Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos. (beszélgetés)
#otthoni képek #fstmények, rajzok, olaj vagy akril képek #milyen emlék fűződik hozzá? #régi vagy új?
12. matutinem
aug. 8. 19:22
11 éves koromban lefestett Gábri Albert festőművész. Ez az egy eredetim van. A többi, az én mázolmányom, de én szeretem őket. :)
11. Ghost👻
aug. 8. 19:22
Egy festményem van amihez ragaszkodom.
Van Gogh- Napraforgók
Reprodukció.
10. Hattori (válaszként erre: 9. - Anyagi)
aug. 8. 19:06
Igen, vicceltem. Repro van, még apa hozta egy külföldi újtáról!
9. Anyagi (válaszként erre: 3. - Hattori)
aug. 8. 19:05
Az eredeti Vermeer képre gyűjtesz?
Nem hiszem, hogy elérhető - bármennyiért is!
De egy reprodukció???
8. Anyagi
aug. 8. 19:03
Van egy (nem olyan régi!!!) holland, neve nincs festőtől egy régi Schoonert ábrázoló képünk. Anno kaptam. Azóta is jó ránéznem! :)
7. Hattori (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 18:56
Szerintem elvből sem adnák el, ha lenne pénz, akkor sem. Nemzeti kincs.:)
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 18:56
Nagyon szeretem a festményeket, van is néhány, nevesebb, kevésbé neves is.
Imádom nagymamáék nagypolgári házát, nagy terek, hatalmas belmagasság és két soron vannak a festmények mint egy galériában.
Itthon a ház ehhez túl modern, kevés a fal, a sok festménnyel nem lenne szép a miliő.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Hattori)
aug. 8. 18:55
Nagyon szép a kép - az én emlékeimben is van hasonló jelent, de ez nagyon drága kép lehet, el se tudom képzelni - mennyibe kerülhet, egy vagyonba kerülhet, nem tudom, mert Holland a festő
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Tumbo2)
aug. 8. 18:50
Valószínű Kondor Béla műve lehet, ismerek pár rajzot tőle, köszönöm, hogy megírtad,
3. Hattori (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 18:44
2. tumbo2
aug. 8. 18:43
nem festmény,fekete,fehér,a nevét nem tudom már elolvasni.a lányom azt mondja a nagyanyám házának pici előterére emlékezteti,talán Kondor?
aug. 8. 18:26
Van egy festményem, nem tudom ki festette, nem valami szép, inkább agyonkopott -, ennek ellenére, mégis nagyon szeretem, ragaszkodom hozzá