Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
Jaj ne ez legyen a mérvadó!! Nem egy ekkora gyereket kapsz elsőre! :)
A kisbaba ellátása jóval egyszerűbb feladat, aztán ahogy növekszik, úgy lesz egyre összetettebb, viszont Te is ugyanúgy jössz bele az anyaságba, és simán veszed az újabb akadályokat, ráadásul észre sem veszed!
Ez komolyan így van, én pont a napokban gondoltam bele, hogy anno éppen ilyenek miatt aggódtam, hogy hogyan fogok ellátni egy kisbabát, később hogyan fogom erre-arra tanítgatni, mit csinálok vele 1-1 nap folyamán stb. és lám, belejöttem, úgy csináltam mindent, mint aki világ életében ezt csinálta, most már itt van egy személyiségét bontogató emberke, akit nap mint nap le kell foglalni, etetni stb., mert teljesen rám van utalva. Ha ennyire belegondolok, most is megrémít a hatalmas felelősség, ami ezzel jár, de a mindennapok folyamán ez nem jut eszembe, egyszerűen csak teszem a dolgom, és szaladnak a napok, én is csak kapkodom a fejem, mekkora már ez a kisember... és számára csakis én vagyok a biztonság és az "isten" és ez olyan jó érzés :))
Szóval ne félj tőle, ha csak ez rettentett el, mert te most csak egy kis ízelítőt kaptál a későbbi részből, de az elején senki sem ilyen mély vízben kezdi, a szüléssel legkésőbb jönnek az anyai ösztönök is és tudni fogsz mindent, hidd el! :)
Jó hétvégét :) -bár kicsit megkéstem Vele-:D
Azt hiszem Lányok, most kicsit én is hanyagolom a baba témát:) nincs oka, csak kicsit megijedtem a feladattól, miután vigyáztam az unokaöcsémre-aki 1,5 éves-néhány napig :D igazán kimerítő tud lenni az öcskös, örültem mikor jött a nővérem érte! Még türelmet kell tanulnom a sajáthoz... De azért jövök! Mert érdekel a sorsotok, és gondolok rátok sűrűn :)
megértelek, ne korhold magad, én is másképp állok már hozzá, mi is hasonlóan vagyunk, anyósomék ugyan itt laknak a falu másik végében, de őrá meg nem szívesen bízom a lányomat, pedig nagyon lelkes.... ahh hosszú történet, szóval én is előre félek, meg magától a szüléstől is, jó lenne azt a részt átugrani, viszont a terhességet már várom, azt szerettem (persze erről is csak azért lehet ilyen jó véleményem, mert semmi bajom nem volt az előző alatt)
Fura, de én meg olyanoktól is félek, hogy hogy fogom mindkettőt egyformán szeretni, hogyan teszek majd köztük igazságot, féltékenykedés stb...
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!
Mkriszti, sajnálom, hogy nem sikerült, pedig úgy bíztam benn én is, de ne aggódj, úgyis jön, ha úgy kell lennie!
Lilien, nagyon örülök neki, hogy jó híreid vannak!
Én tegnap voltam orvosnál, 5 mm az embrió és a petezsák meg 15 mm, láttam és hallottam is a szívét dobogni. Ott fogtam fel igazán a dolgot :) Csak az volt a baj, hogy egyedül mentem, mert a férjem beteg is, meg amúgy is vigyáznia kellett a fiunkra.
köszi, így mértem ma is :)
ám ma reggel is viszonylag magasabbat mértem, 36,3-at, így tegnapra hagytam a 36,5-öt, mert nézd meg, hogy nézne ki 35,6-tal, túl cikk-cakk lenne, így jobb szerintem:
Sziasztok!
Lilien örülök, hogy megnyugtatott a doki, akkor csak ügyesen és megy a drukk, hogy jó legyen az eredményed!
Dius örülök, hogy jobban vagy, ügyes vagy! :)
Csajok, lenne kérdésem a hőmérőzéssel kapcsolatban, ma reggel furcsa eredményt mértem...
Az a fő gondom, hogy többnyire hajnalban 5-6 körül fel kell kelnem pisilni. Utána gondolom a mozgástól feljebb megy a hőm. Visszaalszom ugyan, de kb egy óra múlva ébredni szokott a kislányom, néha felsír, olyankor hirtelen felugrom az ágyból, olyankor eleve nincs időm méricskélni...aztán ha nem is megyek át hozzá, mert abbahagyja, akkor sem ébredési hő már, amit mérnék :(
Szóval egyik kérdésem, hogy szerintetek mérjek inkább hajnalban, amikor először ébredek meg, mielőtt kimennék pisilni? Végülis előtte az ajánlott 6 óra alvás megvan...
Másik, ilyenek "furákat" mértem:
09.10.: 35,8 (miután már rendesen felkeltem!ahhoz képest alacsony szerintem)
09.11.: 36,1 (kislányomra előtte felugrottam, majd visszafeküdve mértem)
09.12.:
reggel 6-kor: 36,5 (simán ébredtem, ehhez képest meg magas!)
visszaaludtam, majd újabb ébredéskor újra mértem, hogy tuti jót mértem-e, így 7-kor: 35,6 (na ez meg 1 fokkal kevesebb???)
Ilyenkor mi van? És melyik értéket írjam be a naptárba? Mert ha az elsőt, akkor meg nagyon emelkedő, pedig még tart a menstruációm, most nem emelkedhetne, igaz?
örülök hogy jó híreket kapsz! :)
Velünk minden rendben :) egyre ritkábban vagyok rosszul. jövő héten szerdán megyek újra uh-ra. ma voltam vérvételen, háziorvosnál, ekg-t is megcsináltattam. zajlik az élet :)
Köszönöm megvagyok :)
Múlthét csütörtökön voltam magán nődokinál, és megnyugtatott , hogy ez a PCO-s 'diagnózis' nagy valószínűséggel marhaság, és nem kell mindent elhinni amit mondanak. De azért megkért, hogy mérjem a hőmet, és majd kiokoskodjuk a továbbiakat. Egyébként most vagyok -elvileg-Pé körül, úgyhogy megpróbáljuk, s lesz ami lesz :)
Veled mizujs? És a kis pocaklakóval?
aranyos vagy, köszönöm :) neked is drukk!!!
Te nem akarsz bekerülni a táblázatba?
Sajnálom, pedig nagyon drukkoltam ám Neked!
Majd most mindenképp összejön! Ne add fel:)