Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Sajnos van olyan hogy az ember nem görcsöl s akkor sem jön :(
Szerintem nem árt figyelni testünk jelzéseit mert úgy könnyebb a hibákat is észlelni.
Nálam nincs minden hónapban peteérés így a lányom maga a csoda. A fiam orvosi rásegítéssel lett. Ahogy alakulnak a dolgok valószínűleg megint a closti hozhat eredményt :( s itt már nem a görcsölésről van szó.
Igen,lehet hogy későn kezdtem,de valószínűbb hogy még nem volt...aztán ki tudja?
Voltam orvosnál,kaptam antibiotikumot is,borzasztó ronda a torkom....fáj is nagyon. Talán a gyógyszer miatt jobb lenne ha nem most jönne a baba. Előbb gyógyuljak meg....
Beni fiam most is nyöszörögve alszik,annyira sajnálom!!!
Van borostyán láncom,kipróbáljuk,de a lányomnál nem segített....
Mindig félek hogy van már két pici gyerekünk,és ha nem lesz több????? Istenem bár lenne,bár jönne már!!! Mindegy hanyadik gyerek,akkor is vágyik rá az ember...
Sziasztok!
Iza: gratula! :)
Én most kezdem a 8. hónapot, nem vagyok túl jó passzban, nem látok most ebből az egészből ki, hogy egyátalán hogy fog ez a baba összejönni. :(
Tbt: szerintem még pont időben vagytok, a hő peteérés előtt esik le, tehát még nem késtétek le.
Angyalváró: szerintem jók ezek az ovu tesztek, hajrá! :)
Én is méregetem a hőmet, érdekes, hogy csak a mensi végén ment vissza a normális tartományba, egyébként pár tizeddel felette volt, de nem sokkal. Bízom benne, hogy ebben a hónapban lesz peteérésem.
Rengeteg a munka is, délutánra eléggé elfáradok, jó lenne, ha kicsit egyszerűbb lenne odabent, de ahogy nézem, egyre rosszabb lesz.
Á, ne hari, tudom, nem vagyok most túl pozitív, majdcsak túlleszek rajta.
Oké,köszi! Hát tesztelek holnap is,meglátjuk...
Szegény szenved vele rendesen,ennni se akar,úgyhogy kivan rendesen...felső kettő jön neki,az alsók nem viselték meg ennyire...
nekem csak 26. nap volt pé-m most meg előtte ciklusban is sokadikon. mikor még 30 napos ciklusaim voltak akkor is 16. nap körül csak szerintem ha erősödött a csík akkor még majd csak most lesz a napokban neked is.
jobbulást neked a legénynek megy gyors fogzást.
Igen, tudom, hogy még itt vagyunk páran, de ti elkezditek szép sorban a pozitív a teszteket, és akkor tényleg csak én maradok :-) :-) :-)
Én sajnos nem értek az ovu tesztekhez, segítenék pedig szívesen :-)
Sziasztok!
Gratulálok a friss babásnak :)
Én is itt vagyok még Panka,csak szólok! Nem maradsz egyedül!
Megint csináltam ovu tesztet,picit erősebb mint tegnap,de nem sokkal....ez a 16. nap...mikor lesz pém??? Eddig nem találkoztam a tojásfehérjés nyákkal sem,pedig nekem szokott lenni. Vagy az is lehet hogy már megvolt előbb a pém,csak akkor még nem volt tesztem. Mondjuk eddig 2 naponta együtt voltunk,nem csúszhattunk le róla....
Teszteljek tovább? (28 naposak a ciklusaim)
A kisfiam viszont fogzik,éjjel vagy 15x keltem megsimizni szegényt,Panadolt is kapott,enni se nagyon akar....
Nekem már egy hónapja van torokfájásom...ma megyek dokihoz vele...lehet hogy vmi gyulladás:(
csajok érti ezt valaki??? /napi egyet csináltam/
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés