Kaposvár és környéke (beszélgetés)
Sziasztok!
Én a párommal 3 éve lakok Kaposváron, és szerintem nagyon szép ez a város. Már a tesóm is követett minket, és lassan családot is ide tervezünk :)
Én nem szeretem Kaposvárt, nem tudtam megszeretni.S biztosan nem is fogok itt élni.A hozzáállás mindig is nagyon jó volt, lsd. "Kapostv" minden adásában:... és Kaposváron a legnagyobb a munkanélküliek száma a megyék között, de az országban az első helyet sikerült elcsípnünk halálozásban is ....stb stb.Vannak itt rendes emberek, de a nagy átlag olyan ta hó, és szinte mindenhova beivódtak.Múltkor a könyvtárban!!! sem tudtam normálisan csak úgy kikölcsönözni egy könyvet, mert egy félbolond éppen nem bírt magával.A belvárosban lakom..s a csövesek h ányadéka stb van az aszfalton a falakon,... kellemes hallagatni későeste a berúgott emberek kiabálását,természetesen a v árosgondnokságnak egy félév kell, h cselekedjen.Az új épületek meg lassan rosszabbul néznek ki, mint a régiek, gondolom alázatos műgonddal lett felépítve mindegyik.Az összes Kaposváron levő fesztivál, kiállítás és együttörömködés szinte sekit nem vonzzanak az utcára, csak a hangos düc-düc zene van, meg azok, akik amúgy is arra járnak, ez sztem sokat elmond a színvonalról.Ezt akárki könnyen leellenőrizheti.'Szeretem Kaposvárt mozgalom' tagjainak meg csak annyit, ez is annyira tipikus,miért van 'Utálom Kaposvárt mozgalom'?Miért nem lehet egyszerűen 'Kaposvárért'?
Üdv
BÁNATOSAN OLVASOM HOGY ILYEN ROSSZ ÁLAPOTBAN VAN AZ A SZÉP SZINHÁZUK!
HÁT EGGYÁLTALÁN NEMTÖRŐDNEK VELE?HOGY LEHET AZ? EZ VOLT A SZIVE ENNEK A KIS KÖZÖSSÉGNEK,A SZÓRAKOZÁSRA!!!LEHET HOGY CSAK A ROMJA LESSZ HA NETALÁN EGY PÁR ÉVVEL KÉSŐBB ELVETŐDNÉK A GYERMEKEIMMEL ODA,PEDIG MEGAKARTAM MUTATNI NEKIK HOL TÖLTÖTTEM EL A FIATALSÁGOMAT ÖRÖMMEL.
NAGYON SAJNÁLOM HOGY IGY ALAKULT ,A KÖZVAGYONT SAJNOS VAGY MEGVESZIK VAGYONOSOK ÉS ÁTALAKITJÁK,VAGY PUSZTUL MINDEN RÉGI EMLÉK PÉNZHIÁNYRA HIVATKOZVA!!!!!!!!
Tényleg szép,de ha meglátná most a színházat,.....hát elcsodálkozna!
OMLÁSVESZÉLY!!???
Hát nem érné meg nekik megcsináltatni?Simán visszatérülne a felujításpénz,hisz egyre többen járnak máshová!
Én azért minden előadáson ott ülök a 3. sorban! :)
Hali!
Én Kaposváron vok koleszos!Jó kis város,bár nem nagyon ismerem!
Sziasztok!
Én is kvári vok, már nézelődtem erre-arra, hogy van-e Kvár-fórum, szívesen ismerkednék helyiekkel, +kiváncsi lennék, hogy ti hova jártok szórakozni
üdv, csiga
Sziasztok!
En nem kaposvari vagyok ugyan, de a szuleim ott elnek. Ugy is mondhatnam, megrogzott kaposvariak!.;))))
Szoval, mi van Kaposvarral? Ahogy utoljara (2001-ben) lattam, gyonyoru varos!
Ott voltam tolmacs az amcsiknak egy evig, 1995-ben,ill. nem is ott, hanem Taszaron.
Megegyszer nem csinalnam!
Miert van az, hogy ezek a hulye amcsik azt hiszik, hogy ok a vilag urai???:((((((
Sziasztok!
Én is Kaposvári vagyok. Hastánctanfolyamról érdeklődnék valahol a belvárosban. Ha valaki tud ilyenről, az tegye közkinccsé a helyet és az időpontot légyszi!
Köszi!
... hjaaaa... és szintén nem akarok politizálni, mert ahhoz pillanatnyilag annyira értek mint a hastánchoz! :o))))
Sziasztok!
Nagyon örülök minden hozzászólásnak, remélem, hogy még többen leszünk.
Mint gondolom tudjátok, én nem kaposvári vagyok, de ide jártam iskolába 5 évet, most pedig már 5. éve dolgozom itt, tehát azért elég jól ismerem.
Ismét irom, bár én sem kaposvári vagyok, de vannak családi szálak oda, hogy ez a fórum nem azért jött létre, hogy politizáljanak rajta!
Van a neten egyéb hely és fórum, ahol politizálhatsz, szidhatod a városvezetőket stb.
Ezen a portálon jobbadán egymást segitése, ismerkedés, és egyéb ilyen jó dolgok vannak.
A politikát hagyjuk másra.
Esetleg nem szeretnél fogyni egy kicsit?
Talán azért vagy frusztrált.
Abban szivesen segit neked itt mindenki!
Sziklai, te provokalni jottel vagy unatkozol? Bocs, de ez nem hiszem, hogy annyira jo kezdes egy forumnak, ami joszandekkal indult.
Nem tudom, lehet-e ilyent kerni, de nyiss forumot a sajat varosodnak es allitsd azt pellengerre.
Koszi.
Kedves Adri!
Biztos vannak még rajtunk kívül is, de az az igazság, hogy eddig nem nagyon olvastam a hozzászólásokat, csak benéztem és már ki is léptem. Szerintem többen vannak így. Ha valaki több időt szán az ittlétre, akkor látja meg, hogy milyen sok mindenről esik szó és hogy kaposváriakat keresel!
Kedves Pitypang és Andrea!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek, már azt hittem senki nincs a környékről.
Pitypang Neked külön köszönöm, hogy megvédtél.
Jocoanya Neked úgy szintén.
Remélem, hogy sokat beszélgetünk még, és hogy mások is csatlakoznak hozzánk.
Köszi és puszi
Kedves Sziklai Úr!
Miért pont az én fórumomat spécizte ki magán legelső hozzászólásai között?
Egyébként engem nagyon nem érdekel a politika. Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy Kaposvár és környéki emberekkel ismerkedjek, beszélgetés barátkozás céljából.
Nem akarlak kritizálni, de Nyíregyháza tudtommal nagyon messze van Kaposvártól.
Kaposvárott komoly bajok vannak és ez a lényeg, egy majom irányítja és kicsit nagy az adóssága....
Pitypang akinek nem inge ne vegye magára,nem érdekel....
Nem hiszem, hogy ez a fórum azért lett létrehozva, hogy politizáljanak!
Egyébként meg mindenkinek magánügye, hogy kire szavazott vagy kire nem.
Nem EN valasztottam, ezert kikerem magamnak a hozzaszolasodat. Adri meg pl. nem kaposvari, hanem kornyekbeli. Andit nem tudom, de gondolom, hogy ha esetleg o ra szavazott volna, akkor is a maganugye.
Amugy meg sajnos az a velemenyem, barki lenne a polgarmester, itt akkora gondok vannak, hogy nagyon ossze kellene magat szednie, hogy helyrehozza a dolgot. Pl. azt, hogy Somogyban a legnagyobb a munkanelkuliseg es a legalacsonyabbak a berek...
Persze, velemenyem nekem is van. Nem hiszem, hogy ujabb es ujabb uzletkozpontok epitesevel lesz itt jobb elet, mert be fognak csodolni, ha senkinek sincs penze vasarolni... :(
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Tudtok Kaposváron, vagy környékén bármilyen babás programot vagy klubot, ahol a 21 hónapos fiam jól érezheti magát, és nem mellesleg én is?
- Szekszárd, Pécs, Kaposvár környékén tudtok holnap, jan. 1-én reggel is nyitva lévő büfét?
- Valaki tud ajánlani egy jó pszichológust Kaposváron vagy környékén?
- Programok május 1-jén Kaposváron és környékén