Karácsonyi ötlet bazár (beszélgetés)
Máris felteszek ide a naplómba egy fémdobozt..azt pl,nem dekuztam,csak simán papírral vontam be..:)
no és a csipke..:)
Ez az igazság!:)
Következő bonbonos dobozom - még soha nem próbáltam - de tuti dekupázsolom és csipkével díszítem.........kíváncsi vagyok, hogy sikerül - tudod elég suta vagyok - de egyszerűen szerelmes lettem ebbe a technikába. Olyan romantikus:)
ó,én is így jártam..szerintem illatosítónak jó még,potpuriba téve.
Most gyűjtögetek én is szép egyenes darabkákat..egy koszorú köré akarom ragasztani,ill.a belső körbe is,majd a résekbe díszeket,mohákat,egyebeket tenni..:)
Persze!Mindent lehet decoupage-olni..de a kartondobozt szép albumpapírral,vagy csomagolópapírral is be lehet vonni..egy kis csipke,vagy valamilyen szalag,masni,és kész..:)
iiimádom a csipkét..:)
Nem tudom merre laksz, de itt nálunk a csarnokbólki az utcára nyílt egy üzlet, ami tele van mindenféle különlegeséggel.
Egy hosszú oldal pl. roskadozik a sok-sok fűszertől és ott általában mindegyik átlátszó csomagolásban van.
3 féle méretben is kapható egész fahéj, elfogadható áron.
Ha nem esik túl messze érdemes benézni!:)
Szia!
Nézem a naplód, itthon pedig a kis akasztót, és minden alkalommal rácsodálkozom, milyen szépen, kifinomultan "dolgozol":)
Többiek egész jókat írtak!
Nekem még az jutott eszembe, ami nálunk nagy siker szokott lenni, gondolva a kicsi nyugdíjukra:
- amennyiben nincs megszokott, amihez amama ragaszkodik, valami különlegesebb/drágább tusfürdő, szappan (pl. természetes alapanyagokból készült)
- olyan édesség/kávé/tea különlegesség amit egyébként nem vennének meg
- videóösszeálítás az unokák ovis/sulis rendezvényeiről, otthoni "műsoraikból"
- egy nagy caládi fénykép, amin mindenki rajta van aki számít bekeretezve
- saját készítésű bonbon/házi szaloncukor szép csomagolásban
- saját készítésben puha tévénézős, vagy derék kitámasztós díszpárna hozzávaló könnyű polárpléddel
- házi likőr (narancs, mézeskalács ízesítésű, tojás stb)
- vastag zokni, mamusz
- kedvenc újság előfizetés
Hírtelen ennyi, de még töröm a fejem:)
Vettem egész fahéjat, hogy elkészítsem a gyertyát, amit fahéj ölel körbe. Hát nem össze van benne törve a fahéj?!
Ez élelmiszerbe lesz így jó, vagy illatosítónak :D
További ajánlott fórumok:
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Téli és karácsonyi olcsó, kreatív dekorációs ötletek
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Milyen kreatív ajándékot adjak karácsonyra, ami nem is drága, de ötletes is?
- Kinek és mit adtok karácsonyra? Ötleteljünk!
- Extra, különleges karácsonyi ajándék. Van ötleted? Bármi jöhet. :D