Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jóban Rosszban sorozat rajongók fórum

Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)

8664. dadbbc4cf8 (válaszként erre: 8658. - Viaszvirág)
2012. márc. 21. 17:00
Hát ez nem semmi,most már 1 részt se hagyok ki,mert emigy se értem az egészet:P
8663. viaszvirág (válaszként erre: 8661. - Lolita63)
2012. márc. 21. 15:22
Nem vagy egyedül, én sem sajnálom. Sőt, Damu Rolandot sem sajnálom, hogy ülnie kell éveket!
8662. viaszvirág (válaszként erre: 8659. - Scorpiolady)
2012. márc. 21. 15:20
Azt én sem gondoltam volna, hogy maffiavezér lesz, mert ugye mindig azt mondogatta, hogy nem akar olyan lenni, mint az apja.
8661. Lolita63
2012. márc. 21. 14:09
Várnagy meghal? Ezt nem gondoltam...de nem sajnálom:)
8660. Lolita63 (válaszként erre: 8659. - Scorpiolady)
2012. márc. 21. 14:05

Ez a Dóri micsoda számító,egy álnok kígyó:(

Pedig nagyon szerettem régen.

8659. scorpiolady (válaszként erre: 8658. - Viaszvirág)
2012. márc. 21. 13:37
Hűha, lesz még itt bonyodalom, azért azt nem gondoltam volna hogy Roland lesz az új maffiavezér......Dóritól meg hánynom kell.....
2012. márc. 21. 12:55

2012.03.21. szerda

Roland elhatározza, hogy kilép az apja árnyékából. Tamás atyának pedig elmondja, hogy szeretne megkeresztelkedni. Közben Dóra beköltözik a Viktor feletti lakásba, így Veronka féltékenysége egyre nagyobb…

Előd továbbra sem tágít Barbara mellől, majd üzenetet hagy egykori felesége ágya mellett a kórházban. Nándi ezalatt békülni akar Várnaggyal. Közben pedig a rezidensek a vizsgájukra készülnek…

2012.03.22. csütörtök

Andrea és Füredi kapcsolata nem maradhat titokban senki előtt. Magdika ekkor számon kéri a fogadott apját. Budai pedig ígérete ellenére nem akarja elengedni a feleségét. Közben Dóra mindent megtesz azért, hogy Veronka vizsgája ne sikerüljön…

Konrád a Richárddal való közös találkozóra készül, s felidézi a gyerekkori kapcsolatukat. Közben Bandi hatalmas meglepetést okoz a családjának. A nem várt ajándék azonban újabb vitát szül. Józsi ezalatt próbálja felnyitni Viktor szemét Dórával kapcsolatban…

2012.03.23. péntek

Várnagy a végső leszámolásra készül Nándi megbízásából. Közben Roland megkeresztelkedik, Füredit pedig a barátai ünneplik. Konrád és Richárd találkozója végre összejön…

A két Fehér testvér találkozója korántsem idilli véget ér. Miután Nándi tisztázza Roland szerepét a történtek kapcsán, Müller megtalálja az egyik Fehér fivér holttestét és Várnagy sorsa is megpecsételődik…

2012.03.26. hétfő

Roland és Péter között hatalmas az összhang, Pongrácnak eszébe sem jut, hogy tartania kellene a fiútól. Müller személyesen mondja el Rolandnak, hogy apját holtan találták. Közben Bodolaiék arról próbálják meggyőzni Emilt, adassa ki könyvét…

Zsanett mesterkedése célt ér, Andrea mindent elmond a sajtónak Budairól. A hír hallatán Füredi azonnal szerelméhez indul. Közben Rolandot nyomasztja a helyzet, nem tud apja emlékétől szabadulni.

2012.03.27. kedd

Az egész kórház Fehér Richárd haláláról és Rolandról pletykál, aki az irodában tölti az éjszakát. Közben Bodolaiék hiába próbálnak kiadót találni Emilnek. Betty és Rózsika között kibékíthetetlen ellentét alakul ki…

Veronka nem tudja legyőzni féltékenységét. Józsi sajátos taktikát alkalmaz, hogy elűzze a lány félelmeit. Közben Betty és Rózsika balhéja miatt Barbara Péter segítségét kéri. Orsi és Szabi ellopja Emil kéziratát.

2012.03.28. szerda

Barbara és Roland folytatja titkos kapcsolatát. Közben Veronkának Konráddal gyűlik meg a baja egy félrekezelt beteg miatt. Orsi és Szabi terve úgy tűnik, célt ér, mert a kiadónál siker arat Emil könyve.

Dóra megvédi Veronkát Konrád előtt. A lány békülő vacsorára hívja Viktorékat, ám Veronka nem hisz a lány őszinteségében. Közben Roland zsarolási akciója sikerrel jár, hozzájut Richárd jelentős hagyatékához.

2012.03.29. csütörtök

Barbara hiába próbálja lenyugtatni Betty-t, nem jár sikerrel testvérénél. Közben a Macsekban egyre többen gyűlnek össze, hogy megtudják, ki lesz a polgármester. Zsanett és Kristóf egyre inkább egy hullámhosszra kerül.

Csillagkút az új polgármestert ünnepli. Konrád a bánya projektet erőlteti, de Roland nem nyitott rá, nem akar apja nyomdokaiba lépni. Közben új szerelem van születőben.

2012.03.30. péntek

Józsi táncolni tanítja Veronkát, aki próbál kibújni a fogadás miatti tartozása alól. Roland vezetőségi ülést hív össze többségi tulajdonosként. Nem várt esemény zavarja meg a megbeszélést.

Budai új szavazást kér, Füredi nem örülhet sokáig győzelmének. Közben a kórháznál egyre nagyobb a feszültség a bontási engedély miatt. Mindenki Roland döntésében bízik.

2012.04.02. hétfő

Józsi és Veronka egy salsa klubba készülnek, hogy a lány legyőzze a tánctól való félelmét. Közben Konrád számon kéri Rolandot a bánya miatt. A Fehér fiú azonban még egy újabb meglepő döntéssel áll elő, Füredi polgármesteri sorsát illetően…

Müller próbálja tisztázni Várnagy halálát, Roland pedig terel és mozgósítja az embereit, nehogy lebukjanak. A rendőr arra is rájön, hogy valaki átvette az irányítást Richárd halála után, de csak sötétben tapogatózik. Közben mindenki az új polgármestert ünnepli…

2012.04.03. kedd

A Bodolai család teljesen Emil könyvének bűvöletében él. Közben a gratuláló szimpatizánsok mellett Csillagkút kisstílű bűnözői is megtalálják Füredit, hogy üzletet kössenek vele. Az új polgármester azonban nem vevő az ajánlatokra…

Szilvia nem nézi jó szemmel Zsanett és Kristóf egyre mélyülő kapcsolatát. Majd a féltékeny anya rá is nyit a fiatalokra, s István csillapítja le a tomboló Szilviát. Közben Emil még mindig bizonytalan, de a kiadó jelentős előleggel próbálja meggyőzni az írót…

2012.04.04. szerda

Barbara kiborul Előd halálhírén és számon kéri az édesapját, hogy miért mástól kell ezt megtudnia. A lányt később megviseli Müller részletes beszámolója. Közben Szilvia visszaél a tulajdonosi jogaival és ugráltatja Zsanettet…

Barbara nem hajlandó tovább várni Rolandra, és összeveszik a fiúval. Közben Bea bejelenti, hogy hazautazik Richárd temetésére, a férje hiába is próbálja lebeszélni róla. Bodolaiék pedig segítenek új befejezést kitalálni Emilnek…

2012.04.05. csütörtök

Kristóf hosszas vívódás után megvallja valós érzelmeit Zsanettnak. Betty próbál lelket önteni Barbarába, s a lány szerint adnia kellene még egy esélyt a szerelmének. Közben Roland épp a válási papírjait intézi…

Emil az utolsó pillanatban elkészül a befejezéssel, ami sikert arat a kiadónál. Bea hazaér, de Roland nem fogadja túl boldogan. A lány ekkor Barbarától próbálja megtudni, hogy mi baja van a férjének. Betty nem bírja elviselni Bea naivságát és elkotyogja Barbara titkát…

2012.04.06. péntek

Füredi rájön Budai újabb kétes ügyletére, ami Andreát is érinti. Közben Kristóf rájön, hogy beleszeretett Zsanettba és vissza szeretné kapni a lányt. Bea később befut Richárd temetésére és jelenetet rendez…

Barbara és Roland napvilágot látott viszonya hatalmas felfordulást okoz. Péter kiborul a lánya viselkedése miatt, de Kardos sem boldog, amikor szembesül vele, hogy szerelme tudott a titkos viszonyról…

8657. Ildi^^
2012. márc. 21. 10:03

na akkor egyikünk sem érti hogy mi van?

érdekes, mert Roland folyton ki akar lépni az apja árnyékából, folyton ezt mondja, akkor őt kéne likvidálni nem? tőle most már az egész ország fél szerintem(mármint a sorozatban:))

de ha most kinyírja Konrád, akkor mi lesz a sorozattal? ki veszi át a helyét? Nándi?

Roland hol ezt mondja hol azt, nem lehet kiigazodni rajta.

most ő is azt akarja hogy lerombolják a kórházat? vagy valahogy meg akarja akadályozni???

sok-sok kérdés amit nem értünk.

8656. Lolita63 (válaszként erre: 8653. - Geridina)
2012. márc. 21. 09:46
Ezt Én sem értem:(
8655. Lolita63 (válaszként erre: 8652. - Ildi^^)
2012. márc. 21. 09:45

Összekuszálódtak a szálak Én előttem is nagyon...

Péter ellen,Péter mellett is van Roland...nem értem:(

8654. Lolita63 (válaszként erre: 8650. - Viaszvirág)
2012. márc. 21. 09:37
Juj,de gonoszak vagyunk:)))
8653. geridina
2012. márc. 21. 07:59

Sziasztok!

Mióta korábban kezdik, nem tudom követni rendesen az eseményeket.

Most akkor Roland a rossz oldalra állt? Mert egy kis részt láttam, ott Nándival beszélgetett, hogy elaltatta a dokiék gyanúját a bányával kapcsolatban. És mégis tud róla. Most akkor mi van? Eddig azt hittem, rendes ember, és csak a szerettei megvédése miatt állt névlegesen az apja mellé.

8652. Ildi^^
2012. márc. 20. 19:32

Azt nem értem hogy miért nem Richárdot akarják kinyírni?

Roland miért fordult Konrád ellen? jó, nem bánik vele annyira szépen, de az apja sokkal szemetebb.

8651. Ildi^^ (válaszként erre: 8644. - Viaszvirág)
2012. márc. 20. 19:30
na az szörnyű volt!
8650. viaszvirág (válaszként erre: 8649. - Lolita63)
2012. márc. 20. 17:51
Jaja, ha lemenne a bányába a szén magától jönne fel, az tuti!
8649. Lolita63 (válaszként erre: 8644. - Viaszvirág)
2012. márc. 20. 15:53
Egy igazi bányarém:))
8648. Lolita63 (válaszként erre: 8643. - Mamma2)
2012. márc. 20. 15:52
Valahol megérdemli Tatya,mert játszott Bettyvel mint macska az egérrel...
8647. Lolita63 (válaszként erre: 8641. - Scorpiolady)
2012. márc. 20. 15:51
Nagyon biztosra ment,nem számít rá,hogy pofára esik...
8646. Lolita63 (válaszként erre: 8639. - 2100)
2012. márc. 20. 15:50
Szerintem is jobb volt:)
8645. Lolita63 (válaszként erre: 8638. - Mandy)
2012. márc. 20. 15:49
És mit szólt hozzá??:))))
8644. viaszvirág (válaszként erre: 8642. - Mamma2)
2012. márc. 20. 13:58
IIIgen, azt el is felejtettem tegnap írni, hogy mennyire megrémültem Beácska videós képétől!!! Atyaúúúúristen, hogy milyen kicseszettül ronda volt!!! Álmomban ne jöjjön elő!
8643. mamma2 (válaszként erre: 8641. - Scorpiolady)
2012. márc. 20. 13:56
Még ki sem lépett az egyházból, hisz a parókián kereste meg Szabi, és onnét mentek a Bodolai kabaréba.Szerintem pap marad, mert Ő kereszteli Rolandot:DDDD jó nagy pofáraesésben lesz része Tatyusnak...hahaha
8642. mamma2
2012. márc. 20. 13:51
Ez az új Bea nagyon rossz választás volt....még rosszabb mint Orsi:DDD Szegénykém, egy nyávogós, csáléfogú, deszka...túljátssza magát....lesír róla a butaság!-/a civil életben is/ Konrád egy csúcsszereplő!!!-és Rolandkát is kedvelem:DDD
8641. scorpiolady (válaszként erre: 8623. - 36a26f5226)
2012. márc. 20. 13:46
Ezek szerint visszalép az egyházba Tamás atya? Tegnap nem azt mondta hogy kilépett????
2012. márc. 20. 11:54
Nem tudtak volna modellnek egy szebb nőt választani Bea helyett,?
8639. 2100 (válaszként erre: 8637. - Lolita63)
2012. márc. 20. 11:51
Hat igen, a korabbi Bea jobb volt (legalabbis nekem) :) (ja es nem csak kulsore, ahogy jatszott az is)
8638. mandy (válaszként erre: 8637. - Lolita63)
2012. márc. 20. 09:58
Én is mutattam a férjemnek (aki nem ismeri a sorozatot), hogy úgy nézze meg ezt a gülüszemű csajt, hogy elismert gyönyörű modellt játszik :)))
8637. Lolita63
2012. márc. 20. 09:48

Tamás most nagyot koppan majd ha megtudja,hogy Betty visszament kardoshoz és a menyasszonya:)

Két szék közül a földre esik???Se az egyház,se Bettyke...

Beától rosszul voltam tegnap ahogy kinézett,na és a hangja:(((

2012. márc. 19. 21:49

Milyen tök jól alakítja a részeget Konrád! Láttátok ma? Imádom ezt a színészt!

Rolandka most szarban van!

8635. mamma2 (válaszként erre: 8633. - Havasigyopár)
2012. márc. 19. 08:24
Elméletben mindenhez ért, csak gyakorlatban nem tud semmit!- ez a mai "magyar módi"....nagyon sokan gyakorolják:DDD-az élet minden területén!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook