Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Itt megnézheted a korábbi részeket. Én is csak tegnap láttam a péntekit:
[link]
Vagy Csillagkút láthatatlan réme ... pffff
szerintem is lassan mindenki meghal, mindenkivel végez a h1n1
Remek - megint nem láttam pénteken, és mi lett??? Heti egyszer történik valami,és én akkor is lemaradok :(
Szóval meghalt Niki? Tényleg lassan temetkezési vállalkozássá válik a helyszín. Máshogyan is ki lehetne írni az embereket, nem?
Igen, már a másikat, amikor indult, össze kellett volna vonni, vagy Valakinek kérnie Hoxáékat...
[link]
Na most látom, hogy hol ide, hol meg a másik azonos című topicba írok...
Ezt az előzetesben találtam:
Október 27., kedd:
A Macsek még mindig vevőre vár. Ibolynak eközben baja esik. Klári egy sima nátha miatt kétségbeesik - Péter pedig nem érti az aggodalmát. Füredi újra randevút kér Alexától. Előd, vevő lenne a Macsekra, de problémák adódnak, s a megoldáshoz segítségre lenne szüksége.
Én azt láttam,hogy farmer volt rajta meg fehér cipő,Iboly meg farmerszoknyában jött vissza,meg azt hiszem fekete cipőben.bár ez sem jelent semmit.
Én a polgármesterre vagy arra a másik korrupt pasira tippelek. Akik túl egyértelműnek tűnnek, azok mindig ártatlanok. És ezt a lehetőséget nagyon elhallgatták.
olyan rossz, hogy mindenki meghal, most meg már Niki is
Te is tiszta Colombo vagy :-))
Én mégcsak tegnap este értem rá visszanézni a videóról...
Amikor bement a kórterembe a csuklyás Valaki, nekem nem női, hanem férfi testalkatúnaktűtn, abból, ahogy megfordult, és hátranézett, nincs-e ott Senki...
Abszolút nem női testalkat volt, még a járásából is erre lehetett következtetni...
Nincs kizárva, hogy a polgármester bérelte fel azt a Valakit, hogy figyelje, kövesse Őket, és az adott pillanatban csapjon le rájuk...
Csak meg kell figyelni, ha szemből jön valaki a mi irányunkban, mondjuk az utcán, hogy milyen a férfiak járása, és milyen a nőké...
A Nők összezárt lábakkal járnak, a férfiak meg egy picit nyitott tartású lábakkal..
Aki bment a kórterembe, annak a járása férfiéhoz hasonlított, és nem nőéhez...
De ez az én véleményem, de előbb-utóbb kiderül az igazság...
Üdv. Mindenkinek!!
na de ki jöhetne még számításba?
tuti, hogy nem egy tök idegen, valaki azok közül akiket ismerünk
Pontosan ezt akarták elérni, hogy Ibolyra gondoljunk és éppen azért nem ő lesz a gyilkos. De valamit biztosd tud a csajszi, az tuti. Különben nem viselkedne ilyen furcsán.
Szerintem túl 1értelmű lenne hogy Iboly!
Noha kezdetben nyilvánvalóan a BK nyilvánvaló gagyiságainak elkerülése volt a cél, a sztori a BK-nál is jobban kifáradt, noha a jellege (kórház) miatt sokkal több lehetősége volna állandóan új karaktereket (páciensek, orvostanhallgatók, nővérjelöltek stb.) behozni. A cselekmény is csigalassúsággal vánszorog.
most néztem az előzetest.szerintem is.Lehet Iboly?Kimenőt kért,de csak be kellett jönnie a baleset miatt.
Szerintem Ibolya volt! Ő lesz a hunyó! Felhúzta magát , hogy Margittal kibékült Lenke a bálon, vele meg összeveszett. Megölte Lenkét,most meg Nikit,mert tudott valamit és be akart menni a rendőrségre! Szerintem!
sztem inkább női alak lehetett, amikor az infózióhoz somfordált, nem?
Igen, igen, visszaolvastam, és megtaláltam. Akkor hajrá! Írjuk, csak írjuk, amit szeretnénk, hátha valami visszaköszön! :-))
Most vitattuk meg apával,szokta velem nézni(muszáj neki).Ő azt mondja lehet az András kiszabadult a börtönből és ő,én ezt nem hiszem.
szerintem a boncolásnál fog kiderülni a nagyobb adag infúzió (bocs, nem vagyok szakmabeli)
amikor boncolásról beszéltek a csajok, igencsak ideges lett erre is Iboly!
szerintetek Margitnak lesz ebből valami baja?mármint,hogy nem vizsgálta meg alaposan,és lehet,majd rá fogják,hogy az infúziót nagy adagban állapította meg?
igen, ezt már régebben is írtam, hogy szoktak ilyen fórumokat olvasgatni, persze egy kis lemaradásban vagyunk hozzájuk képest, hiszen a történet már régen meg van írva, de lelkesen olvasnak ők is hasonló agyalásokat :-))
lehet, hogy később azért hasznát is veszik.
Még az is lehet, hogy innen fog ihletet meríteni. :-))))
Na csajok,a tegnapi részről lemaradtam.akkor Niki meghalt?Á ez már vicc!Miért nem lehetett máshogy kiírni?Így már egyre jobban Iboly felé vezetnek a szálak.Niki másnak nem volt az útjában!És mi van ha Fanni az.Ő szinte mindent tudott róluk,ezt mondta is a főorvosnak,bár indítéka neki nem volt,se Lenkére se Nikire nézve.Gondolom a forgatókönyvíró ha olvassa ezeket a hozzászólásokat,jókat kacag rajtunk mit össze nem kombinálunk :-)
ezt meg én nem láttam :-)
Igen de utána módja nyílt kettesben beszélni a dokival a kantinban.
Tényleg! Még Margit mondta is, hogy kizárt hogy Iboly legyen, mert éppen aznap békültek ki Lenkével.
További ajánlott fórumok: