Karácsonyra lefogyok!!!! Ki tart velem? (beszélgetés)
Na csak toljad befele a Ch-t!
Gyanús vagy Te Nekem... :)
Miért?
Nem akarsz velünk lefogyni?
Nem szereted a csokit?
És a sütit sem?
Nem értelek!🙄
Naaaaaagyon szófogadó-ürge vagyok kedves Channa*. Ez itt az utolsó hozzászólásom, bármi történik.
Sok szerencsét a csapatnak.
Jaj, hát te teljesen eltévedtél!
Ne rombold légy szíves a diétás csoportunk morálját ilyen nem tudom mikkel. Van itt bőven olyan fórum, ahol vevők erre.
Mi annyira nem!😉
Itt komolyan vesszük a diétát!
Egy sikeres diétára fel kell készülni. Mi most épp a CH feltöltő szakaszban vagyunk néhány éve, és ennek így kell lennie még néhány évig, mert ha elrontjuk, akkor nem fog sikerülni lefogynunk karácsonyra!
Itt mindenki tudja pontosan, hogy mit ehet és mit nem. Ha meg még sem, akkor finoman terelgetjük a boltok édesség pultja felé.
Menj és vegyél csokit!
Ne egyet, hanem tízet!
Ne lazsál!
Futás a boltba, majd akkor pihenj, ha meg van a csokid, mert amikor eszed, akkor tilos a mozgás!
Meg egyébként is. Az a legjobb, ha nagyon keveset mozgunk, hogy ne vesszen kárba amit megettünk.
Tehát, kapd össze magad légy szi, és próbálj meg koncentrálni a diétára. Ez nem a keto csoport! És nem is vega, meg 90 napos sem....
Én drukkolok, hogy ne essél ki a csapatunkból, de ezért tenni kell!
Mennyi csokit ettél ma? Remélem nem csaltál és ettél vagy 500 grammot!?
Ha épp nincs csokid, jó lesz egy nagy szelet lekváros kenyér is, vagy tejszínhabos kávé, de holnap gondoskodj arról, hogy kéznél legyenek a diétához szükséges élelmiszerek!
😁
Fogyókúrás csokoládéleves.
1 csésze forró vízben áztatunk 1 négyzetcentiméternyi csokoládé papírt, 28 másodpercig.
Jééé, ez mifelénk a piros leves. :D
Van, hogy óránként ezt tolom az arcomba.
:)
Ez vagy az?
Jó a cucc.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Mikor a fogyókúra karácsony időszakában is tart...
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Újra lefogyok, karácsonyra2023
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Január 10-től vágjunk bele, hogy karácsonyra csinik legyünk?Ki tart velem?