Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Korábban ezzel a szöveggel hozták be a nyugati tőkét az országba a magyar embereknek munkahelyteremtésre.
Nagy foltozgatás megy itt, nagy kapkodás.
Holnap reggel azért csak felébredünk még, szerintem.
A csillagok hullanak majd holnap, nem mi, egyelőre.
Várod már?
Törvényszerű persze, hogy ennek a civilizációnak, itt a
Földön vége lesz.
A töeténelemben a birodalmak, civilizációk addig léteztek, míg az erőforrások ellátták az emberi igényeket.
A jelenlegi civilizáció igényeket meddig lehet ellátni az erőforrásokkal? Mikor kerül a civilizáció a túlfogyasztás szakaszába, és onnantól kezdve mennyi idje lesz a civilizációnak míg összeomilk?
Egyszer minden probléma megoldódik, ahogy a bili is egyszer megtelik.
A kérdés az, hogy jelenlegi anomáliákból származó problémák mikor fognak megoldódni és hogyan?
Milyen fájdalmas megoldásra gondolsz, ami megoldja a jelenlegi gazdasági és környezeti anomáliákat?
Világjárványra, háborúra, éhínségre?
Egyik volt kollegám 48 évesen költözött ki usa-ba és másfél évvel később már meg is házasodott.
Ha van jövőképed, akkor nincs hozzá késő egy újrakezdéshez.
Amúgy kíváncsi vagyok rá, ha le akarod írni egy üzenetbe.
Az ukrán alumínium nem annyira nélkülözhetetlen, mint az
Orosz urán, palládium, lítium.
S az USA roppant érdekes módon ezen nyersanyagokkal továbbra is kereskedik az oroszokkal, eszébe sem jut ezekre embargót kivetni.
Ma már meggondolandó az a Kanada, legalábbis a hírek - remélhetőleg nem az álhírek - szerint.
Persze, lehetséges, hogy még mindig jó választás.
Békés kis zsákfaluba, ahol nincs átmenő forgalom. Nagy kerttel, ahol az aprójószágnak megtermelhető a takarmány, elfér néhány gyümölcsfa és egy nagyobb zöldségeskert.
Vissza kell állni a háború előtti önellátásra!
Lehet igényelni Kanadába letepedésí vizumot.
Feltétle valamilyen szakmai, vagy szakági végzettség, illetve irányított helyszínválasztás.
Te kipróbálnád Kanadát?
További ajánlott fórumok:
- Se vele, se nélküle... Avagy ki hogy éli meg az ilyen helyzeteket?
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- MILF. Te hogy kezeled az ebből eredő vicces vagy ciki helyzeteket?
- 1 hónapos babámnak székrekedése van, sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem hat, kezdek pánikolni, mit tegyek?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Mi az amit elhalasztasz a jelen helyzetek miatt?