Még mindig keresem azt a kb.80-as évekbeli klipet, amit egy nő énekel, tengerparti városban jár, öregasszony kinál neki három fehér porcelán cicát, de neki nem kell, ezután a néni elvarázsolja a cicákat és három fehér ruhás tengerész lesz belőlük, akik ezután vele táncolnak. A klip végén a csaj kocsiba száll, és a hátsó ülésen ott van a három fehér porcelán cica.
Nem tudom az énekesnő nevét, csak a klipre emlékszem.
RĂŠgĂłta keresek egy jĂłpĂĄr ĂŠvvel ezelĹtti Gregorian szĂĄmot, azt hiszem trance stĂlusban van elĹadva. Amire a szĂśvegbĹl emlĂŠkszem annyi, hogy 'nomine'.
KeresĹkkel nem talĂĄltam! Ha tudjĂĄtok, megkĂśszĂśnnĂŠm! :-)
Gyakorlatilag az egész filmben ez csendül fel visszatérően.A film végén a stáblistánál, és a filmben szereplő daloknál ezt a dalt nem írják...:( aki ismeri a filmet, és tudja, mi a címe, az tudna segíteni?
mikor Alonso Marichuyra (szerelem diadala c.sorozat) gondol melyik zene szól? csak annyit tudok h van benne valami companija v valami hasonló légyszi segitsetek :) nagyon szeretem ezt a számot de sehol nem találom sajnos
a szerelem rabjai c. sorozat mai részében melyik zene szólt akkor mikor Francesko a plázában járt és Viktorián gondolkozott ? segitsetek légyszi sehol nem találom pedig már mindenhol kerestem :(