Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
sziasztok!
én láttam, az elején pár percról lemnaradtam, de a többit láttam.
megpróbálom összefoglalni.
3 téma volt nyomva.
1.Bea és Roland válása. Bea felkérte a híres, nyálas, öntelt, pénzéhes ügyvédet, hogy szerezze meg a vagyont Rolandtól.
Roland és Konrád is a saját ügyvédükkel konzultál, hogy ők nyerjenek, ne Beácska.
2.Veronka és barátnője valamint Viktor és Józsi együtt macsekoznak a lány utolsó estéjén, mert másnap már haza akar utazni.
Vera rábeszéli Emesét, hogy most ne azzal törődjön hogy meg fog halni, hanem éljen a mának, és jöjjön össze Józsival, mert tetszenek egymásnak.
na Emese megfogadja a tanácsot és már össze is jön Józsival, felmennek Józsihoz, a nagyapja elutazott, szóval nem zavarja senki őket.
elkezdenek ágyjelenetezni, d eközben Emese mégis bevallja Józsinak, hogy halálos beteg. először Józsi padlót fog, d eaztán már ő vigasztalja a lányt, és mégis megtörténik a szex.
3.Andrea-Füredi-Márti ügy. Füredi teljesen kiakad, hogy belehazudott a képébe Andrea, hogy nincs több titka, ere mégis.
úgy tűnik nem akar kibékülni Andreával, közben Andrea teljesen kivan a lánya miatt, Pongrácz pátyolgatja, elmondja mi történt Mártival, hogy bedrogozták és megerőszakolták.
Andrea az irodában árulja el, hogy ki volt az apja Mártinak. az a lovasi Dani, akitől a levelek vannak. de mivel Budai brutál volt vele, nem akarta ennek is kitenni a babát, így rábízta a nagyira.
azért nem mondta el még Füredinek, mert nem akarta ezzel is terhelni a szerelmét, akart adni még egy kis időt mert eddig is csak az ő problémájával kellett foglalkoznia Attilának.
szóval nyugiban akart lennei Füredivel egy pár hétig még.
Ja Szilvia most meg Orsival akarja összehozni Kristófot, de egyikük sem mozdul egymásra.
ez a Füredi meg folyton benézi a fogadott gyerekekkel a dolgot :-D
először Magdika, most Mártika...legközelebb ki lesz? Marcika? :D
eddigis ugyanilyen volt...játszotta az akarnok mimózát margit mellett is...
Bea úgysem rokona...ha már mindenki mindenkivel, akkor miért nem jönnek össze és mennek Párizsba(àdámot örökbefogadni:DDD)
2012.05.02. szerda
Zsanett és Kristóf boldogságát ismét Szilvia árnyékolja be egy véletlen folytán. Közben Emil kétségbeesett harcot vív, hogy bebizonyítsa, ő a sikerkönyv szerzője. Gergő pedig csalódott Márti döntése miatt…
Dóra megtudja, hogy Veronka elutazott Csillagkútról. A doktornő így kihasználja az alkalmat, hogy közelebb kerüljön Viktorhoz. Közben Betty azon fáradozik az apácákkal együtt, hogy meggyőzze Tamás atyát…
2012.05.03. csütörtök
Tamás meghozza döntését, majd rögtön kihívás elé állítja az élet. Veronka hazatér Viktorhoz és nem várt változásokra lesz figyelmes. Közben Betty kínos helyzetbe kerül Kardos miatt…
Gergő nem vallja be még saját magának sem, hogy oda van Mártiért. Veronka teljesen kiborul Viktor viselkedésén, de Emese elvesztését sem tudja feldolgozni. Közben Betty és Barbara viszonya rendeződik…
2012.05.04. péntek
Szilviának nemcsak Kristóf választottjával van problémája, hanem Gergőt is eltiltaná Mártitól. Veronka újabb részleteket tud meg Dóra és Viktor közös estéjéről, amely végzetes lépésre ösztönzi. Közben Andrea egyre inkább próbál a lánya kedvében járni…
A féltékeny Veronka teljesen új arcát mutatja meg Dórának. Közben Szilvia továbbra is azon mesterkedik, hogy Zsanett és Kristóf kapcsolatát tönkre tegye, még akkor is, ha ez Istvánnak nem tetszik…
ez a legkevesebb, biztos megszánják míg nem talál állást meg kecót. Tegnap mondjuk nagyon röhögtem hogy ott kolbászolt a klinikán, mint akinek semmi dolga...és tényleg semmi dolga :-D
vajon ő hol fog dolgozni? a kis boltban vagy a Macsekban? :-DDD
Na ez az
Már Roland keresztelőjén azt mondta hogy nem csinálja tovább. (bocsi nem jut eszembe a megfelelő szó)
Sőt utalások is vannak arra, hogy kilépett.
De akkor miért lakik még mindig a parókián?
Á zavaros az egész...
tényleg!
jesszusom!
Pongrácz is mit érezhet, először a húgát k...ja, majd a lányát.
ja nagy szíve van:DDDD
inkább apja lehetne mint a nője.
Én Betty helyébe lennék meg amúgy sem tudnék együtt lenni az apám húgának a férjével
Mert Rékának férje volt a Zoli, vagy csak az élettársa
Ez milyen már fúúúj