Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Köszönöm!:):)
Én gyógyszertárban vettem, rózsaszínt, ez csak az enyém.:) Kb. 2ezer volt, szerintem tutijó. :) Van egy másik is, rossmanos, az 750 volt, de nem minden esetben tökéletes, igaz csak ritkán, de volt, hogy hülyeséget írt ki, ezért vettem ezt, s ez mindig megbízható. Fontos, mert van, hogy elalszom hőmérővel a számban, és két óra múlva már nem tudom ugyanazt produkálni.:):):)
Hűűű, ez szép! :)
Én péntek óta nem mérek, mert csütörtökön du. leejtettem a lázmérőt. Ma néztem a Tesóban digitálisat, hát csak vmi flexibilis volt majdnem 5000 Ft volt. Remélem, gyógyszertárba van ennél olcsóbban is...
Oh! Az enyémhez volt csomagolva, igaz már eltörtem a nyelét.
Akkor kb. egy borsószemnyit vegyél be! Kb. akkor a kanálka mélyedése is, lehet picit nagyobb.
Köszönöm csajok! :) Igen, én is izgulok! Nincs itthon tesztem. Megvárom amíg késik, nem akarok csalódni.
Én úgy számoltam mára nem várom, a ciklus.hu holnapra, a tervezettbaba.hu keddre. Szóval a napokban.
Hétfőn este megyek nőgyógyászhoz, kedden meg a meddőségire. Bárcsak ne kéne menni! :)
Jennyyyy, úgy izgulok :-)
Mikor tesztelsz?
Hú, ez nagyon szép!
Mikorra nem várod?
biztató a görbéd:)
teszt?:)
Sziasztok!
Tegnap este mikor lefeküdtem nagyon görcsölt a hasam, na mondom reggelre biztos megfog jönni. De nem így lett! :)
Nincs semmi barnázás csak egy pici fehér folyás, szóval nagyon izgi!
Itt a görbém: [link]
sziasztok lányok!Ahogy nézem,itt lassan több a babás,mint a próbálkozó...Gratulálok mindenkinek! Szép és kellemes babavárást kívánok a szerencséseknek!
Én lelépek! Puszi mindenkinek!
Szia!
Én is elkezdtem megint a pempőt. Kaptál hozzá kiskanalat? Mert akkor pont annyi fér bele, amennyit egy nap kell enni, ez általában 2gr.
REggel éhgyomorra kell bevenni, nyelv alatt kell tartani 5 percig, aztán lenyelni és utána 30 percig nem enni, nem inni.
Én augusztusban így csináltam. Hát, a végén már a gondolatától is hányingerem volt..., abbahagytam. Most kezdtem újra, mézzel keverem és úgy veszem be, egyből lenyelem. Magában nem bírnám. Remélem, így is használ valamit....
Sziasztok! Mikulás mevérkezett 13án hajnalban de már készül is távozni. Vettem méhpempőt tudja valaki hogy hogyan kell enni? Mikor? Mennyit? Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja és lehettünk az elveinkről, karácsonyi babát is szívesen látnánk s nem érdekel a tb jogviszony sem :) Remélem következő hónapban sikerrel járunk. Ha nem akkor májusban megyek dokihoz hogy "csináljon" megint gyereket :)
Szilke márc. 1. vagy 2. volt a petesejt kiszabadulás szerintem. Szóval azóta eltelt kb. 2 hét. Jó lenne csak az a baj, hogy mindig így kezdődik az utóbbi időben.
IzaHold 28-29 napra jön meg ovutól számítva 14-16 nap.
Értem. Nekem 28-29 napos a ciklusom és biztos, hogy középidőben volt peteérés mert éreztem is. Ma vagyok a 26. napon.
Akkor neked ez új dolog volt, sajnos nekem már máskor is indult így barnás valamivel aztán mensi lett a vége :( De várok még és kiderül!
Neked viszont nagy Gratula!!!! :)))
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés