszat nem tanul.
Csak érdemes előtte utánanézni, hogy az adott intézmény mit nyújt, és a gondozók milyenek...
Örülök, hogy jobban vagy, és napról napra jobban leszel...
A jóga az nagyon jó gondolat, én is szeretnék körülnézni, kismama jóga terén...
Helyes, nem is érdemes hamarabb.
Egyszer egy kolleganőm mondta, hogy túl korán tudjuk meg, hogy terhesek vagyunk. Szerintem ez igaz.
Köszi Csajok :)
Összevissza mensim van, úgyhogy azért nem is görcsölök rá :) Ha nem jön meg, akkor először vasárnapra tervezek egy tesztet :)
Jó reggelt mindenkinek!
Panka szokott késni a mensid? Uhhh de izgi szurkolok neked! :)
Én ma vagyok a 29. napon mensi még sehol.
Vasárnap este óta pici barnázás volt de tegnapra már az is csökkent. Majd meglátjuk mi lesz.
Ez a várakozás a legrosszabb....
Ez a 32. nap :) Nem görcsölök rá a dologra, lesz ami lesz :)
Tesztem nincs itthon, úgyhogy elcsábulni nem tudok :D
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés