Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Ha a színész azt mondja elég (mind az agyturkász karakternél) nem sokat tehetnek, azt meg utálom, ha színészt cserél karakter....
A színészeket is pihentetni kell, ha jól tudom nincs már nyári szünet, szóval szerintem a KArdost játszó úr így kap kis pihenőt, hogy a karaktere sem igen lesz látható 1 ideig.
Nem örökre búcsúzott. Arról a kripli apjáról rég nem hallottunk semmit, az anyja se volt egy piskóta. Nameg a nővére.
Ő most csak pár hónapról beszélt, amíg feltöltődik, talán utazgatni fog. Én azt tenném.
Tippeljünk, őszre itt lesz megint. :-)
Én is nagyon kedveltem. Tipikus jógyerek volt, és nagyon szép férfi, meghökkentő volt az ősz haja a fiatal arcával.
Amikor a szekta sztori volt, nagyon jól szerepelt. Kimentette a tűzből a kislányt, megmentette Verát, nem is tudom, az atya végső leleplezésénél (vagy halálánál) is ott volt-e.
éN EZT már múúltkor elolvastam. itt . Amúgy igazad van, ezt most még PONGIDOKI se fogja lemosni róla.... kár érte én szerettem ezt a karaktert, persze nem tudjuk a színész nem akarta tovább vinni, vagy a készítők nem láttak már értelmet, az amúgy elég szürke karakterbe.
Kedvek Richárd videón búcsúzik a nézőktől.
Jóban Rosszban 3347 - 3349. rész tartalma
2018.05.02., Kedd 12,00 és 19,50 - 3347. rész
Adél végül eléri, hogy beadják neki a kísérleti gyógyszert. Gabi elmondja Szláviknak, hogy nem tehetett mást, támogatta Adél döntését. Barbara minden eszközzel harcol Roland ellen, aki viszont minden lépéséről tud. Betti Kellerről lamentál, amikor Barbara megtudja, hogy Roland nem egyezik bele a válásba. Milán elvállal egy munkát Vali férjének.
2018.05.03., Csütörtök 12,00 és 19,50 - 3348. rész
Barbarát nem ingatja meg Roland figyelmeztetése, de Müller ajánlata elgondolkodtatja. Müller nem tartja butaságnak Betti gyanúját Kellerrel kapcsolatban, de Barbara szerint Keller nem ilyen aljas. Milán jelzi Valinak, hogy átlát a férjén. Adél minden jel szerint jól reagál a kísérleti gyógyszerre. Milán leszerződik Csabával és elkezdi a munkát.
2018.05.04., Péntek 12,00 és 19,50 - 3349. rész
Péter nem akar Alex és Roland között választani, de Roland visszautasíthatatlan ajánlatot tesz. Finta felajánlja Péternek, Roland hajlandó írásba adni, hogy újra Péter lesz az igazgató. Vali találkára hívja Milánt, de a véletlen már hamarabb összehozza őket. Dóra továbbra is gyereket szeretne, ami miatt összevesznek Kardossal.