Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
sztem is a terhes papírjait találja meg
A Klári ügyet még tekerik ... nem tudom, hogy elvetél - e? Az lenne a sorozat szempontjából a legegyszerűbb megoldás.
Péter: szerintem megtalálja Klári leleteit a terhességről.
Sziaztok!!
Szerintetek elvetél Klári?
Mit találhatott Péter abban a papírban, amit a bemutatóban mutattak??!!
Tegnap előtt Iboly odament a nővérpulthoz, és megkérdezte, hogy nem látták - e a karkötőjét, mert elvesztette valahol.
Ennyi volt. Azon filozofáltunk, hogy mi akar ez lenni...
erről a karkötö dologról,lemaradtam.Mi történt elmondanátok?
én mondjuk azt se tudom, hogy néz ki :-(
sztem most Helen lánya jön, neki fognak vkit találni, már régóta nem nagyon szólt róla semmi
Igen én is hallottam de azt nem tudom hogy mit alakít.
Azt hallottátok, hogy Ungár Anikó fia lesz egy új szereplő?
Mondjuk az eddig is lejött, hogy nem egy észlény kislány hihi :-))))
Na, Magdika ma maga alatt ásta a fát. Azt hitte szegénykém, hogy majd Alexát tiltják ki a házból. De remélem marad a sorozatban.
Ez a karkötő ügy nekem is gyanús volt,de szerintem nem lesz semmi köze hozzá,legalábbis ha esze van a f.könyv írónak akkor már az eltünés után keresnie kellett volna a karkötőt,sztem,ez sak egy sz@r indok volt,hogy oda menjen,amit persze nem ő talált ki,hanem a rendezők,valami leletért is mehetett volna,az inkább testhezállóbb egy kórházban.
Kezd olyan lenni a film, mint egy brazil szappanopera. Sötét titkok, stb. Lehet, hogy erre a Kláriféle "stiklire" csak a gyerek nagyobbacska korában derül fény - addig meg lesz szíves a néző kitartani. A német nagytesó - sorozatban is volt ilyen, ha jól rémlik.
Nem azt nem értem, hogy TE hogy jöttél ide. :-)))
Azt nem értem én sem, hogy miért kereste Iboly a karkötőjét. Mit akarnak ebből kihozni?
Csupán érdekelt a véleményetek!!!
Én ezt a karkötő keresést nem is értem. Ez most hogy jött ide?
Valaki?
Vajon hova tűnt el Ibolyka karkőtője???
Köszi, hogy leírtad a tegnapi nap eseményeit. Nem láttam, elromlott a tévénk. Tudom, hogy meglehet nézni a neten, de valami gubanc van a gépem hangfalával is :-((, így ez sem járható út. (Mi fog nálunk még tönkremenni?)
Most olvastam el az okt.23.-i heti részek tartalmát,semmi érdemlegeset nem ír.
Ja, és arra akarja Kardost rávenni, hogy "3 héttel korábban szülessen" a baba. Mert még ma lefekszik a dokival és akkor a doki nem fogja megtudni, hogy nem az övé a gyerek.
Erre nem emlékszem, hogy elmondta volna, hogy ki az apja. Csak azt mondta, hogy nem Ádám és nem a doki. Vagy lemaradtam róla? :-)))
Klári elmondta Kardosnak hogy ki a gyerek apja. Attilát és Alexát is elengedte a rendőrség. Várják a boncolás eredményét. Viktor ki van bukva. Az üvegcsontú kislány csak Margittal engedi megvizsgálni magát. Bodolaiékat szerencsére nélkülöztük ebben a részben.
Azért ettől Kardos is leült egy pillanatra!
Na csajok meséljetek majd, nálunk ma a meccs győzött, mert az hamarabb kezdődött :-(
Vagy holnap megnézhetném a neten, de addig nem bírom ki :-))
Tényleg! Igazad van! Haza kellene jönniük emberségből. De kitudja, hogy Fruzsina és Álmos vállalja-e a szereplést a temetés miatt.
Szerintem is meg fogja tartani és kilép az életükből.
További ajánlott fórumok: