Két pasi egy nő (beszélgetés)
Lia, most néztem meg az adatlapod, nagyon fiatal vagy még, sok pasi fogja még elcsavarni a fejed, és te is sok pasinak fogod még elcsavarni a fejét! :)
A gondolatokban az a szép, hogy nem kell velük elszámolni. A cselekedetekkel már igen. Nem akartalak megbántani!
Akkor neked csak gratulálni tudunk kedves Laci,hogy nincs bűnös gondolatod,cselekedeted pedig végképp nem található.
Szeretek kivétel lenni. :)))
addig jó amíg a fejbem motoszkál.....
Ez is igaz.Még egy "szent" is eljátszadozik a gondolattal...:)Ha meg nem teszi...
ez derűlt ki eddig:)))
amit én úgye nem hiszek el,de ez van:Ö))
nincs akinek a fejében soha nem volt bünös gondolat....
Úgy látom,Te vagy az Én emberem vuvuzelácska.:)
S ha még mindig gyakran gondolsz rá, akkor, mivel őt épp nem szeretheted, szeresd jobban azt, aki viszont szeret! :)
óóóóóóóóóóóó na akkor kivételes vagy,de nagyon:)))
Hát azok után,amit tett már nem hiszem,hogy bármi is lesz közöttünk,legalábbis az Én oldalamról.Úgy látom te értetted a lényeget.
Én sem fogalmazhattam volna meg szebben! :DDD
Szerintem lehet több embert is szeretni egyszerre. Hányunknak van legalább 2 testvére? Nem szeretjük őket egyformán, mert ők sem egyformák, de szeretjük őket és nem tudnánk sorrendbe állítani őket.
Az, hogy szereted a barátod, nem jelenti, hogy másban ne láthatnád meg a férfit/hőst/lovagot stb stb. :) Viszont érdemes lenne tisztázni a játékzabályokat a mostani kapcsolatodban és az esetleges újban. Na meg hogy mit akarsz te és ez mennyire van a többiek akaratával harmóniában?
A "csak a testem akarja" dolog pedig mit jelent? Egy strigula lennél a kis noteszében, vagy úgy akarja a tested, mintha egy istennő lennél arra a néhány órára? :)
Lac70 úgy látom,te nem hibázol(tál) sosem,végre valaki aki tiszta mint a hó:)))
Én sem mentem tovább,annál amit nem akartam.Erről ennyit.
Ebben a témában az történik velem, amit én megengedek. A hit (bizonyos dolgokban) pedig nem az erősségem...
Legalább nem okoztam csalódást. Mármint a vártnál nagyobbat... :))))
Tőled senki nem vár semmit. Veled is megtörténhet akár mikor...Elhiheted...
Mégis mit vártál tőlem? :DDD
PÁRkapcsolatba szerintem nem fér bele sehogy sem egy harmadik.:)
5 év múlva megbeszéljük :D
Túl kifinomult a lelked ehhez Laci!:)
Én hányok az ilyentől. Tudom, egyéni szociális probléma... :)))
Franie Drake nek ítam :)))
Ha szereted a barátod akkor verd ki a fejedből...nem érné meg.
Remélem is,és azt,hogy majd a szemébe nevetek...:)
De a barátom nem fogom elhagyni,mert nagyon szeretem.
További ajánlott fórumok: