Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
Hát ez hihetetlen, pedig sose szoktam..:DDD
De szereztem be L-carnitint..már csak azért is muszáj, h kipróbáljam:DD
:DDD Ügyes vagy:D
Az utolsó mondaton pedig jót mosolyogtam:D
Na csajok ma 1 órát tapostam!!!
Ügyike vagyok?:-))
Ha már mindenki ír magáról,én is írok pár szót.
34 éves vagyok,tiszta öregnek érzem magam itt a sok húszonéves közt:-)
Van 4 csodálatos gyerekem,és egy szertő férjem.
Én már kislányként is mindig súlyproblémával küzdöttem,aztán az első férjem elhagyása után 3 hó alatt 33 kilót fogytam,így ismertem meg a 2.k férjem, tőle van a 2 nagy gyerkőc, de a gyerekkel együtt a kilók is jöttek,fel.Elváltunk és a mostani férjemet már így ismertem meg ,ő se vékony így szeret,fogad el ,nem is akarja ,hogy lefogyjak ,mert akkor féltékeny lenne nagyon:-)
De nekem muszáj, kell az önérzetemnek,szerencsére egészségügyi problémát nem okoz, a vérnyomásom nagyon alacsony és gyomorfekélyem van.
170cm magas vagyok,de nem árulom el hány kiló,majd ha már min.20 kilót leadtam:-))
De most életmódot váltottam és agymosáson is átmenetem,rájöttem nem jó 1 hó alatt 10 kilót fogyni, aztán 20-at vissza hízni,kariig az első cél,utána nyárig,hogy ne egy bálnaként hanem sellőként legyek a Balatonon:-)
Sok sikert mindenkinek!!!!!
Szia!:)
Köszönöm szépen a sok tanácsot!!:) A kis tányéros módszert eddig is alkalmaztam, meg a kisvillát is, nekem azzal jobban csúszik:P Meg a másik ilyen hogy a lecsót is villával eszem hogy a zsíradékot ne kanalazzam be csak a zöldségeket:D
A nasis dolgot is kitaláltam hogy alkalmazni fogom. Tegnap Apával vettük is Pöttyös gurut, nekem az a kedvenc édességem, imádom és minden ízt felülmúl nálam..:P Ha édesre vágyok ezt fogom majd enni, szépen lassan elnyalakodni és remélem az elég lesz. Viszont ilyet tényleg csak akkor amikor megkívánom. Te milyen nasikat szoktál enni?:)
A mozgással kapcsolatba pedig most még nincs gondom mert amíg nincs igazi ősz esővel eljárok futni, bár elég ritkán, de majd beiktatom újra azt is. Utána viszont gondba leszek:S Lehet hogy akkora szerzek majd be dvd-ket bár én azt sose tudtam csinálni, szerintem nagyon nehezek (Rékát csináltam párszor) vagy lehet az a baj h nem elég motiváló itthon, egyedül.. Vagy még a másik hogy eljárok valahova aerobik órára. De a kedvencem akkor is a futás marad. Amúgy 70 kiló vagyok úgyhogy az még annyira nem orvosi eset:D:D
Ui: Nem tudja valamelyikőtök véletlenül hogy a guruba hány kalória van?:P
Nekem is jó érzés, ha valaki tőlem kér tanácsot:))
Köszönöm a gratulációt:D
Miért, Te hány cm magas vagy? Amikor én mondom, hogy 50 kg-s vagyok, de még fogyni szeretnék, mindenki a szívéhez kap, azt hiszik, h anorexiás súly, de egyáltalán nem, mondjuk 160 vagyok, tehát elég alacsony, ez se mindegy. Én most olyan..átlagosnak tartom magam, v vhova az átlagos alsó részébe sorolnám magam:D De kép is van a naplómban, bár nem épp friss..majd csinálok vmikor újat:DD Hm..mi motivált? Igazából egy szakítás. Amiben nagy része volt annak, h a súlyom miatt sose volt önbizalmam és ilyen kis bocs, h élek típus voltam, szégyelltem és utáltam a testem.
Igen, zsírégető, meg beindítja az anyagcserét, sok benne a rost, és egészséges is:)) És persze természetes:))
Hehe:DDDD Ezt már sokszor kaptam kritikaként..majd korán rakok fel képeket:DDD
Én 21 éves vagyok, vagyis 22 leszek majd novemberben...
Hát, attól függ, hogy milyen kajáim voltak aznap. Ma nem tudtam sokat enni mert elfogyott a pénzem, és így azt ettem ami már volt, korpovit kekszet, kétszersültet, egy pudingot meg gombapörit, így volt kb 600 kcal amit a munkahelyen elfogyasztottam 3-ig.... úgyhogy most ettem egy kis pörköltet uborkával és egy kétszersülttel, de tényleg nagyon keveset, mert annyira nem volt jó :D
szóval tippem szerint ez olyan 200 kcal lehetett.... ha többet eszek a melóban, 2-3 után nem szoktam már enni.
köszi, ha olvasod a naplóm, legalább tudom hogy néha belepillant valaki :D
Szia:)
Neked is köszönöm szépen hogy írtál:) Tényleg jó érzés hogy "újként" így segítetek/érdeklődtök/nyittok:) A te naplód már a kedvenceim között volt:P
Neked is gratulálok a majdnem 20 kiló mínuszhoz az rengeteg. Én is 69-70 körülről indulok, de szerintem 50 kilósan már anorexiásnak hinnének...Pedig jó lenne annyinak is lenni, de az már nem célom. Te mennyire vagy vékony? Téged mi motivált arra hogy elkezd?
A citromos víz zsírégető vagy mire jó?
Ui: Elég gusztusosak a képek a naplódba, a naplódat nézve/olvasva megéhezem...:P:D
Szia:) Neked is nagyon szépen köszönöm hogy írtál:) TÖk jó volt olvasni hogy egyből írtatok tök sokan és emiatt ma nagyon jól tartottam magam a fogyihoz!! Úgyhogy köszönöm Nektek, már megérte írni:) A Te naplódba is egyből beleolvastam és a mai ebédem Jossie abonett féle szendvicse volt, kicsit másképp. De isteni finom, én szendvicskrémet kentem rá meg sonka+paprika. Úgyhogy köszi az ötletet is:)
Am nagyon nagyon gratula a 21 kg-hoz, az rengeteg... Mi motivált hogy elkezd? Mindjárt itt az első 'kis' célod, mivel fogod ünnepelni?:P
Remélem az első két hetes elméleted rám is igaz lesz:P Tök jó lenne gyorsan eredményt látni, az motiváló:)
Naplót meg már én is megpróbáltam többször írni (látszik is hogy van vagy 5 naplóm..:$:D) de mindig abbamaradt, majd ha most azt látom hogy minden úgy megy ahogy szeretném, nem adom fel akkor lehet hogy én is írok. Most még feleslegesnek találnék megint nyitni egyet, de más naplóit meg imádom olvasni. Írni volt hogy nem volt időm de naplót olvasni mindig van:D
Ha ennyi bíztatást kapok mint most első nap biztos hogy menni fog!!:)
Szia! Üdv kis körünkben! :)
Én 21 leszek (két hét múlva). Mindig is fogyni akartam (több-kevesebb sikerrel), de pár hónapos fogyinál sose bírtam tovább, aztán visszajöttek a kilók. Viszont kiderült, hogy candidiasisom van, és valószínűleg már nagyon rég kialakult, úgyhogy nem hatnak a gyógyszerek, az egyetlen megoldás a Candida-diéta. Úgyhogy most szépen összekötöm a fogyást és a gyógyulást :) 82-ről indultam szeptember elején, most vagyok 77,6, 65-ig szeretnék lemenni, de csak szépen lassacskán :) Karácsonyra örülnék a 70-nek, de ha nem lesz meg, az sem baj, csak legyen tartós!
Kitartást neked! :)
:DDDD Micsoda rémálom:D Az enyém is rémálom volt:DDD de ez is jellemző, h mióta fogyózok, mindig vmi kajáról beszélek:DD
Bnőmmel is tegnap a szaunában végig "főztünk":D
Látom, ti is álmodtok a kajával rendesen :D Lehet, hogy megindult köztünk a telepátia :D Én a két hét alatt most először álmodtam a diétával. Nem tudom, milyen indíttatásból került hozzám, de már csak arra emlékszem, hogy ittam egy 3 az 1-ben kávét :D Abban ugye nekem mindhárom tiltott. Teljes letargiába estem, és elkezdtem húst is enni. Fúú de megkönnyebbültem, mikor felébredtem :D
Kata, vigyázz magadra, inkább ne ecetezz, ha gyomorfekélyed van! Nem hajt a tatár, szépen le fogsz fogyni, csak légy türelemmel! :)
Szia:) Neked is köszi hogy ilyen gyorsan írtál:) Na akkor nagyjából veled egy súlyról indulunk (csak te már szerencsés vagy és fogytál elég sokat:)) és a célunk is nagyjából ugyan az. Te hány éves vagy? Az mit jelent hogy délelőtt próbálsz enni? Van oyan hogy már így ebéd után semmit nem is eszel? Nekem a 6 után nem evésnek szokott hatása lenni, de sajnos akkor van egy olyan hül.ye szokásom hogy bekajálok 5/fél 6-kor nagyon...:S
Neked is hajrá és köszi az olvasási jogot a naplódhoz, tök izgi hogy milyen cél miatt szeretnél fogyni:)) Nagyon tetszik és tök motiváló lehet:P
Na én felfáztam.
fél óránként pisilek, elegem van.
szerencsére nem fáj meg semmi.
de legalább nem az amit hittem:))
:DDDDDDDDDD
Én a múltkor azt álmodtam, hogy elém rakták 3 nagy tálba a 3 kedvenc kajámat, és ki kellett választani, h melyiket eszem meg, de csak az 1iket volt szabad:DDD
Éhes disznó makkal álmodik..:DD
Szia!
Nem tudom, honnan indultál, de kezdetben ha kicsit jobban odafigyel az ember a diétájára és kevesebb sót eszik akkor sok víz is távozik a szervezetből.
Köszönöm szépen a dicséretet.
Ne használd az ecetet, mert tönkre teszi a gyomrodat!!!
Képzeljétek holnap megyek vissza a fogorvoshoz, mert kiesett a tömés a fogamból, amit elkezdett gyökér kezelni. :S