Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Kalló Nikolett nem lett Ibolya áldozata!
őt megerőszakolták, aztán eltűnt a sorozatból.
ajjaj...Tamás atya...
Várnagy a veje volt Lenkének.
Viktor, Dávid és Viola a gyerekei. Viola Japánban van. Dávid nemtom hol.
Ibolya, meg a túszdráma hosszúúúú.... és már nincs jelentősége. :-)))
Kis infó, hátha másnak is érdekesség:
A 2009-es, tömeges elbocsátás [szerkesztés]
A gazdasági válság a sorozatot is érintette, ezért a készítők úgy döntöttek, hogy több szereplőtől is megválnak. A szereplők egy része úgy távozott, hogy őket esetleg bármikor vissza lehessen vinni a történetbe, azonban voltak olyanok is, akik a kórházi túszdrámában haltak meg.
Az alábbi szereplők távoztak a sorozatból:
Szorcsik Viktória (Bóta Judit)
Szanitter Dávid (Bárdos Attila „Kisati”)
Kerekes Viktória (Ekler Laura)
Tallós Rita (Helen Tanakis)
Várdai Anikó (Juhász-Nagy Rozália)
Gregor Bernadett (Szekeres Anett)
Fridel Fruzsina (Nemes Viola)
Vándor Éva (Nemes Lenke)
Nagyváradi Erzsébet (Ekler Klára)
Bánhidi Vivien (Kalló Nikolett)
Létay Dóra (dr. Pongrácz Réka)
Sághy Tamás (Vidovszky Nándor)
Fejes Tímea (Hajdu Ibolya)
Novák Henriett(Bakó Melinda)
Jánosi Ferenc (Kósa Bálint/Kulcsár Botond)
Örökre távoztak:
dr. Pongrácz Réka (Ibolya áldozata),
Nemes Lenke (Ibolya áldozata),
Ekler Laura (autóbalesetben),
Juhász Nagy-Rozália (a túszdráma során szívroham éri),
Helen Tanakis (a túszdráma első áldozata),
Kalló Nikolett (Ibolya áldozata),
Szekeres Anett (a túszdráma áldozata),
Hajdu Ibolya (azt hitték a sorozatban, hogy öngyilkos lett, de túlélte és meghal a Macsekban keletkezett tűz során),
Kósa Bálint/Kulcsár Botond (autóbalesetben).
Nem örökre távoztak a sorozatból:
Vidovszky Nándor (2011. április végén tért vissza, Richárd csicskásaként).
Ekler Klára
Nemes Viola
Nemes Dávid
Bárdos Attila „Kisati”
Bakó Melinda
Bóta Judit
Bánhidi Patrik, a „Svéd”
Dr. Káldor Margit
Dr. Szigeti Áron.
A 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben távozott szereplők [szerkesztés]
Volosinovszky György (Bencsik Ádám) Elmenekül Csillagkútról, magára hagyva Beát. Franciaországban előbb idegenlégiós, majd orvosnak tanul.
Puskás Péter (Bánhidi Patrik, a „Svéd”) (elutazik Svédországba) 2011 áprilisában visszatér Csillagkútra, májusban ismét Svédországba utazik.
Jánosi Ferenc (Kósa Bálint/Kulcsár Botond) Autóbalesetben meghal.
Szimat r. szds., nyomozó, – „Kuba”, malinois belga juhászkutya, aki Agárdi agyonlő. Szlávik sokáig siratja.
Száraz Dénes - Tamás atya, katolikus pap, Betty szerelme, őáltala javul meg Szabi. Elhagyja csillagkutat, 2011 májusában visszatért.
Damu Roland - Várnagy Előd, a sorozat rossz fiúja, 2011. január 12-ig. A TV2 megszüntette szerződését, bírósági ítélete miatt. Szikszai Rémusz vette át a helyét.
Vágvölgyi Lili - Bodolai Orsolya, gimnáziumba jár. 2011. április 19-én Braghini Rozi vette át a helyét.
Bencsik Bea - Szorcsik H. Viktória terhessége miatt hagyja el Csillagkutat 2011. október 1-jétől, karakterét Bicskey Zsófia Anna veszi át.
Brózik Klára - dr. Káldor Margit Afrikába utazott Áronnal.
Pintér Gábor Attila - dr. Szigeti Áron, nagy szerelmével, Margittal Afrikába utazott.
Tálos József - Agárdi Norbert, bűnöző, Halász Kristóf vér szerinti apja, elhagyja Csillagkutat.
Szikszai Rémusz - Várnagy Előd, bűnöző, Csillagkútról Kolumbiába menekül, de 2012 januárjában visszatér.
Gerő Anna - Buzsáki Lili, elrablása után anyja, Ági magával vitte, így elhagyja Csillagkutat.
Liptai Claudia - Zámori Alexa merénylet következtében kómába esett, s egy bécsi kómacenterbe szállították
Fillár István - Baranyai (valójában Takács) Sándor álrendőrt a Pongrácz-villában Roland agyonlőtte, miközben ő Pétert akarta kinyírni
Mihályfi Balázs - Fehér Richárdot ikertestvére, Konrád lelőtte, a helyszínen meghalt
Szikszai Rémusz-Várnagy Elődöt megölték.
Száraz Dénes-Tamás atya véglegesen távozik:2012-ben meghal.
Tudom, hogy elég összetett a kérdésem, de hátha valaki szívesen leírja:)
Nézegetem a vikipédián a szereplőket, meg hogy kik távoztak a sorozatból. Igazából én a legelején néztem egy ideig, aztán vagy 2 évet kihagytam, lehet, hogy többet is. Mostanában nézem, kb onnnan, hogy Kardos felesége elkezdett nyomozni a mosóporgyárban:)
ami eléggé nem világos, hogy a volt polgármesternőnek, Nemes Lenkének ugye három gyereke volt? Egyik Viktor, a doki, a másik nem Várnagy? Harmadikra nem emlékszem. A harmadik talán lány volt? Meg olvastam olyat is, hogy volt valami Ibolya? az ki volt? Mert elég sok áldozata volt. És milyen túszdráma volt a kórházban?
Na, emlékeztek még ezekre?
Betont tömböt kötöttek a lábára. Viszont valami olyasmit mondott neki az egyik hapsi, hogy ha ügyes, akkor ki tud úszni. Vagy valami hasonlót. Ki emlékszik pontosan?
Talán, ha nem lesz elég izgalmas szál, akkor előhozzák. :-(((((((
Szerintetek Várnagy meghalt,vagy még felbukkan??
A holtestét nem találták meg...
"Nézed a Jóban rosszban című sorozatot?"
Ez az ami az m2 -őn megy reggelenkénti parlamenti közvetítés? xĐ
Nekem pedig már az nagyon unalmas, hogy mindig felolvasnak "Emilio" regényéből....
Percek telnek el azzal, hogy gyakorlatilag ugyanazt a limonádét olvassák fel. Ennyire azért nem kellene ellaposítani a sorozatot.
Ez a "repedtsarkú" kifejezés...
Bagoly mondja verébnek...
Nem véletlenül született az a mondás, hogy "nagy ...ból lesz jó feleség" :D
Mi?
Ott volt sz*x is?
Azokról a részekről ennyire lemaradtam volna?
Sziasztok, megjöttem.
Jajjjj de szar napom volt, írtam egy baromi sz.r angol tesztet, most lazításképpen egy kis JR :)
Jó tudom hülyeség de ezt nem tudtam kihagyni.
Ez JR itt minden lehetséges!!!
Értsétek rá:
Átlagos foglalkozása van, de tett valamit, amitől az érdeklődés középpontjába került.
Vagy valami ilyesmi.
- Drága Emilio mikor született?
-1969. október 28.
- Akkor nézzük. Aha.. Mi? Karbantartóból író lett...
Emil, maga az?