Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Sziasztok.
Nekem mindig pontos szokott lenni a mensim 28 napra szokott megjönni. Ma viszont 5 nappal a nemvárt előtt vagyok és úgy görcsöl a hasam hogy megőrülök. Mindig max 1 nappal előtte szokott. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek reménykedhetek? Néha beszédülök , de lehet hogy csak az erős görcstől.
Illetve még az lenne a kérdésem hogy ti 1-2 nappal mensi előtt szoktatok barnázni egy picit? Mert nekem szokott lenni de nem tudom , hogy ez normális e! ?
:DDDD
Csak nem! Nincs hely a börtönökben! :)
Lányok!
Hétfőn kell mennem átjárhatóságira szerintetek kérhetek "kábítást" vagy altatást?Vagy fölösleges nem tart sokáig,nem fáj?
Nagyon rámparancsoltak, hogy 7 nap!!! :)
Persze szerintem semmi baj nem lett volna belőle, ha nem csináltatom meg azonnal. Vagy mi lett volna? Lecsuknak? :)
Sziasztok!
Most nem voltam pár napig. Jól vagyok, mensi még nem jött meg, csütörtöki teszt negatív lett szóval abbahagytam a duphastont mert lehet attól nem tudott. Szóval most várom piroskát :)
Amúgy ma vagyok 38. napon. Ami borzasztó számomra mert mióta mensizek azóta mindig 28-29 napra jött meg.
Képzeljétek most nálunk katasztrofális a helyzet 2 napig szakadt a hó egyfolytában, 80 cm esett. És még 40 cm várható... Szeretem a havat de ez már túl sok!!!
Ti hogy vagytok? Panka olvastam, hogy még nem jött meg. Mikor mész orvoshoz? Kíváncsi vagyok mit fog mondani.
Tesztel valaki mostanában?
Panka én is 1 hónap után csináltattam meg a személyimet. Ja és nászútra a régi útlevelemmel mentem és nem szóltak semmit :)
Izgalmas időszak alatt állsz :)
Templomi vagy csak polgári szertartás lesz?
Köszönöm szépen :)
Csak most foglalják a nyári utunk szállását, és kérnek személyit, de akkor nekem felesleges megadnom. :)
Sziasztok Csajok!
Nem ide tartozik....
Olyan kérdésem lenne, hogy ha most férjhez megyek, nevet változtatok, akkor ugye új személyim lesz. Azzal együtt új személyigazolvány számot is kapok?
Ez hulyeseg, 35 voltam mikor terhes lettem a masodik honapban!
Sot, valsz az eosoben is, mert volt halvany csik, kesett is, de utana iszonyat megjott...
Es, nem nincs semmi baj, hanem minden rendben, csak pozitivan csajok, drukkolok am nektek!!! :)
Én sem :)
Mondjuk én RH pozitív vagyok :)
Szép magasra felszökött nálad is!
HOgy tudtad ezt belinkelni?
Csajok, elkezdtem utána olvasni ennek a vénusz cseppnek, és az egyik fórumon azt írták, akik forgalmazzák a cseppet, hogy a cickafark tartalma miatt RH negatív vércsoportúak nem is használhatják... és a cickafark teára is azt írták, hogy bezavarhat ennél a vércsoportnál.
Ez érdekes.
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés