Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Letette őket... megváltozott ledoktorált szóval nem értem az idézőjeles izédet.... az ember szokott hibázni, de a történetbeli karakter a régi énjéhez képest változott is, ez nem tűnt fel?
Meg nem derült ki,hogy a drogon,italon kívül milyen "szenvedelye"volt,szegény,ártatlan orvosnak.
Úgy tartja a köznyelv,hogy minden miértnek meg van az azertja.
Ez hülyeség! már bocsi, de önálló független ember, az az asszony megvetette porig alázta nem szerette... Bálintnak nem volt különösebb kötelezettsége felé, nem hogy az hogy ne találjon társat ha tud...
Tiszteletből,mert a gyermeke edesanyja
Most akkor Kárpáti Rebeka befejezi 1 időre a sorozatot? ( ha a karakter kimegy 1 évre külföldre , gondolom ezért)
El is váltak nem? Innentől meg a dilidoki szabad,,,,
ELVÁLT! ha jól emlékszem akkor miért ne csinálhatna azt amit szeretne?
Elváltak, nem együtt éltek az a csaj nem kötődött a dokihoz...
Ha így vesszük, hogy már régóta nem éltek együtt - elfogadható. Az más kérdés, hogy most a fia fogja lekötni. De azért az én ízlésemnek kicsit rámenős Orsi, és nem is éppen hozzávaló a pszichológus, se korban, se életvitelben. Bori bátyja jobban passzolnak hozzá, viszont úgy túl egyszerű lenne a képlet. Ebből a felállásból a forg. könyvírók többet tudnak kihozni.
Nem is éltek együtt évek óta. Sőt, nem is beszéltek egymással a nő makacssága miatt. Így azért teljesen más a helyzet.
Orsika megint alakított...Azt a pofát, amit vágott a csók előtt....
Péklapátra tenném.
Milyen ember az ilyen,-félesége meg nincs eltemetve,már csókolózik...
Vártam,hogy mikor toppan be a fia.
Orsi nyomulos,meg el sem temette a feleseget az orvos,ennyi belatas lehetne benne.
Bobe is nagypofaju,mindenbe beleuti az orrat.
Bevallom őszintén én sem, csak eddig azt hittem csak én vagyok így ezzel.🙂
Szerintem is!
Orsika még a jövő héten meg lesz rakva, lassan 3 év után először.
Nagyon nem bírom Orsikát. A nyomulását, a kacsintós mimikáját, semmit. Kiírhatnák a sorozatból.
Orsi egy ragadaly.nincs női buszkesege
mért van az az érzésem, hogy Orsi összejön Bálinttal?
jó de ez különösen bosszantó volt (nekem) más kussba lenne, meg minden ez meg még kiabál is a túszejtővel hogy normális e :D (úgy hogy nem mellesleg a húga feje a pisztoly cső előtt van)
Néha fájdítóan 1ügyü ez a sorozat? Kiss fogja Borit a plafonba lő, ez a hülye Márk ránéz a lukra "Normális vagy?! " kérdés Kisshez aki a húgát túszként tartja... ez fájt.. (szerintem kussolva meghúzhatta volna magát és nem pattog)
Eszes meg kiszállt körül nézni....
Meg nem temettek a mai nap/kedd/
De csak mert KISS-nek tényleg volt 1 kis esze...
Nyugi, majd a következő részben. :)
További ajánlott fórumok: