Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Nekem, látod, annyira hiányzik, hogy észre sem vettem, hogy nem látom. :-)))
Kiráz a hideg tőle. Álszent kígyó.
igen én is erre emlékszem.
arról volt szó, hogy csak egy ideig laknak ott, aztán valahogy ottmaradtak.
ám István és Attila közt nagy volt a feszkó valami ősrégi balhé miatt
valaki börtönbe is volt
de erre nem emlékszem
pontosan nem tudom de már jó ideje
itt vettek 1 házat olyantól akinek nem a sajátja volt, csak a kertész
így buktak 1 csomó pénzt
1 darabig a régi macsekba húzták meg magukat, majd Attila befogadta őket
kb erre emlékszem
Ő került kórházba
akit az állat pasija elrángatott onnan
Tamás miatta verekedett
Viktor látja el az atyát???
Jaj a gyógyszer miatt??
2012.01.23. hétfő
Kardos még mindig nem tud szabadulni az alkohol rabságából, amit Roland próbál a maga javára fordítani. Közben pedig Betty újabb próbát tesz, hogy elcsábítsa Tamás atyát…
2012.01.24. kedd
Betty és Tamás atya beérnek a Csillagvirág klinikára, ahol Viktor látja el az atyát. Közben Bea Orsinak panaszkodik Kardos miatt. A lány később számon kéri az apját, amikor is nem várt vendég érkezik Kardosékhoz…
2012.01.25. szerda
Andrea és Füredi egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Kardos felelőtlensége miatt eközben Roland egyre jobb helyzetbe kerül. Böbéék pálinka üzlete pedig veszni látszik…
2012.01.26. csütörtök
Kardos beleegyezik Roland ötletébe, s úgy tűnik, a Fehér fiú gond nélkül veszi az akadályokat. Közben Betty Barbarának panaszkodik Tamás atyáról. Füredi pedig Kristófnak vall az érzéseiről…
2012.01.27. péntek
Füredi nem bír az érzéseivel, így otthon keresi fel Andreát. Közben Kardos próbálja meggyőzni Pétert, hogy szüntesse meg a felfüggesztését. Csillagkútra érkezik ezalatt Várnagy Előd…
2012.01.30. hétfő
Péter nem fogadja jól Kardos hírét az átírt tulajdonrészről. Várnagy pedig Nándival kerül szóváltásba. Közben Betty és Tamás kapcsolata sem alakul tökéletesen…
2012.01.31. kedd
Barbarát meglepi Előd visszatérése és elvakult vallomása. A lány hosszas vívódás után végül elmondja az apjának, hogy Várnagy újra Csillagkúton van. Közben Füredi majdnem elszólja magát Budai előtt…
2012.02.01. szerda
Böbéék pálinka üzlete egyre jobban beindul. Közben Andrea felkeresi Füredit. Viktor pedig minden bátorságát összeszedve beszél Veronkával, ám nem ér célt a szerelmi vallomás…
2012.02.02. csütörtök
Füredi és Kristóf hiába titkolóznak Andreáról. Közben Bandi nem támogatja Böbe nagyra törő terveit, ami újabb vitához vezet köztük. Veronka sincs jó hangulatban, Viktor hiába is kedveskedik neki…
2012.02.03. péntek
A Halász-család István zárójelentését várja. Medve Kázmér egyre többet keresi Böbe társaságát, aki még inkább belehajszolja magát az üzletbe. Közben Előd kirakja az albérletéből Zsanettet…
Főleg találgatunk mi lehet ezután
igazából a többi szereplőt hanyagoljuk
Ám az előzetesbe van hogy Kardosékhoz nem várt vendég érkezik
az lehet Ádám?
Azt olvastam hogy ezeknek a szereknek nemigazán van mellékhatása nagyon ritkán jelentkezhet arcpír
hát nem tudom lehet Betty nem kis adagot ad szegény Tamásnak és szegényke vörös fejjel jelenik meg a klinikán
Ha Tamás a potencianövelő miatt kerül orvosi kezelésre, akkor Betty eláshatja magát előtte
lehet örökre