Keresek egy számot! (MR2 Petőfi) (beszélgetés)
Nem tudom tegnap mi volt, valahogy én is kibuktam estére és nem volt már kedvem ide ülni....Általában én is éjfél körül alszom el, de tegnap már 11-kor csucsu volt :)))
Lehet,hogy jön a melegfront....:)
Okés:)
Azért ha van kedved nyugodtan írhatsz a továbbiakban is ;)
Nagyon szívesen:) Szeretek így nyomozgatni és sokat segített amit tegnap beírtál, az alapján szerintem már te is megtaláltad volna....
Van olyan programod ami youtube-ról leszedi neked mp3-ba?
NEM MONDOD!!! :o)
Királylány vagy!
Köszönöm a csapatmunkát, egy élmény volt! ;-)
Na, mit kap, aki megfejti a feladványt???? Örömmel közölhetem, hogy megvan a szám, Ádám! Az előadó a Re-G, a szám címe Nézz rám :))))
Itt a link:
Jöhet a következő feladvány!! :DDDDDD
Na, haladás!!! :o)
Meglesz már hamar...
Bevallom, én már nem sokáig maradok, így nem esek neki keresni, de majd jön a nyomozótársad és ő tuti megtalálja. ;o)
FEJLEMÉÉÉÉNY!!!!
Ülök az autóban, az óriás-dugó közepén, mikor is felhangzik kedvenc számunk. Persze nem mondják be az előadót.
Gyorsan két lehetőség adódott: vagy felhívok valami havert, akiről tudom, hogy gép előtt ül, vagy felveszem a számot a mobilommal. Hát mivel nem volt hirtelen olyan, akiről biztosan tudtam volna, hogy a gép előtt van, így felvettem. Elég szar lett a minősége, mindenesetre a refrén ez:
"Nézz rám, s mond hogy engem lát aki a szemembe néz,
nézz rám, és mond hogy nem akarsz semmit mi nem a tiéd."
MR2 Petőfi rádió, 17:36 körül adták le. :o)
Most mindjárt rákeresek ez alapján.
Nos, kedves Ádám, öröm volt Önnel újfent, de mostmár tényleg muszáj mennem aludni, mert reggel kelnem kell :P
Holnap délelőtt benézek. Jó éjt!:)
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy lassú számot!2007dec. környéki, nyomták a rádiók, pasi énekelte, angolul
- Keresek egy számot a CRYSTAL-tól, de nem tudom a címét. Tudnátok segíteni?
- Keresek egy számot refrén: "élni akarok nem meghalni" rap zene, valaki esetleg tudja a címét?
- Dzsungel tánchoz keresek zenét, tudnátok ajánlani vidám, pörgős számot? (Kivéve Waka Waka és Riszálom úgyis)
- Keresek egy számot, ami lassú, nő énekli (talán Christina Aguilera) és keringőzni szoktak rá! Továbbá várom a hasonló zenéket!
- "Tisztán"látót keresek Budapesten vagy környékén, tud valaki segíteni? Csak olyan érdekel, aki számotokra is hiteles volt.